Юпитер в Скорпион и влиянието му в различните зодии

passion__s_flame_by_justawerewolf

    На 10-ти октомври 2017г., Юпитер планетата на късмета и щастието преминава в знака Скорпион.

Как ще прояви своите качества планетата?

Юпитер е управител на огнения знак Стрелец, а Скорпион  е воден знак, вода  и огън две противоположни стихии. Дълбокият изпълнен със страхове и съмнения Скорпион, когато влезне в своите крайни състояния ще гаси оптимизъма и вярата на Юпитер. Но двете планети имат обща страна, крайностите…които в случая могат да бъдат силно изразявани.  Юпитер сам по себе си е отдаден на крайностите и преувеличенията, Скорпион също краен знак, който се нуждае от силни и интензивни преживявания, получената комбинация, ако не бъде осъзната може често през годината да излиза извън контрол.

Година, в която е възможно да се изправите пред вашите вътрешни демони и страхове, силни страсти и емоции и да се справите с тях.

 

Израстването и усъвършенстването(Юпитер) ще бъде възможно чрез трансформация на желанията и силните импулси или чрез задълбочено разбиране на вътрешните ви интензивни преживявания(Скорпион).  А това е крачка към развиването на вътрешна увереност, която води към успех!

В определени периоди вашите вяра и оптимизъм ще бъдат провокирани и проверявани. Оптимизъм и вяра ограничени от страх, потайност, черногледство и неспособност от разкриване на емоциите. Кои ще победи?

Как ще се прояви Юпитер в Скорпион в различните знаци?

Получаването на пълна и задълбочена преценка, може да се постигне чрез разглеждане на личния хороскоп!

Възможни прояви на планетата в знаците:

При Овена това ще бъде година , в която ще се засилва неговата активност,желанието за по-големи инвестиции, търсенето на компромиси чрез партньорства с цел високи финансови резултати, повишаването на сексуалността и страстта ще породят желание за дълбочина в личните взаимоотношения, увлечение към енергийни практики, бойни изкуства, йога…

За Телеца това е година, през която е възможно да усеща, че късмета не е на негова страна,може да вземе решение за брак, акцент ще бъдат взаимоотношенията и  партньорствата, лични и делови, година на изяви и търсене на баланс…

За Близнака, ще бъде неоходимо да отдели повече време на своята работа, да направи необходимите трансформации в нея, да се обгради от надеждни помощници и служители; да съвмести служебни ангажименти и начин на живот, чрез който да подобри своето здраве, спорт, диети и здравословен начин на живот….

За Рака това е година, в която Юпитер ще бъде благосклонен към него.Увеличават се възможности за среща с Любовта,  ако е пренебрегвал себе си заради децата, сега е време за неговите любими занимания, почивки, хоби, спорт и забавления, а за други това може да бъде и поява на деца и време за тях….

За Лъва ще бъде година, я която ще се наложи да отдели повече внимание и време на родители, дома и семейните задачи, а това може да доведе до вътрешни конфликти, тъй като ще има по-малко време за самия себе си….

За Девата това е една добра  година, през която ще подобри своето образование и квалификация, ще подреди мислите си и ще започне да пише своята книга, подобряване на взаимоотношения с братя, сестри, съученици, подписване на договори и взимане на решения…

Везните ще се наложи да подредят своите приоритети в живота, усъвършенстване, което ще повиши самооценката им и ще подобри финансовите им доходи, година, в която е възможно да открият своите таланти….

Скорпионът, това е неговата щастлива година(ако слънцето в хороскопа е хармонично аспектирано). Година на увереност, започване на нова дейност, растеж….

Стрелецът ще бъде необходимо да се подготвя за следващата година, когато Юпитер, естествен управител на Стрелеца ще премине в този знак. За да бъде успешна следващата година за него и да може да стартира новите си проекти, през тази година ще се наложи да изследва своето подсъзнание, да подобри вътрешната връзка със себе си, занимания с духовни пратики и среща с хора от минали животи, карма…., но за някои Стрелци акцент ще бъде темата чужбина, чрез пътешествия ще се наложи да трансформира и разширява своя кръгозор…..

Козирогът ще се наложи да отдели време за своите приятели, среща  със сродната  душа, организации , време за обръщане към звездните науки…сбъдване на мечти и планове за бъдещето….:

Водолейте ще постигнат успех в своята кариера и професионален живот, взаимодействие с шефове…поставяне на цели…:

За Рибите годината също носи успех, ще имат време за пътешествия и изследване на чужди култури, разширяване на възгледите за живота,тема през годината ще бъде висшето образование…. Късмета може да бъде в чужбина….

 

Ще уточня, каква ще бъде годината за вас, зависи от личния ви хороскоп!

Как да се свържем с късмета и енергията, която ни предоставя Юпитер в Скорпион?

Необходимо е да засилим връзката си със Скорпиона!

Изследвайте себе си и своя живот, бъдете дълбоки и интимни…освободете се от всичко, което вече не ви служи, за да възкръсне новото…превърнете се в лечител на самия себе си чрез занимания по йога, енергийни практики, Рейки, лекувайте другите…скорпиона е силен в своите усещания, за да се свържете с тази сила, слушайте повече, засилете своя интерес към невидимия, духовен свят, усилете връзката си с него, правете изследвания на живота си, давайте  морална и финансова опора на партньорите си и на другите… научете се да получавате ако до сега ви е било трудно…споделяйте и бъдете силни…развийте волята си..

Тези качества ще ви помогнат да се свържете с късмета и изобилието в живота си!

Експериментирайте, бъдете смели и не спирайте!

Движете се напред в своя живот без да се страхувате от новото и непознатото!

Позволете на магията и алхимията в живота ви да се случат!

Бъдете успешни през годината на Юпитер в Скорпион!

 

Изготвил статията: Нина Ненова-астролог, консултант по личностно развитие и себеопознаване, анализатор по хюман дизайн

За анализи и насоки, хороскопи, синастрия:

тел.0889 344 355

имейл:lorna08@abv.bg

 

 

 

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова