Юпитер в Овен 2023

Юпитер-в-Овен-2023-HironBg.com_.jpg

Транзитът на Юпитер в Овен и влиянието му върху зодиите

Малко преди края на 2022г., на 20-ти декември Големият  Благодетел, най-щедрата планета преминава в знака Овен. Той ще остане в знака до 16ти май, след което ще предаде управлението на вторият знак от зодиака Телец.

Цикълът на Юпитер е 12години, т.е. той остава в един знак една година. Юпитер в благотворна планета и най-често влиянието му върху живота на хората е положително.

Юпитер е вътрешно –външна планета. С него е свързано не само нашето лично развитие, себеусъвършенстване, но така също той оказва силно влияние върху социаления  растеж и финансово състояние.

Юпитер в Овен

Овенът е първият знак на зодиака, огнен знак свързан с действието. След 12години Юпитер отново се завръща в първият знак, чийто планетен управител е червената планета Марс. По време на транзита на Юпитер в Овен, Марс ще транзитира само през два знака Близнаци и Рак. Тези два знака ще насочват енергията на енергичният Марс като Близнаци ще му дават интелект и знание, а Ракът ще го превърне в справедливият защитник. 

Юпитер в Овен ще раздвижи човечеството. Овенът е пионер, изследовател, войн, защитник. В периодът от 20-ти декември до 16-ти май е добре човек да започне ново начинание, бизнес, проект или да разшири съществуваща дейност. Всяко подобрение, действие, активност, новаторство ще донесе по-добри финансови резултати, когато Юпитер премине в Телец.

Юпитер е щедър, но той е планетата, която на вътрешно ниво се свързва с духовността, ценностите, етиката, морала, истината. Юпитер в Овен насочва вниманието към личността и всичко свързано със Себе….

Имаме пет месеца за до усъвършенстване на Аз-а. Увеличената вътрешна стойност ще донесе по-добри възможности, финанси, живот.

Какви подаръци и подобрения ще донесе Юпитер в Овен за различните Зодии?

ОВЕН- Разбира се Юпитер е във вашият собствен знак и първо на вас ще раздаде щедрите дарове. За родените в началото на знака тези дарове ще съвпаднат  с  Коледните и Новогодишни празници. До 16ти май Юпитер ще транзитира през вашият първи дом. Първи дом е свързан с личността, Аз-а, характера, физическото тяло. Ще почувствате увереност, смелост, сила, подтик за действие. Подходящо е в този период да поставите ново начало,  за което до сега не сте имали импулс. Юпитер в Овен ви предоставя възможност да започнете нов 12 годишен цикъл, нов шанс, ново начало. Бъдете внимателни с егото, което под влияние на Юпитер лесно може да се възгордее. Всяко ваше действие свързано с подобряване на характера, увереността или подобряване на физическото тяло ще даде положителни резултати в бъдеще.

ТЕЛЕЦ-Приемете транзита на Юпитер в Овен като подготовка за ново начало след 16-ти май, когато той ще премине в знака Телец. До тогава той ще транзитира във вашият дом на мистиката, подсъзнанието, кармата, изолацията. Пълноценно време за натрупване на енергия. В максимална степен се заемете да финализирате започнати дейности. Възможно е към вас да се завърнат събития или хора от миналото, които очакват от вас нови избори. Вие сте знак свързан с материята, но напълно е възможно по време на транзита на Юпитер в Овен да внесете повече баланс в живота си като насочите вниманието си към невидимият, духовен свят. Духовните практики, медитацията ще ви помогнат да се почувствате по-добре и  да се свържете с интуицията си, която ще ви показва вярната посока.

БЛИЗНАЦИ-Транзитът на Юпитер в Овен е положителен за вас. След като през 2022г. той транзитираше във вашият дом на кариерното и социално развитие, до май месец 2023г., той ви предоставя шансове да съберете плодовете от усилията, които положихте през предходната година. Юпитер в Овен до май месец ще създаде благоприятни тенденции да сбъднете своя мечта, да увеличите финансите си от вашата кариера, да разширите приятелският си кръг, да намерите още повече съмишленици. Някои от вас могат да станат лидери, водачи на своята група. Чудесен период да намерите повече последователи. Възможно е да поставите ново начало с ваше откритие, което да бъде значимо за човечеството.

РАК-През 2022г., имахте възможност да промените вярванията си и идеалите. Сега през 2023г., Юпитер в Овен ще подкрепи вашият дом на кариерното и социално развитие. Възможно е да  разширите дейността си, да постигнете успех, но Овенът е в напрегнат аспект към зодия Рак, ще се наложи да бъдете по-смели, дейни и активни. Бъдете новатори, надграждайте, поставяйте си високи цели и ще получите успеха, които търсите от дълго време. За някои времето до май е период, в който можете да започнете нова дейност, в която ще постигнете слава и успехи.

ЛЪВ-Транзитът на Юпитер в Овен ще ви даде мощен импулс, сила, вяра. През последните години живота ви търпи промени, трансформации и от вас се иска да поемете повече отговорности. До май месец можете да усетите в по-голяма степен вашата лъвска същност, да се зарадвате на живота и отново да го гледате през очите на любовта и романтиката. Юпитер в Овен ще транзитира през вашият дом на идеалите, вярата, мирогледа, висшето образование, пътешествията и чуждите култури. Възможно е преживяното през последните години да ви накара да промените ценностите и идеалите си. Мечтайте, вярвайте, насочете внимание към вашата духовна същност и животът ще бъде по-щедър към вас.

ДЕВА-Юпитер в Овен ще транзитира във вашият осми дом, който се свързва със света на енергиите, мистичното, окултното. Възможно е по време на този транзит да се насочите към този свят, да осъзнаете, че с вашата енергия можете да лекувате и да се превърнете в отличен терапевт. Осми дом е дом, в който получавате дарове, наследства, пари, но за да ги получите е необходимо вие самите да се отворите към получаването. Партньорствата, които започнахте през последните две години ще продължават да се развиват, за да достигнете до силата на близостта и споделеността.

ВЕЗНИ-Юпитер в Овен е във вашият противоположен знак. Той ще постави акцент върху взаимоотношенията ви с вашите партньори. Ще имате чудесна възможност да подобрите връзките си, да създадете нови партньорства или да се научите да поставяте правилни граници. За тези, които нямат партньори е възможно чрез засилване на вашият социален живот, изяви да срещнете такъв. Вие сте знак свързан с мира и компромиса, възможно е да се научите да отстоявате по-добре себе си в партньорските взаимоотношения. Везната е знак на брака, ще постигнете хармония с другите чрез отнемане или добавяне във везните.

СКОРПИОН-Юпитер в Овен ще ви даде тласък във вашата основна дейност. До май месец можете да подобрите и разширите своята дейност, да подобрите взаимоотношенията с вашите колеги, шефове. Домът, в който транзитира Юпитер е свързан с начина ви на живот. Можете да подобрите живота си чрез нов навик или като се освободите от вреден навик. Всяко подобрение ще се отрази благоприятно на здравето ви. Някои от вас могат да си вземат домашен любимец.

СТРЕЛЕЦ-Юпитер в Овен е благосклонен към вас. Той е и ваш планетен управител. До май месец той ще покровителства една от най-харесваните области: любовта, творчеството, децата, самостоятелният бизнес, политиката, свободното време. Вие имате възможността да задвижите живота си в посоката, която искате. Важно е да си поставите цел и да бъдете активни за нейното реализиране. В допълнение добавете доза постоянство.

КОЗИРОГ-Юпитер в Овен ще ви накара да се разчупите ако искате да получите неговите дарове. До май месец той ще постави акцент върху дома, семейството, средата на съществуване, имотите. Тези които нямат дом или семейство могат ако искат да получат. Покупка на имот, дейност с недвижими имоти ще бъдат покровителствани от щедрата планета. За да получите повече от Юпитер ще се наложи да станете по-позитивни, да увеличите вярата си или да разчупите своите страхове.

ВОДОЛЕЙ– През първите пет месеца под влиянието на Юпитер в Овен ще можете да се отпуснете. Последните няколко години сте подложени на натиск от страна на Сатурн, който до март месец все още е в знака Водолей. Юпитер в Овен ще насочи вниманието ви към информационното поле, знанието, комуникацията. Може би с лекота ще патентовата ваше гениално откритие или идея. Взаимодействайте с нови хора, подобрете взаимоотношенията с вашите братя и сестри. Юпитер в Овен може да ви подкрепи в подписването на нови договри и споразумения. Бъдете смели и отстоявайте вашата гледна точка.

РИБИ-До май месец под влияние на транзита на Юпитер вие ще продължавате да се радвате на материални придобивки, повече финанси или морални награди. Юпитер в Овен ще ви раздаде дарове във вашият дом на ценностите, парите и приоритетите. Покажете вашето вътрешно богатство, увеличете увереността и себеоценката си, а това ще се отрази положително и на доходите ви. Сега е времето да си припомните ваша дарба или талант и от тях да забогатеете. Вярвайте и бъдете себе си!

Светли Коледни празници!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова