Уран, планетата на Промените, Будителят

 

     hqdefault

Уран –Будителят

Пробуждане

    

 

Кой е Уран или как се проявява тази планета?

Уран е една от трите висши планети. Открит е на 26-ти април 1781г. от Уилям Хершел. Интересното и необичайното, е че откривателя на планетата не е професионален астроном, а музикант,чието хоби са звездите, този факт напълно подхожда на тази планета свързана с необичайните неща, ексцентричността и промяната. Уран определя времето на навлизането си с три значими социални революции, които изцяло подхождат  на неговия характер: американската и френска революции, индустриалната революция, която поставя пробиви в науката, технологиите и комуникациите, които променят модела на живот на Земята.

От представеното до тук се вижда и характера на тази изключителна планета: тя носи в себе си заряда на Новото, нестандартното, иновационното, бунтарското, прогресивното,ексцентричното и налудничаво, трудно разбираемо за обикновения човешкия ум.

Цикълът на планетата е 84г., на всеки седем години тя влиза в нов знак.

От  15-ти май 2018г. до май 2026г. Уран ще бъде в знака Телец.

В знака Телец Уран е бил през 1934-1942г.

Това са  години на криза и началото на Втората световна война. Телец е знакът на финансите и валутите.

Основната вибрация на планетата е промяна водеща до Пробуждане. Когато влиза в нов знак събитията са ярки и разтърсващи. Уран раздвижва и  разрушава съществуващите форми, норми, представи и порядки на Земята или още това е света на материята управляван от Сатурн, стремейки се да се издигне над ограниченията, да мине отвъд границите на традиционната мисъл, да преодолее съпротивлението и да разчисти пътя към бъдещето. Със своята силна бунтарска и реформаторска енергия той руши, за да направи място за новото.

Като висша планета Уран има разрушително действие, което се проявява, когато енергията му излиза  извън контрол.

Най-голямото предизвикателство на Уран е да предхожда процеса на еволюцията. Уран е изключително справедлив, не търпи неправда, алтруист и идеалист той запазва най-доброто от старото и се пренася към новото, така превръща кризата във възможност.

Глифът на Уран-Двойствената душа на човечеството е разделена от кръста на материята, свързвайки човешкото с божественото.Тази връзка е подкрепена и енергизирана от кръга на Духа.

Ключовите думи, които характеризират планетата ще ни помогнат да разберем нейното проявление:промяна, оригиналност, пробив, ексцентричност, революция, освобождаване, трансформация, непредсказуемост, гении, технологии, пророк, изобретения, космически разум, интуиция, космос…

Уран е по-висшата октава на Меркурий, който управлява  индивидуалното мислене  и ни позволява да влезем в универсалния ум. Уран е висшата октава на мисленето, висшата мъдрост, духовното мислене. Меркурий следва логичния, рационален ум, Уран е интуитивен и нелогичен. Той символизира независимата творческа мисъл, която може да бъда позната само, когато логичния ум е спокоен. Уран се свързва с прозренията, които достигат до нас като светкавици, когато най-малко сме ги очаквали. Уран носи искрата на вдъхновението. Когато енергията на планетата не е канализирана, тя разрушава стабилните форми и създава хаос.

Преминаването на Уран в нов знак(Телец) ще внесе промяна в живота на всеки един от нас.

В коя област от живота ви ще настъпи ПРОМЯНА?

Как ще се случи тази промяна, внезапно и неочаквано, доброволно или чрез разрушение?

Какво да запазим от „старото“ и да го надградим чрез вслушване в космическите напътствия?

Страхът от Промяна?!

Много са въпросите и промените, които Уран ще представи пред нас.!

Не се страхувайте от промените, именно те ни водят към растеж. Бъдете осъзнати и оценете стабилността и функционалността на това, което сте създали до тук, имайте смелостта да продължите напред!

За вас: инж. Нина Върбанова Ненова-Астролог, анализатор и консултант по личностно развитие и себеопознаване

http://www.hironbg.com/?page_id=8-информация за мен

Ако се намираш във важен етап от своя живот, объркан си, разтревожен или се колебаеш, мога да ти помогна със съответна насока:

Услуги:

Астрологичен анализ на личния хороскоп-информация за хороскопа:

цена – 70 лв.

продължителността на консултацията е един час

писмен вариант до 20 страници-120лв.

Синастричен хороскоп-партньорски взаимоотношения и съвместимост-120лв.

Нумерологичен анализ-продължителност -40 мин.

цена-50лв.

Анализ Хюман дизайн-Тип, Стратегия и Авторитет за взимане на решения-100лв.

продължителност -един час

Арахангелски напътствия-получаване на отговори за важни въпроси и даване на насока-35лв.

Таро напътствия-45лв.

Даване на отговори на конкретен въпрос-25лв.-15 мин.

Индивидуален анализ, който включва разглеждане на Астрологичния хороскоп, кратък анализ по Хюман дизайн, анализ на цифровата космограма(нумерология) и по желание-Напътствие от Арахангелите-100лв.

продължителност час и половина

записване предварително на

email адрес: lorna08@abv.bg

или на тел. call skype logo0889 344 355

извършва се и консултация по скайп

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова