Хирон-Раненият лечител

 

 хирон

 

Кой е Хирон?

 Хирон е открит на 1.11.1977г. Откриването на една планета отваря врата към нови енергии, които тя самата символизира, по този начин поставя началото на нови възможности.

Хирон въвежда необходимостта от интеграция и изцеление. 

Интересен е митологичният образ на Хирон. Той е  мъдрец,  астролог, гадател,езотерик, мистик, войн. Съдържа в себе си мъдростта, чрез която  можем да  достигнем  до метафизичните процеси свързани с  разбирането и усвояването на опита.

 Разликата между Знаещият и Мъдреца е огромна.

Хирон не търси знанията, той ги има … Хирон търси мъдростта на знанията си.

Той е безсмъртен, но е ранен и трябва да търпи тази постоянна болка. 

Хирон е кентавър, който въплъщава в едно цяло инстинктивният Аз и самоосъзнаването. В астрологията той е подтикът да решим дилемите и да свържем отделните части на Аза чрез обединяване на противоположностите. 

На една определена възраст, Хирон ни заставя да поемем по пътя на алтернативите, да се откажем от материализма, с който сме устроени да живеем и да потърсим  – пътя към себе си.

 

 Със своят меч, готов да отсече всичко, което е болно и не ни служи, стари модели на поведение, за да ни предложи чрез своята мъдрост творческо решение на привидно трудни и нерешими проблеми за нас. 

Той ни придружава по време на житейска криза, време на преход, чрез вътрешната алхимия на изцелението. Той ни помага да се преродим като осъществено човешко същество, необходимо ни да живеем в Ерата на Водолея.

   Неговото разположение в хороскопа показва какво трябва да се интегрира в живота на даден индивид, какво да се изреже от него, за да постигне той Цялостност.

 

Ако искаш да разбереш повече за Хирон в твоят хороскоп?

Ако искаш да разбереш коя част от теб се нуждае от лечени и как да я излекуваш?

Ще отговоря на тези въпроси и не само на тях в лична консултация. 

   

инж. Нина Ненова- астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; Енергиен терапепевт-Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки; преподавател по: Астрология: Таро; Кабала;Нумерология

основател и създател на Център за личностно развитие-„ХИРОН“
https://www.facebook.com/astrohiron

Чрез инструментите, които използва в своя 17-годишен опит в областта на личностното развитие, астрологът Нина Ненова(Рея Мей)-консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

https://www.facebook.com/nina.nenova.90

https://www.facebook.com/ninanenova8/

 

Записване на:

тел. 0889344355

lorna08@abv.bg

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 - HironBG.com

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 „Ако обичаш и уважаваш себе си, живееш с благодарност и любов в сърцето, думите ти ще имат съдържание. Те ще

Пишете ми

инж. Нина Ненова