Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021

Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 - HironBG.com

Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021

Смири се днес и приеми с лекота случващото се около теб.

Светът е такъв, какъвто е!

Ако искаш да имаш добър живот  в никакъв случай не му се противопоставяй.

Това разбиране ще внесе спокойствие в теб!

Символите Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021: облаците  и птицата жерав.

Жеравът е божествена птица според древните хора. Смята се, че е свързана с бог Хефест и може да бъде открита в иконографията на бога. В много традиции жеравите са вестители на плодородието. На Изток птицата е символ на дълголетие, късмет, плодовитост и щастие, носител на високи нравствени добродетели като мъдрост, справедливост, благородство.

Облакът, който също е  символ на деня е синоним на пророчеството, а пророкът е сеяча на Божествената Истина.

В древността посветените са гадаели бъдещето по облаците.

Ако небето е ясно или напълно покрито с облаци, това означава, че светът е лишен от хармония.

Енергетиката  на Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 се включва в 13:33ч. на 10ти октомври и ще бъде активна  до 14:38ч. на 12ти октомври.

Луната  ще бъде в състояние „без аспект“от  9:30ч. до 20:14ч. След този час тя ще премине в знака на постиженията, амбицията и целите Козирог.

Основна характеристика на Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021.

Шести Лунен ден е свързан с елементите вода и въздух. Това е един от най-щастливите дни в лунният календар, свързан с хармонията, баланса, спокойствието и любовта. Събитията са спокойни като плавен поток вода и леки като въздух.

Шести Лунен ден е ден за адаптация след настъпилите в предходните дни промени.

Събитията днес са забавени поради стационарният Сатурн, планетата управител на Съдбата. Възможни са затруднения в ежедневните дела. Това е като бавен старт преди голямото съревнование със самият себе си.

За какво е подходящ Шести Лунен ден?

В Шести Лунен ден чувствителността и възприемчивостта са изострени. Изострени са интуитивните способности. Възприемчивостта към финият свят е повишена.

Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 е ден на пророчествата.  Съществува голяма вероятност да получите откровения и пророчества.  Ако имате предразположение към телепатия,  в този лунен ден можете да усетите влиянието му.

Телепатията  може да се прояви като предсказване на мисли и желания, настроения на други хора, както и разбиране на това, което човек иска в момента.

В този Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 способността за приемане  и усвояване на енергия се увеличава. Шести Лунен ден е изключително подходящ за усвояване на нова информация.

Богатството на информационният поток и информираността по различни теми често водят до объркване. Но в Шести Лунен ден лесно ще можете да  определите коя информация е вярна и истинска.

Постарайте се днес да въведете вътрешно равновесие в себе си, бъдете леки, спокойни и подвижни като въздуха. Вътрешното хармонично състояние ще ви помогне да подходите към случващото се без съпротива, с разбиране.

От това състояние ще можете да вземете правилни решения. Препоръчва се съзнателно да подходите към това, което ще ви се случи,  спрете навреме вашето недоволство и негативни емоции.

Шести Лунен ден е ден за проява на прошка, смирение и любов.

Бъдете великодушни, щедри на добри дела.

Шести Лунен ден и Любовта.

Числото 6 е символ на любовта, хармонията, семейството. Управител на числото 6 е Венера, планетата на любовта и брака.

В Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 може да разберете дали чувствата на вашия партньор са истински. Бъдете смели и разкрийте своите чувства. Всяка искрена постъпка идваща от сърцето ще бъде високо оценена. 

Ако имате семейство отделете достатъчно време за близките си.

В Шести Лунен ден може да направите нещо, което е за доброто на семейството. Внесете повече хармония и уют в дома. Пригответе красива маса с вкусни ястия.

Подмладяващите и разкрасителни процедури в Шести Лунен ден  ще имат невероятен ефект.

Нека Шести Лунен ден внесе много любов и хармония в живота ви!

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова