Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021

Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 - HironBG.com

Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021

Смири се днес и приеми с лекота случващото се около теб.

Светът е такъв, какъвто е!

Ако искаш да имаш добър живот  в никакъв случай не му се противопоставяй.

Това разбиране ще внесе спокойствие в теб!

Символите Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021: облаците  и птицата жерав.

Жеравът е божествена птица според древните хора. Смята се, че е свързана с бог Хефест и може да бъде открита в иконографията на бога. В много традиции жеравите са вестители на плодородието. На Изток птицата е символ на дълголетие, късмет, плодовитост и щастие, носител на високи нравствени добродетели като мъдрост, справедливост, благородство.

Облакът, който също е  символ на деня е синоним на пророчеството, а пророкът е сеяча на Божествената Истина.

В древността посветените са гадаели бъдещето по облаците.

Ако небето е ясно или напълно покрито с облаци, това означава, че светът е лишен от хармония.

Енергетиката  на Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 се включва в 13:33ч. на 10ти октомври и ще бъде активна  до 14:38ч. на 12ти октомври.

Луната  ще бъде в състояние „без аспект“от  9:30ч. до 20:14ч. След този час тя ще премине в знака на постиженията, амбицията и целите Козирог.

Основна характеристика на Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021.

Шести Лунен ден е свързан с елементите вода и въздух. Това е един от най-щастливите дни в лунният календар, свързан с хармонията, баланса, спокойствието и любовта. Събитията са спокойни като плавен поток вода и леки като въздух.

Шести Лунен ден е ден за адаптация след настъпилите в предходните дни промени.

Събитията днес са забавени поради стационарният Сатурн, планетата управител на Съдбата. Възможни са затруднения в ежедневните дела. Това е като бавен старт преди голямото съревнование със самият себе си.

За какво е подходящ Шести Лунен ден?

В Шести Лунен ден чувствителността и възприемчивостта са изострени. Изострени са интуитивните способности. Възприемчивостта към финият свят е повишена.

Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 е ден на пророчествата.  Съществува голяма вероятност да получите откровения и пророчества.  Ако имате предразположение към телепатия,  в този лунен ден можете да усетите влиянието му.

Телепатията  може да се прояви като предсказване на мисли и желания, настроения на други хора, както и разбиране на това, което човек иска в момента.

В този Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 способността за приемане  и усвояване на енергия се увеличава. Шести Лунен ден е изключително подходящ за усвояване на нова информация.

Богатството на информационният поток и информираността по различни теми често водят до объркване. Но в Шести Лунен ден лесно ще можете да  определите коя информация е вярна и истинска.

Постарайте се днес да въведете вътрешно равновесие в себе си, бъдете леки, спокойни и подвижни като въздуха. Вътрешното хармонично състояние ще ви помогне да подходите към случващото се без съпротива, с разбиране.

От това състояние ще можете да вземете правилни решения. Препоръчва се съзнателно да подходите към това, което ще ви се случи,  спрете навреме вашето недоволство и негативни емоции.

Шести Лунен ден е ден за проява на прошка, смирение и любов.

Бъдете великодушни, щедри на добри дела.

Шести Лунен ден и Любовта.

Числото 6 е символ на любовта, хармонията, семейството. Управител на числото 6 е Венера, планетата на любовта и брака.

В Шести Лунен ден на 11ти Октомври 2021 може да разберете дали чувствата на вашия партньор са истински. Бъдете смели и разкрийте своите чувства. Всяка искрена постъпка идваща от сърцето ще бъде високо оценена. 

Ако имате семейство отделете достатъчно време за близките си.

В Шести Лунен ден може да направите нещо, което е за доброто на семейството. Внесете повече хармония и уют в дома. Пригответе красива маса с вкусни ястия.

Подмладяващите и разкрасителни процедури в Шести Лунен ден  ще имат невероятен ефект.

Нека Шести Лунен ден внесе много любов и хармония в живота ви!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова