Юпитер в Скорпион и влиянието му в различните зодии

passion__s_flame_by_justawerewolf

    На 10-ти октомври 2017г., Юпитер планетата на късмета и щастието преминава в знака Скорпион.

Как ще прояви своите качества планетата?

Юпитер е управител на огнения знак Стрелец, а Скорпион  е воден знак, вода  и огън две противоположни стихии. Дълбокият изпълнен със страхове и съмнения Скорпион, когато влезне в своите крайни състояния ще гаси оптимизъма и вярата на Юпитер. Но двете планети имат обща страна, крайностите…които в случая могат да бъдат силно изразявани.  Юпитер сам по себе си е отдаден на крайностите и преувеличенията, Скорпион също краен знак, който се нуждае от силни и интензивни преживявания, получената комбинация, ако не бъде осъзната може често през годината да излиза извън контрол.

Година, в която е възможно да се изправите пред вашите вътрешни демони и страхове, силни страсти и емоции и да се справите с тях.

 

Израстването и усъвършенстването(Юпитер) ще бъде възможно чрез трансформация на желанията и силните импулси или чрез задълбочено разбиране на вътрешните ви интензивни преживявания(Скорпион).  А това е крачка към развиването на вътрешна увереност, която води към успех!

В определени периоди вашите вяра и оптимизъм ще бъдат провокирани и проверявани. Оптимизъм и вяра ограничени от страх, потайност, черногледство и неспособност от разкриване на емоциите. Кои ще победи?

Как ще се прояви Юпитер в Скорпион в различните знаци?

Получаването на пълна и задълбочена преценка, може да се постигне чрез разглеждане на личния хороскоп!

Възможни прояви на планетата в знаците:

При Овена това ще бъде година , в която ще се засилва неговата активност,желанието за по-големи инвестиции, търсенето на компромиси чрез партньорства с цел високи финансови резултати, повишаването на сексуалността и страстта ще породят желание за дълбочина в личните взаимоотношения, увлечение към енергийни практики, бойни изкуства, йога…

За Телеца това е година, през която е възможно да усеща, че късмета не е на негова страна,може да вземе решение за брак, акцент ще бъдат взаимоотношенията и  партньорствата, лични и делови, година на изяви и търсене на баланс…

За Близнака, ще бъде неоходимо да отдели повече време на своята работа, да направи необходимите трансформации в нея, да се обгради от надеждни помощници и служители; да съвмести служебни ангажименти и начин на живот, чрез който да подобри своето здраве, спорт, диети и здравословен начин на живот….

За Рака това е година, в която Юпитер ще бъде благосклонен към него.Увеличават се възможности за среща с Любовта,  ако е пренебрегвал себе си заради децата, сега е време за неговите любими занимания, почивки, хоби, спорт и забавления, а за други това може да бъде и поява на деца и време за тях….

За Лъва ще бъде година, я която ще се наложи да отдели повече внимание и време на родители, дома и семейните задачи, а това може да доведе до вътрешни конфликти, тъй като ще има по-малко време за самия себе си….

За Девата това е една добра  година, през която ще подобри своето образование и квалификация, ще подреди мислите си и ще започне да пише своята книга, подобряване на взаимоотношения с братя, сестри, съученици, подписване на договори и взимане на решения…

Везните ще се наложи да подредят своите приоритети в живота, усъвършенстване, което ще повиши самооценката им и ще подобри финансовите им доходи, година, в която е възможно да открият своите таланти….

Скорпионът, това е неговата щастлива година(ако слънцето в хороскопа е хармонично аспектирано). Година на увереност, започване на нова дейност, растеж….

Стрелецът ще бъде необходимо да се подготвя за следващата година, когато Юпитер, естествен управител на Стрелеца ще премине в този знак. За да бъде успешна следващата година за него и да може да стартира новите си проекти, през тази година ще се наложи да изследва своето подсъзнание, да подобри вътрешната връзка със себе си, занимания с духовни пратики и среща с хора от минали животи, карма…., но за някои Стрелци акцент ще бъде темата чужбина, чрез пътешествия ще се наложи да трансформира и разширява своя кръгозор…..

Козирогът ще се наложи да отдели време за своите приятели, среща  със сродната  душа, организации , време за обръщане към звездните науки…сбъдване на мечти и планове за бъдещето….:

Водолейте ще постигнат успех в своята кариера и професионален живот, взаимодействие с шефове…поставяне на цели…:

За Рибите годината също носи успех, ще имат време за пътешествия и изследване на чужди култури, разширяване на възгледите за живота,тема през годината ще бъде висшето образование…. Късмета може да бъде в чужбина….

 

Ще уточня, каква ще бъде годината за вас, зависи от личния ви хороскоп!

Как да се свържем с късмета и енергията, която ни предоставя Юпитер в Скорпион?

Необходимо е да засилим връзката си със Скорпиона!

Изследвайте себе си и своя живот, бъдете дълбоки и интимни…освободете се от всичко, което вече не ви служи, за да възкръсне новото…превърнете се в лечител на самия себе си чрез занимания по йога, енергийни практики, Рейки, лекувайте другите…скорпиона е силен в своите усещания, за да се свържете с тази сила, слушайте повече, засилете своя интерес към невидимия, духовен свят, усилете връзката си с него, правете изследвания на живота си, давайте  морална и финансова опора на партньорите си и на другите… научете се да получавате ако до сега ви е било трудно…споделяйте и бъдете силни…развийте волята си..

Тези качества ще ви помогнат да се свържете с късмета и изобилието в живота си!

Експериментирайте, бъдете смели и не спирайте!

Движете се напред в своя живот без да се страхувате от новото и непознатото!

Позволете на магията и алхимията в живота ви да се случат!

Бъдете успешни през годината на Юпитер в Скорпион!

 

Изготвил статията: Нина Ненова-астролог, консултант по личностно развитие и себеопознаване, анализатор по хюман дизайн

За анализи и насоки, хороскопи, синастрия:

тел.0889 344 355

имейл:lorna08@abv.bg

 

 

 

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова