Хороскоп за седмицата от 5ти до 11ти февруари

Хороскоп-за-седмицата-от-5ти-до-11ти-февруари-HironBG.com_.jpg

Самата седмица е сложна, на 10ти февруари е Новолунието в знака Водолей, което ще постави началото на един нов, силно преобразуващ и трансформиращ период в живота на човечеството. В същият ден милиарди хора по света приветстват Зеленият Дървесен Дракон. В Източната култура Дракона е носител на късмет, просперитет, сила и сбъдване на съкровените ни желания.

Тази последна седмица от управлението на Водният Заек е времето за подготовка, за довършителни дейности и освобождаване на пространство за новото!

ЗОДИИ И АСЦЕНДЕНТИ

ОВЕН – Седмицата е силна за вас, до голяма степен събитията, които ще се активират идват чрез  други хора. Това могат да бъдат вашите приятели, съмишленици, колеги, родители. Вие трябва да бъдете внимателни в подхода и действията си. Правилните избори ще ви донесат добри резултати. Ако искате да бъдете успешни  проявете повече търпение и толерантно поведение. Фокусирайте се върху основните цели, които сте си поставили, довършвайте и финализирайте започнати проекти, дейности, взаимоотношения. През тази седмица очаквайте добри финансови постъпления най-вече генерирани чрез основната ви дейност. В последните дни от седмицата се насочете към това, за което мечтаете и искате да постигнете до края на годината. Драконът, който влиза в управление на 10ти февруари,  това силно и могъщо същество до голяма степен ще ви дари с нови идеи и възможности.

ТЕЛЕЦ – През тази седмица родените във втората десетдневка на знака най-вече в първите дни от седмицата ще се радват на добри резултати в работен план, финансови постъпления и реализиране на цели, поставени през пролетта на миналата година. Февруари като цяло не е от най-спокойните месеци за вас, тъй като със знака Водолей вие сте в напрегнати отношения. В дните около Новолунието във Водолей е необходимо да бъдете внимателни, да избягвате импулсивно взетите решения. Освободете се от всичко, което ви носи застой, което ви пречи към това да постигнете мечтите и целите си. Запазете това, което ви носи стабилност и сигурност. Отнася, се както за вашата основна дейност така и за взаимоотношенията ви.  Вие сте добри в усещанията, доверете се на интуицията си.

БЛИЗНАЦИ– Може да отпуснете въображението си и да мечтаете, да рисувате картини на живота си така, както би ви харесало да го живеете. Не забравяйте, че вашият планетен управител Меркурий, който транзитира във Водолей ви носи не само гениални идеи и предложения, но и много вдъхновение. Всичко започва с мисъл и се ражда първо в главата, а вие сте добри в тази област. Меркурий е придружен от Плутон И  Слънцето, а на 9 и 10ти февруари и от Луната. Очаква ви едно необикновено Новолуние, тъй като Водолеят също е въздушен знак като вас. Основната ви задача през тази седмица е да направите пространство за новото, което идва в живота ви. Помислете върху целите, които ще си поставите  на Новолунието във Водолей. Седмицата е силна за писателите, творците, хората на изкуството. Дните през цялата седмица ви носят креативност, вдъхновение, а богатият информационен поток може да ви предостави много, нови възможности.

РАК-Тази финална, последна седмица не е най-хармоничната за вашия знак, но ще има от всичко и приятни събития, но и напрежение. В дните 6, 7, 8ми февруари, когато три планети транзитират в знака Козирог  ще се наложи да се въздържате  от проявата на силни емоции и импулсивно взети решения. Водеща ще бъде темата свързана с вашите партньори. През тази седмица може да преживеете сериозна промяна в отношенията си с тях, от слагане на край на изчерпали своята форма партньорства до нови възможности и предложения. Активирайте се в посока постигане на стабилност, която до голяма степен зависи от отношението на партньорите ви. В същото време социалната ви активност е висока, насочете внимание към професионалното си  развитие в бъдеще. За родените в първата десетдневка на знака Юпитер, планетата на късмета ще създаде  положителни предпоставки за разширяване на дейности и  повишение  Положителни резултати очаквайте във финансов аспект, награди, бонуси, допълнително заплащане, нови източници на доходи или подкрепа от страна на лоялни партньори. Седмицата е подходяща да преосмислите целите си, време за подготовка за ново начало.

ЛЪВ– Това е последната седмица от лунният месец, в която водещи астрологични събития предизвикват разместване на пластовете. Фокусирайте се върху дейности, които сте започнали в началото на годината. Довършете тези, които са свързани с минал период. Запазете това, което е важно за вас на този етап. През седмицата вложете  повече  концентрация в ежедневните ви дейности, най-вече на работното място, начин на живот, грижа за здравето. Планетите, които транзитират в знака Водолей и Новолунието в съшият знак, което е на 10ти февруари ще предизвикат промени най-вече във вашите партньорски връзки и взаимоотношения. Родените в началото на знака Лъв се намират в период на сериозна трансформация  в областта на партньорствата. Възможно е чрез вашите партньори да претърпите съществени промени в характера.

ДЕВА-През тази последна седмица преди Новолунието във Водолей ако можете да си го позволите дайте си почивка. Насочете вниманието си основно към любими ваши занимания, които ви носят положителни  емоции. Прекарайте повече време с хора, които обичате и които ви обичат. Фокусирайте се върху това да възстановите  нарушени взаимоотношения с важни за вас личности. Творците и хората на изкуството могат да насочат вниманието си към довършването на започнати проекти. Използвайте седмицата за ревизиране на дейността ви, преразгледайте целите си за 2024г. , а след 10ти февруари можете да преминете към активни действия. Животът ви се променя, това е водещата идея на знака Водолей и планетите, които транзитират през него. Новото, което идва с този знак засяга  начина ви на живот, работа и работни взаимодействия, здраве. В тези области ви очакват промени и трансформация. Нови неочаквани предложения и възможности ще ви накарат да направите важни промени.

ВЕЗНИ-Това е последната седмица преди новолунието в знака Водолей, което ще ви настрои на вълната на новото, прогресивното, промяната. През тази седмица запазете спокойствие, съберете енергията си като не се разпилявате в нищо излишно. В първите дни на седмицата ще се наложи да жонглирате между вашите желания и желанията на другите. Все още имате възможност да въздействате на средата си на съществуване в лицето на вашите родители, членове на семейството. Приложете вродената ви толерантност и такт в хармонизирането на взаимоотношенията. Отделете време и насочете вниманието си към вашите цели, към проектите и дейностите, които ще задвижите след 10ти февруари.  Подредете приоритети се и според тях ще определите действията си след новолунието във Водолей. Преразгледайте възможностите, за които до сега не сте имали време или сте отлагали тяхната реализация. Последните дни от седмицата носят положителна вибрация. Повод за добро настроение, радост могат да бъдат събития свързани с вашите деца и любими хора.

СКОРПИОН-Седмицата изисква повече внимание от обикновено. Планетите в знака Водолей са в нехармоничен аспект към вашият знак. Приспособяване, това е ключовата дума за вас през седмицата. Добрата новина за вас, е че вие ще можете да се справите със събитията. Достатъчно е да направлявате енергията в желаната посока. Като за начало фокусирайте се върху вашите финанси, ако имате неплатени сметки, кредити постарайте се да ги финализирате, освободете пространство за нови постъпления, които ще започнат да идват към вас през седмицата. Ще разчитате на подкрепа от страна на  подкрепа от страна на  вашите партньори. Информационният поток, който достига до вас е  силен и е носител на много нови предложения, идеи, контакти. Можете да се възползвате от тях в дните след 10ти февруари. До Новолунието във Водолей умело насочвайте енергията в дейности, които ви носят сигурност. Довършвайте и финализирайте започнатото, хармонизирайте взаимоотношенията си с важни личности, приятели, колеги, авторитети. Преразгледайте приоритетите си и въз основа на тях си поставете целите на Новолунието във Водолей. Последните дни от седмицата посветете на семейството си. Добрите взаимоотношения с членовете на семейството ви, положителните емоции ще генерират допълнителна енергия във вас.

СТРЕЛЕЦ-През тази последна седмица преди Новолунието в знака Водолей можете да забавите темпото. Ако можете да си го позволите дайте си почивка. Направете анализ на изминаващият период, преразгледайте вашите основни приоритети и определете целите си за периода след 10ти февруари. Фокусна си остава темата свързана с преразпределяне на финанси. Необходимо е да въведете правилен разчет на вашите постъпления. Съществуват добри възможности за повече приходи, но е възможно и разходите ви да са завишени. Богатият информационен поток е носител на нови идеи и предложения. В цялото многообразие от възможности се налага да изберете правилните за вас. Бъдете внимателни към здравето си, погрижете се добре за себе си, избягвайте контакти с хора, които ще повлияят с негативното си отношение. Довършвайте и финализирайте договорни отношения, документации, взаимоотношения с хора, които са изчерпили своето предназначение или ви дърпат назад. Хармонизирайте взаимоотношенията си с  тези личности, които са прогресивни и носител на промяната в живота ви.

КОЗИРОГ- През тази седмица ще бъде необходимо да преразпределяте енергията си, но всъщност умело можете да направлявате събитията. Три планети ще транзитират в знака Козирог, а в дните около Новолунието във Водолей четири ще бъдат в знака на новото, прогресивното Водолей. Тези планетни разположения ще задвижат във вас основни вътрешни конфликти: от една страна Козирогът се придържа към установените структури, а от друга Водолеят изисква нов, прогресивен подход и смело впускане в нещо различно и непознато. Добре е да преодолеете съпротивите си и смело да се насочите напред. Марс в Козирог е в екзалтация и ви дава много енергия, а Венера усилва влиянието ви, подкрепени от Луната в Козирог в дните 6, 7, 8ми февруари ще можете да реализирате и най-смелите си мечти. Дните са финални, а енергията е слаба. Лесно можете да бъдете предизвикани, да бъдете критични или да ви завладеят стари модели на поведение. Наблюдавайте себе си, търсете положителната страна в случващото се в живота ви през седмицата.  Преразгледайте живота си, открийте грешките си и напишете новия сценарий, който ще ви ръководи до края на  2024г.

ВОДОЛЕЙ-Последна финална седмица преди новолунието във вашият знак Водолей. Тези последни дни от едногодишният за вас цикъл носят повече напрежение и емоции. Най-добре е да прекарате повече време в уединение и дистанциране от обичайното ежедневие, да се отпуснете , медитирате, мечтаете за новата си визия на живот. Присъствието на планети в двата водещи знака Козирог и Водолей насочват вниманието ви към старото и новото и необходимостта от приспособяване и трансформация. Анализирайте изминаващата година, взаимоотношенията с вашите партньори и определете целите си за 2024г. След 10ти февруари можете да предприемете активни действия към осъществяване на това, което искате. Ако рожденият ви ден предстои, изчакайте до тогава. С рожденият ден за вас ще настъпи новата соларна година. Родените в началото на знака са подложени в най-голяма степен на транзита на Плутон в знака Водолей. Промените са започнали в края на март 2023г., през тази година ще придобият конкретна форма. Водолеят е фиксиран знак, добре е да бъдете отворени към промяната, да пуснете съпротивите и старите модели на поведение, да си създадете една нова визия. Използвайте дните през седмицата за активна подготовка за вашето Новолуние, което ще даде мощен тласък в живота ви.

РИБИ-В тази последна седмица преди началото на Новолунието в знака Водолей вие се радвате на висока социална активност. Получавате подкрепата на вашите шефове и колеги, приятели и съмишленици. Февруари месец е времето, когато се радвате на резултатите от дейността си за целият изминаващ едногодишен период. Според резултатите може да получите яснота за посоката, в която се движите. Вярната посока ще бъде проявена под формата на награди, парични бонуси или морално удовлетворение. Бъдете активни, но и премерени в действията. Довършете това, което сте започнали и освободете място за новото, което идва след 10ти февруари.  След тази дата към вас ще дойдат нови възможности и предложения. Ако имате нарушени взаимоотношения постарайте се да ги хармонизирате.  Възможно е да разберете на кого можете да имате доверие и да промените приятелският си кръг като сложите край на взаимоотношения, които са били формални. След 10ти февруари ще можете да внесете желаната промяна в живота си.

Пожелавам на всички зодиакални знаци успешен период зареден с много положителни емоции и преживявания, с  празнично настроение в очакване на Зеленият Дървесен Дракон! Нека Новолунието във Водолей ви донесе надежда, вяра и сбъдване на вашите мечти!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова