Прогноза за 2017-та година, годината на Вдъхновителят за съревнование(Огненият Петел)

petel

Новолунието във Водолей, което настъпва на 28-ми януари 2017 г.  в  02:06 часа, ще отбележи началото на Новата година според Китайската традиция.  Водолеят е знака на бъдещето, оптимизъма, идеализъма, предвесник на Новото в живота ни. Във владения влиза десетият знак от китайския зодиак-Огненият Петел, „Вдъхновителят за съревнование“ .

Десети знак и година белязана от вибрацията на числото 10=1, образува се от сбора на цифрите 2+0+1+7=10. Вярата за Ново начало и надеждата то да бъде по-добро! Събрани в една синхроничност птицата, която известява за настъпването на новия ден и космическото число десет, което предлага нови безкрайни възможности. С тези силни символи 2017-та година може да бъде превърната в година на прераждането и триумфа след бедствията в живота ни, тя поставя началото на един нов цикъл в нашия живот. Как ще се развие живота ни през следващите девет години от цикъла зависи от нас самите, от основата, която ще изградим през годината. Планетата управител на числото едно е Слънцето, символ на Светлината, на Първичната сила, то дарява с живот, с Любов, с Вяра, то е източника на Сътворението. То символизира нашата собствена, неповторима уникалност, дарява с жизнената искра и ни свързва с Бога! Мъжкото начало, положителните активни сили, творческата креативност, смелостта да започнеш отначало. В числото десет, нулата е символ на безкрайност или възможностите са безкрайни пред нас, ще успее този, който не се страхува от поемане на отговорности към себе си, този който не се страхува да погледне по-надълбоко в своята същност и да разкрие своите високи потенциали и дарове. Успехът е сигурен, но след  известни  усилия, воля за преодоляване на трудностите и увереност в собствените способности, стремеж към независимост в постигане на целите, съзидателна оригиналност, дисциплина и търпение, помагане и служене към по-слабите, натрупване на знания за самия себе си и себеусъвършенстване. Десет е числото на успеха постигнат чрез борба. И числото десет и главния герой през тази година, Петелът са символи на честта, вярата и самоувереността, на възхода и на падението, което потвърждава разбирането, че познанието е едно, но може да бъде обяснено в различните култури или езотерични дисциплини през различна символика. Препятствия могат да възникнат пред тези, които насочват фокуса към себе си от засилен егоцентризъм, самовлюбеност и конфликтност в характера. Петелът ще ни пробуди и ще насочи вниманието към нас самите! В крайна сметка най-важната задача, заради която сме тук в този си живот е да подобрим себе си, нашият живот е най-големия ни Дар, и как ще го изживеем зависи от нас. Колкото повече подобряваме себе си, толкова по-добре ще живеем.

Под осъвременената версия за Петелът, птицата, която ще управлява годината се крие истинския символ, мистична и загадъчна птица-Жар птицата, наричана още Феникс. Тази птица е символ на Слънцето, на Верността и на Любовта, висши символи, които могат да ни подскажат какво се изисква от нас през годината.

Година в която всеки един може да преживее своята трансформация и да отбележи своя триумф!

Пожелавам ви да изследвате нови висоти в самите себе си и да отбележите Триумф в своя живот през тази година!

 

Ако желаете да разберете каква ще бъде годината за вас, в коя област ще поставите ново начало, как да се свържете с успеха, ако желаете да подобрите себе си, за обучения свързани с личностно развитие и себеопознаване:

тел.0889 344 355

или имейл: lorna08@abv.bg

инж. НИНА НЕНОВА

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова