Уран в знака Телец

 

uranus-in-taurus-

 

На 15-ти май, Уран преминава в знака Телец.

Как ще се чувства Уран в този знак и какво ще се промени?

Това е основния въпрос, които е необходимо да си зададем, за да можем да разберем проявлението му.

Уран управител на Небето и Космическия разум, висшата октава на планетата на знанието, мисълта и комуникациите, Меркурий и Телец, стихия земя  свързан с материята и живота тук на Земята.

 Дух и материя!

Уран, управител на Водолея и Телец свързан  със земната човешка любов, удоволствията от земния живот, финансовото благополучие и просперитет.

От едната страна  Уран и неговия стремеж  към Космическата любов, разрушител на материята, двигателя на еволюцията и промяната, а от другата страна  Телец, земен, практичен, устойчив и стабилен…

Цикълът на планетата е 84г., на всеки седем години той влиза в нов знак. В знака Телец Уран е бил през 1934-1942г.

Това са  години на Голямата депресия  и началото на Втората световна война.

Промяната в САЩ предприета от Президента Рузвелт през 1935г. е силно повлияна от Уран в Телец.

През юли 1935 г. Конгресът гласува Закон за трудовите отношения („National Labour Relations Act“ – НЛРА), който задължава работодателите да преговарят с профсъюзите и дава на наемните работници правото да създават свои синдикални организации, чрез които да участвуват в преговорите по колективните трудови договори. В резултат от 3,6 млн. през 1935 г. профсъюзните членове се увеличават на 8,6 млн. през 1941 г. Почти веднага след приемането на закона се създава и първото голямо синдикално обединение – Конгресът на промишлените профсъюзи (КПП). През август 1935 г. е приет и Законът за социалното осигуряване („Social Security Act“ – CCA), който въвежда национална схема за пенсиониране по старост (65 г.) и осигуровки при безработица.

Създава се Федерален пенсионен фонд, в който са задължени да плащат пенсионни вноски както работниците, така и работодателите. Фондът обхваща около 35 млн. души.

Когато Уран  влиза в нов знак, събитията са ярки и разтърсващи. Той  раздвижва и  разрушава съществуващите форми, норми, представи и порядки на Земята или още това е света на материята управляван от Сатурн, стремейки се да се издигне над ограниченията, да мине отвъд границите на традиционната мисъл, да преодолее съпротивлението и да разчисти пътя към бъдещето. Със своята силна бунтарска и реформаторска енергия той руши, за да направи място за новото. Като висша планета Уран има разрушително действие, което се проявява, когато енергията му излиза  извън контрол.

 

Какво да очакваме сега, когато Уран отново преминава в знака ТЕЛЕЦ?

Промяна в нашите материални притежания, финанси, ценностна система…

Подредете своите приоритети, въведете финансите си в ред, избягвайте радикалните инвестиции и бъдете внимателни с операциите си с крипто валута.

Уран-Технологии и развитие, Телец-финанси…

Възможна е промяна в банковата система, нови изобретения в областта на финансите. Уран разрушава, но освобождава от всичко, което вече е остаряло и ненужно…Промяната може да е болезнена, но ще доведе до еволюция…

Телецът е знак свързан с Природата и отношението ни към нея. Време за равносметка, време за Промяна в отношението ни към планетата Земя, която ни дарява с блага и осигурява живота ни. Време е да насочим усилия и да подобрим грижите си и отношението си към Земята. Ако ние не проявим алтруистично отношение към нея, не се отнесем съзнателно към опазването на Земята, то Тя Майката-Природа ще ни отговори(възможни са природни катаклизми, земетресения и наводнения).

 Телец, ценител  на красотата, изкуството, модата, в тези области Уран също ще направи сериозни промени. Ще се наложи в себе си да изградим  едно ново отношение и възприемане на това кое е Красиво и стойностно.

 Уран в Телец ще  ни накара да променим отношението си към материлното, стойностното, и ценното, той ще премахне и промени това, което вече не работи и ако можем да запазим спокойствието на телеца, то тази промяна ще стане по един по-безболезнен на чин за нас самите.

 

Преминаването на Уран в нов знак(Телец) ще внесе промяна в живота на всеки един от нас.

В коя област от живота ви ще настъпи ПРОМЯНА?

Как ще се случи тази промяна, внезапно и неочаквано, доброволно или чрез разрушение?

Какво да запазим от „старото“ и да го надградим чрез вслушване в космическите напътствия?

Страхът от Промяна?!

Много са въпросите и промените, които Уран ще представи пред нас.

Планетата, която движи прогреса и ненавижда застоя ще внесе съществени промени в живота на  фиксираните знаци– Телец, Скорпион, Лъв и Водолей като тези промени могат да бъдат придружени с разрушения на изграденото статуктво, което няма да бъде лесно прието от тези знаци. Фиксираните знаци не обичат промените. Добре е да се знае, че Уран прекосява граници и внася освобождение. При земните знаци – Дева и Козирог и водните  – Рак и Риби, промените ще протекат по-хармонично. Планетата ще продължи своето движение през знака Телец  до 2026г., в този интервал от време ще се предвижва през 30-те градуса управлявани от знака, така че кога ще настъпи промяната зависи от градусите, в които се намират вашите планети.

Подготовката ви за промяна може да започне с отговор на въпроса:

Как приемам промените?

Спокойствието и стабилността могат да бъдат повод за притеснение при едни, докато промените при други внасят силни сътресения.

 Застоят и носенето по теченията не се харесват на Уран и ако се научим да се доверяваме на космическия разум, ако успокоим ума и спрем контрола на Егото върху живота ни, ще приемем по-лесно промените, които Висшия Аз е избрал за нас.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ НА ВСИЧКИ ВАС, МОИТЕ ЧИТАТЕЛИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ, УСПЕШНА ПРОМЯНА!

изготвил: Нина Ненова-астролог, консултант по личностно развитие и себеопознаване

анализатор по Хюман дизайн

 

За даване на насоки, прогнози, хороскопи, анализи по хюман дизайн:

тел. 0889 344 355

имейл: ninanenova8@abv.bg

 

 

 

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова