ХОРОСКОП НА 2024г.-Годината на Безкрайните Възможности

ХОРОСКОП-НА-2024г.-Годината-на-Безкрайните-Възможности-HIRONBG.com_.jpg

На прага на всяка Нова година си задаваме въпросът каква ще бъде тя?!

Година 2024г. до голяма степен е продължение на 2023г. Основната линия е зададена през 2023г., а в по-широк вариант пренастройката започна през 2020. Процесите, събитията, започнатото ще продължава  да се развива, но как с всяко ново нещо ще има и нови обстоятелства.

2024г. – една различна и необикновена година, в която човек може да надмине и най-смелите си мечти, но не само да мечтае, а ако има истинско знание, може и да ги осъществи.

Годината започва със стационарен Меркурий и ще завърши с ретрограден Марс. Тези два астрологични аспекта показват значимостта на тази година. Повишено внимание, дни за преосмисляне, анализиране и корекции. Запазване на стабилните структури, придобитият опит, мъдрост и знание ще показват посоката.

Защо годината ще бъде необикновена?

2024 е годината на Безкрайните възможности!

2024-годината е под вибрацията на числото 8. Това е числото на мистичното, загадъчното, необикновеното, числото на равновесието.    Символ на безкрая на безкрайните възможности. Числото 8 поставя необходимостта от баланс и равновесие! Живеем на планетата Земя-материя, но сме духовни същества. През тази година водеща ще бъде енергията на баланс между материалното и духовното.

Мисия, но и високи постижения в живота на този, които избере да върви по духовния път, да се развива, да прави добро и да служи на другите. 8 е посоката, която ни  извежда в други измерения или това е постигането на баланс между материалното и духовното, видимото и невидимото, реалният живот и този свят, които възприемаш чрез сетивата, чувствата, усещанията. Невидим, но определящ и силно въздействащ.

Посоката на движение в година 8 е служене, помагане, създаване на блага, които да споделяш с другите. Посоката е свързана с проява на алтруизъм и правене на много добро. Плутон големия трансформатор ще улесни процеса. През 2024г. той отново ще се движи между знаците Козирог символ на „старото“, традициите, опита и знака Водолей символ на новото, прогресивното, технологиите.

Плутон е основната планета свързана с трансформацията. През 2023г. той премина в знака Водолей и показа на Света, че животът вече не може да бъде същият, този живот, които познаваме от началото на 2000г. До 2044г. Плутон ще пребивава в прогресивният знак Водолей, символ на новото, справедливото, прогресивното, свободата, приятелството, мечтите, Космоса и звездите. Технологиите и изкуственият интелект ще станат реална част от живота ни.

През 2024г. Плутон за последен път ще се върне в знака Козирог, за да подчертае значимостта и да провери какво е усвоено по време на транзита му от 2008г. до 2024г. в знака на мъдростта Козирог. Периодът на транзит на Плутон в знака Козирог е от 2септември до 19ти ноември 2024г.

2024г. ще предостави на човечеството възможност за приспособяване към един нов, по-прогресивен строй, в който има повече човечност, хуманност, разбиране и обединяване.

Изключително силно е посланието на годината, но дали ще се осъществи?! Да насочиш съзнанието си към другите, да правиш неща за другите, да излезеш от рамката на егоистичното Его, да възтържествуват истината и справедливостта.

 8 може да създава много блага, материален ресурс, но кога?

Когато работи заради доброто, което може да направи, да даде на другите, а не когато на първо място постави печеленето на пари.

Зад числото 8 стои самият управител на съдбата Сатурн. Строг, но справедлив той наблюдава нашето развитие на Земята. 2024г ще бъде една справедлива година, в която проявлението ще бъде свързано с делата на човек!

 Сатурн ще продължи своето движение през знака на духовните и мистични Риби и ще продължава да показва посоката на движение. Сатурн е архетип на Мъдрия Учител, той наставлява и напътства своите ученици. Работата му е свързана с това да наблюдава как си учим уроците. Стегнат в три пръстена той е символ на дисциплина, търпение, постоянство, отговорност, опит, минало, традиции, уважение, но и носител на негативни характеристики всред, които най-големия враг е страха. След него се подреждат негативизъм, неблагодарност, критичност, осъждане, съпротива, трудности. Въпреки, че е строг, той всъщност е справедлив. Такава е неговата роля и ако искаме да успяваме в материята е необходимо да интегрираме положителните му качества в личността си, да си изпълняваме отговорностите, да живеем в енергията на приемането и уважителността.

Сатурн е този, който управлява времето, а неговата енергия ни помага да материализираме това, което искаме. В Дървото на Живота Сатурн е водеща планета в Трети Сефирот – Бина или Разбиране. Материализираща страна на Източника!

През цялата 2024г. Сатурн ще транзитира в знака Риби като ще допълва и подпомага вибрацията на числото 8.  Той иска да внесе баланс между духовния свят-Риби и материята Сатурн.  Риби в  ниската  вибрация водят до объркване, заблуди, лъжи, илюзии и силно въображение, което създава хаос.

Мъглата създадена през 2023г. продължава.

Как да разсеем тази мъгла, за да се движим в правилната посока?

Тук отново идват на помощ Риби, чрез духовност, чрез вътрешна работа можеш да излезеш от мъглата, а интуицията, твоя Висш, мъдър Аз ще ти показва посоката.

Отново ще се движим интуитивно и през 2024.

Начини: медитация, връзка с природата, духовни и енергийни практики, себеопознаване, молитва, връзка с Твореца, кабаа, астрология, науки за себеопознаване и себеусъвършенстване.

Важен урок, с който идва Сатурн в Риби е да откриете своите зависимости и да ги превъзмогнете.

Риби и границите!

Сега е моментът човек да определи и постави строги граници. При Риби всичко е размито, няма мое, твое…как да определя границите си? Сатурн в Риби насочва вниманието  ни към това да бъдем алтруисти, да се жертваме в името на добруването на другите. Но идеята, е когато правиш нещо заради някой друг след това да не се жалваш, да не се чувстваш прецакан, защото тогава ставаш жертва, а от тази позиция влизаш в дълбоките води на подсъзнанието, което се сблъскваш със страдание, самосъжаление и няма изход, затъваш. Пътят на Риби е „ служи или страдай“, правиш добро и не търсиш своето, нямаш очаквания и тогава, ти си благодетел това е висш алтруизъм.

Северният Възел или Главата на Дракона ще транзитира в знака Овен. Той е добър ориентир и учител! Всичко започва от теб самия! През тази година е необходимо човек да се вгледа в себе си, да подобри своя характер, да отдели време за себеопознаване и тогава ще може лесно да определи своите граници.

2024г. е годината, в която поставяме основата на новото време, новият период, който се активира от началото на пандемията. Ако в предходните години се лутахме, то сега през тази година посоката е ясна, човек с трябва да се постарае да изгради стабилна основа, върху която ще надгражда в следващите години своя живот. Числото 8 с неговия Господар Сатурн предоставят всичко необходимо.

Здрава основа се създава опирайки се на духовните ценности, чрез качества на личността, разрушаване на старото, но само това, което вече не служи  и изграждане на новото чрез познаването на духовните закони като  най-вече в основата трябва да стои Истината!!!

Следва продължение….

ПОЖЕЛАВАМ ВИ СМЕЛОСТ И ОСЪЗНАТОСТ, ЗА ДА МАТЕРИАЛИЗИРАТЕ СВОИТЕ МЕЧТИ!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова