инж. Нина Ненова

Професионален Астролог

Консултант по личностно развитие и себеопознаване, анализатор по Хюман дизайн, таролог, нумеролог, Мастър-Теате-Рейки, сертифициран терапевт – Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата, ТЕС, Махатма, Кабала и Дървото на Живота; Акашови Записи; водени медитации; Регресионна терапия.

Промяната в живота ми започна през 2000г., първата ми среща с езотериката и дълбочината на нейните знания. Всяка от тези древни и прекрасни дисциплини ми даваше различни инструменти, свързани със себеопознаването, което ми помогна и понастоящем помага да се развивам, а с това се увеличава и разбирането ми към другите, към живота и неговите проявления.

Професионално Израстване

Нина Ненова - Коя съм Аз?

Картината, свързана с отговора на този въпрос ставаше все по-пълна.

От 2004г. се занимавам с астрология, а след нея познанието се разтваряше и обогатяваше със знание и мъдрост от останалите дисциплини: Таро, Кабала, Хюман дизайн, Нумерология, медитации, енергийни практики.

Когато тръгнеш по Пътя към себе си има доста препятствия и трудности, но когато застанеш смело, без страх срещу тях, те ти носят ново израстване и получаваш още по-голямо удовлетворение.

Докато пътуваш и получаваш ...

… много радост, радост от това, че  преоткриваш себе си и потенциалите си, радост от това, че се учиш на себе- приемане и любов, радост от това, че ставаш Творец на  живота си. Самият живот се разгръща пред теб по необикновен начин. Но най-голямо удовлетворение получавам от това, че знанията и опита, които съм получила от житейските ситуации по време на пътуването, мога да споделям с хората, които също като мен са решили да тръгнат или вече вървят по Пътя, Пътя към себе си, Пътя, изискващ Пробуждане!

По професия съм инженер

По професия съм машинен инженер, висшето си образование получих във ВМЕИ „Ленин“. Техническото ми образование, в частност „Организация и управление на машиностроителното производство“ ми дава логичен, анализаторски и синтезиращ подход в практиката ми като астролог, анализатор и консултант.

Моите учители са М.Б. Левин, Иво Йорданов, Джон Кехоу, Гал Сасон, Атина Санторини, Костадина, Мария, Георги Георгиев…

В началото на 2011 година създадох център „ХИРОН“

център за личностно израстване и себеопознаване.

Тук прилагам своя опит чрез лични консултации, астрологичен анализ – личен хороскоп, анализ по хюман дизайн, регресия, астропсихология и обучения по различните дисциплини, споделям знанията си и помагам на тези, които имат нужда от насока и подкрепа.

Моят дългогодишен опит включва знания по астрология, астропсихология, нумерология, таро, кабала, хюман дизайн, техники за личностно развитие, позитивно мислене, управление на времето, съзнание за успех, медитации, регресионни техники, възстановяване на взаимоотношения и други.

Провеждам консултации, обучения, ритрийти в България, Италия, Гърция, Бали, Чикаго, Ню Йорк, Англия, Белгия – лично и дистанционно.

Освен семинарите за личностно и духовно развитие, преподаване на знания по астрология, нумерология, Кабала, Таро, инициации, провеждам лични сесии, енергийни техники, медитации. Обширните знания, които притежавам ми помагат в консултациите и обученията да виждам цялостната картина – да направя анализ и синтез на текущата ситуация, да дам правилно решение в зависимост от нуждите на клиента.

Обучения:

 • Астрология – цел себеопознаване, разглежда се и се изучава личния хороскоп
 • Нумерология – вибрацията на числата и знания свързани с тях, значението на Името…
 • Кабала – древни духовни закони, които ни показват какви качества е необходимо да развие личността, за да бъде в Хармония и в резултат да може да се превърне в Творец
 • Хюман дизайн – Тип, Стратегия и Авторитет при взимане на решения
 • Таро – 78 стъпки към човешкото развитие, духовните закони управляващи живота

 

Духовни и енергийни практики:

 • Медитации с Махатма енергия
 • Инициация с Теате-Рейки – Първо, Второ и Трето ниво
 • Виолетов пламък
 • Архангелски практики
 • Акашови записи

 

Провеждам ритрийти по авторски теми:

 • Любов и партньорски взаимоотношения
 • Пътуване към себе си
 • Аз Съм Творец на собствената си реалност
 • Съзнание за Изобилие и Успех
 • Аз съм същество от любов и светлина

Ваша, Нина Ненова.