Астрологична прогноза за месец Юли

Здравей юли!

Първият ден от новият необикновен летен месец започва с Луна в Овен,

21-ви Лунен ден и Марс планетата на действието, който  е главен герой на сцената.

Този първи ден задава посоката за целият месец.

Общото между тези различни фактори е действието. Юни месец ограничи нашите действия като ги подложи на  преоценка с цел нови избори и решения, които изискват конкретност през юли.

Първата седмица от новият месец е натоварена, като напрежението от нея ще се усеща силно до Новолунието в Рак, което е на 10-ти юли.

Кои са предпоставките?

Марс, планетата на действието прави три важни аспекта:

*Марс и Лунните възли

*Марс в конфликт със Сатурн

*Марс в конфликт с Уран

Аспектите на трите планети са конфликтни, а ситуациите,които могат да причинят при необмислени действия водят до катастрофи и инциденти.

Възможно е да се чувствате напрегнати, неспокойни, импулсивни, особено ако се налага да вземете важно решение!

Трите планети са разрушителни по своята същност тогава, когато енергията им не е овладяна. Марс иска действие, а Сатурн го блокира не позволява да се разруши същствуващата форма или това е газ, спирачка, действие без поемане на отговорност, недовършване…в същото време се включва Уран, който е рушител на материята, той не търпи нещо, което е несправедливо на фона на Божественото.

Първата седмица като цяло е натоварена за Лъвовете, Телец, Скорпион и Водолей.

В същото време тези аспекти имат положително влияние ако човек се настрои към творческата и градивна енергия, която се създава.

Не на разрушението….бъдете Творци и създавайте!

Марс в Лъв,сега е момента да покажете най- доброто, което сте и можете, осъзнато и поемайки отговорност-Сатурн, включвайки колективното-Уран, чрез пробуждането.

Възможни са различия във възгледите със служителите, в семейството.

Не се поддавайте на ината и на гнева!

Венера, планетата на любовта, парите, ценностите също е в знака Лъв.

От 6-9 юли тя ще направи нехармоничен аспект със Сатурн-отговорност, страх, карма и в същото време квадрат с  Уран-свобода, недоволство, бунт, пробуждане. Във взаимоотношенията ще се появят предизвикателства, връзките са застрашени, особено тези, които не са стабилни, темата и желанието за свобода при неудовлетворителни взаимоотношения се повишава. Бъдете внимателни, в допълнение дните до Новолунието на 10-ти са финални, дни за приключване и освобождаване от сложни взаимоотношения.  Не бързайте с финансови решения и инвестиции.

На 10-ти юли е Новолунието в Рак, символ на семейството, стабилността, сигурността. Време за ново начало, време за действие и запазване на това, което ни дава опора.

Това е едно от най-подхранващите и зареждащи ни с енергия, Рак-майката, новолуние. Ако можете посрещнете го около воден басейн, започнете нещо ново в живота си.

Следва нещо много силно и положително не само за юли, но и за цялата година, що се отнася до любовта и взаимоотношенията.

От 12-14 юли Венера (любов) и Марс (страст) ще се срещнат отново след около две години раздяла. По време на пандемията те бяха на дистанция. Силен момент за връзките, създаване на нови и възраждане на съществуващите. Романтиката ще се усили от хармоничният аспект на Слънцето и Нептун. Силен период за творците.

На 17-18 юли Слънцето е в опозиция с Плутон, време за промяна, трансформация, за възраждане на аз-а, новораждане.

На 22-ри юли Слънцето преминава в знака Лъв. Цял месец ще бъдат активни темите за любовта, творчеството, романтиката, почивките, забавленията. След носталгично настроеният и сантиментален Рак, огненият Лъв ще ни дари с мощна искра за най-доброто от живота.

На 24-ти юли е Пълнолунието във Водолей!

 Пълнолуние във Водолей, което ще активира темите за свободата, приятелството, пробуждането, търсене на сродната душа, взаимодействие в групи, сбъдването на мечти и идеали.

На 28-ми юли Юпитер отново ще се върне в знака Водолей, където ще остане до края на годината.

Пожелавам ви силен, стабилен, романтичен и необикновен месец юли!

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова