Твоят рожден ден-СОЛАР

 

   maxresdefault (8)

Днес е моят рожден ден! Всеки рожден ден създава едно ново усещане и нови преживявания. Интересно, е че с напредването на възрастта не намалява желанието ми за празнуване, а и годините, който са изписани върху свещичките някак си не ми влияят на настроението.

Знаете ли, че колкото повече остаряваме, се приближаваме  към смъртта, а това всъщност е приближаване към нашата младост свързана със следващото прераждане(много е философско, надявам се да ме разберете правилно).

Всеки рожден ден е уникален и дори и да искаш нещо да повториш от предходния, не се получава.  Някоко дни преди рождения ден, на самия ден и на следващият се сблъскваме с предизвикателствата на живота. Зад рожденият ден стои солидна интелектуална звездна институция.

Какво се случва около рождения ден? В астрологията има цял метод-Солар-хороскоп на рождения ден, който дава прогностика и насока за слънчевата година.

Два или три дни преди и един ден след деня на рождението ви, транзитното Слънце създава връзка с вашето рожденно  слънце. Представете си планета,на  която вместо  едно Слънце има две Слънца. Това е истинското усещане на рождения ден-цели две Слънца ви огряват с топлината си и своята любов.  Създава се чудесна предпоставка за изчистване от всичко неудовлетворително  натрупано през изминалата година и ти имаш възможността да започнеш начисто-обновен и освежен, изпълнен с енергия, сила и увереност навлизаш към следващата година с нейните „подаръци“ наречени уроци.

Рожденният ден е един поетичен начин да изкажеш своята благодарност към Бог, към хората, които обичаш, и тези които те обичат.

На рожденият си ден трябва да си готов да застанеш под светлината на прожекторите и да си отворен към това да приемаш с благодарност и признателност –подаръци, картички, поздрави, съобщения, телефонни обаждания, торти, празненства, танци…. при това да го правиш с радост, а не с оттегчение.

Слънцето управлява знака Лъв-на рожденият си ден ти си Лъв макар и за един ден. Позволи си да бъдеш това. Трябва да бъдеш в центъра на вниманието и да позволиш да бъдеш глезен, третирани с копринени ръкавици също като дете(Лъвът отговаря за децата) или като кралска особа(Лъвът е Царят на зодиака).

Така че, да рождените дни са трудни и те ни правят изключително чувствителни, несигурни и предизвикват всякакви интернирани детски проблеми.

Двете слънца могат да ни заслепят, за да можем ясно  „да видим“ тъмнината. Ето защо имаме нужда от приятели, семейство и много картички за рожден ден, за да ни напомнят колко сме велики …

Ако сте от хората, които не обичат да си празнуват рождените дни, или до сега не сте имали яснота какво  се случва точно на този ден, на вашият рожден ден отворете се да получите даровете на Вселената, повярвайте тя ще бъде щедра към вас. Нека хората, които ви обичат да споделят своята любов с вас. Нека те ви дават,а  вие си позволете да приемате.

 Вашата искрена Благодарност ще върне към тях енергията, това задвижва магията на хармонията и канала за получаване. Не чакайте само другите да направят нещо към вас и вие сами се погрижете добре за себе си, щедро се наградете за това, което сте.

Направете си щедър подарък, бъде Цар Лъв, кажете на близките си, както когато бяхте дете точно какво искате, за да бъде щастливо вашето вътрешно дете!

Честит Рожден ден!

Какво предлага за теб твоят Солар-анализ на слънчевата година?

Ако ти е интересно-поискай консултация

Нина Ненова-астролог

Тел.0889 344 355

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова