Уран, планетата на Промените, Будителят

 

     hqdefault

Уран –Будителят

Пробуждане

    

 

Кой е Уран или как се проявява тази планета?

Уран е една от трите висши планети. Открит е на 26-ти април 1781г. от Уилям Хершел. Интересното и необичайното, е че откривателя на планетата не е професионален астроном, а музикант,чието хоби са звездите, този факт напълно подхожда на тази планета свързана с необичайните неща, ексцентричността и промяната. Уран определя времето на навлизането си с три значими социални революции, които изцяло подхождат  на неговия характер: американската и френска революции, индустриалната революция, която поставя пробиви в науката, технологиите и комуникациите, които променят модела на живот на Земята.

От представеното до тук се вижда и характера на тази изключителна планета: тя носи в себе си заряда на Новото, нестандартното, иновационното, бунтарското, прогресивното,ексцентричното и налудничаво, трудно разбираемо за обикновения човешкия ум.

Цикълът на планетата е 84г., на всеки седем години тя влиза в нов знак.

От  15-ти май 2018г. до май 2026г. Уран ще бъде в знака Телец.

В знака Телец Уран е бил през 1934-1942г.

Това са  години на криза и началото на Втората световна война. Телец е знакът на финансите и валутите.

Основната вибрация на планетата е промяна водеща до Пробуждане. Когато влиза в нов знак събитията са ярки и разтърсващи. Уран раздвижва и  разрушава съществуващите форми, норми, представи и порядки на Земята или още това е света на материята управляван от Сатурн, стремейки се да се издигне над ограниченията, да мине отвъд границите на традиционната мисъл, да преодолее съпротивлението и да разчисти пътя към бъдещето. Със своята силна бунтарска и реформаторска енергия той руши, за да направи място за новото.

Като висша планета Уран има разрушително действие, което се проявява, когато енергията му излиза  извън контрол.

Най-голямото предизвикателство на Уран е да предхожда процеса на еволюцията. Уран е изключително справедлив, не търпи неправда, алтруист и идеалист той запазва най-доброто от старото и се пренася към новото, така превръща кризата във възможност.

Глифът на Уран-Двойствената душа на човечеството е разделена от кръста на материята, свързвайки човешкото с божественото.Тази връзка е подкрепена и енергизирана от кръга на Духа.

Ключовите думи, които характеризират планетата ще ни помогнат да разберем нейното проявление:промяна, оригиналност, пробив, ексцентричност, революция, освобождаване, трансформация, непредсказуемост, гении, технологии, пророк, изобретения, космически разум, интуиция, космос…

Уран е по-висшата октава на Меркурий, който управлява  индивидуалното мислене  и ни позволява да влезем в универсалния ум. Уран е висшата октава на мисленето, висшата мъдрост, духовното мислене. Меркурий следва логичния, рационален ум, Уран е интуитивен и нелогичен. Той символизира независимата творческа мисъл, която може да бъда позната само, когато логичния ум е спокоен. Уран се свързва с прозренията, които достигат до нас като светкавици, когато най-малко сме ги очаквали. Уран носи искрата на вдъхновението. Когато енергията на планетата не е канализирана, тя разрушава стабилните форми и създава хаос.

Преминаването на Уран в нов знак(Телец) ще внесе промяна в живота на всеки един от нас.

В коя област от живота ви ще настъпи ПРОМЯНА?

Как ще се случи тази промяна, внезапно и неочаквано, доброволно или чрез разрушение?

Какво да запазим от „старото“ и да го надградим чрез вслушване в космическите напътствия?

Страхът от Промяна?!

Много са въпросите и промените, които Уран ще представи пред нас.!

Не се страхувайте от промените, именно те ни водят към растеж. Бъдете осъзнати и оценете стабилността и функционалността на това, което сте създали до тук, имайте смелостта да продължите напред!

За вас: инж. Нина Върбанова Ненова-Астролог, анализатор и консултант по личностно развитие и себеопознаване

http://www.hironbg.com/?page_id=8-информация за мен

Ако се намираш във важен етап от своя живот, объркан си, разтревожен или се колебаеш, мога да ти помогна със съответна насока:

Услуги:

Астрологичен анализ на личния хороскоп-информация за хороскопа:

цена – 70 лв.

продължителността на консултацията е един час

писмен вариант до 20 страници-120лв.

Синастричен хороскоп-партньорски взаимоотношения и съвместимост-120лв.

Нумерологичен анализ-продължителност -40 мин.

цена-50лв.

Анализ Хюман дизайн-Тип, Стратегия и Авторитет за взимане на решения-100лв.

продължителност -един час

Арахангелски напътствия-получаване на отговори за важни въпроси и даване на насока-35лв.

Таро напътствия-45лв.

Даване на отговори на конкретен въпрос-25лв.-15 мин.

Индивидуален анализ, който включва разглеждане на Астрологичния хороскоп, кратък анализ по Хюман дизайн, анализ на цифровата космограма(нумерология) и по желание-Напътствие от Арахангелите-100лв.

продължителност час и половина

записване предварително на

email адрес: lorna08@abv.bg

или на тел. call skype logo0889 344 355

извършва се и консултация по скайп

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова