Твоят Рожден Ден-Солар

Твоят-Рожден-Ден-Солар-HironBG.com_.jpg

Твоят Рожден Ден

Днес е моят рожден ден!

Рожденият ден е най-специалният ден в живота на човек. Всеки рожден ден създава едно ново усещане и нови преживявания. С рожденият ден започва и новата Соларна година.

Интересно, е че с напредването на възрастта не намалява желанието ми за празнуване, а и годините, който са изписани върху свещичките някак си не ми влияят на настроението.

Знаете, ли че колкото повече остаряваме всъщност се приближаваме  към смъртта, а това е приближаване към нашата младост свързана със следващото прераждане(много е философско, надявам се да ме разберете правилно).

Всеки рожден ден е уникален и дори и да искаш нещо да повториш от предходния рожден ден, не се получава.  Няколко дни преди рождения ден, на самия ден и на следващият се сблъскваме с предизвикателствата на живота.

Зад рожденият ден стои солидна интелектуална звездна институция.

Какво се случва около рождения ден? В астрологията има цял метод наречен Солар или това е хороскоп на рождения ден. Той дава прогностика и насока за новата слънчевата година.

Два, три дни преди и един ден след рождения ден, транзитното Слънце създава връзка с вашето рожденно  слънце. Представете си планета, на която вместо  едно Слънце има две Слънца. Това е истинското усещане на рождения ден, цели две Слънца ви огряват с топлината си и своята любов.  Създава се чудесна предпоставка за изчистване от всичко неудовлетворително натрупано през изминалата година и ти имаш възможността да започнеш на чисто, обновен и освежен, изпълнен с енергия, сила и увереност навлизаш в следващата година с нейните нови „подаръци“ наречени уроци.

Слънцето управлява знака Лъв знак, който обича светлините на прожекторите.

На рожденият си ден ти си Лъв макар и за един ден. Позволи си да бъдеш това. Трябва да бъдеш в центъра на вниманието и да приемеш да бъдеш глезен, третирани с копринени ръкавици също като дете (Лъвът отговаря за децата) или като кралска особа (Лъвът е Царят на зодиака).

На рожденият си ден трябва да си готов да застанеш под светлината на прожекторите и да си отворен към това да приемаш с благодарност и признателност подаръци, картички, поздрави, съобщения, телефонни обаждания, торти, празненства, танци…. при това да го правиш с радост, а не с отегчение.

Двете слънца могат да ни заслепят, но тази силна светлина е необходима, за да можем ясно да видим „тъмнината“. Ето защо имаме нужда от приятели, семейство и много картички за рожден ден, за да ни напомнят колко сме необикновени, единствени, уникални…Цялата радост усилва положителната енергия и дава възможност на човек да се зареди за цялата Соларна година.

Рожденият ден е един поетичен начин да изкажеш своята благодарност към Създателя, към хората, които обичаш и към тези, които те обичат.

Ако сте от хората, които не обичат да си празнуват рождените дни, или ако до сега не сте имали яснота какво  се случва точно на този ден, когато дойде вашият рожден ден отворете се да получите даровете на Вселената, повярвайте тя ще бъде щедра към вас.

Нека хората, които ви обичат да споделят своята любов с вас.

Нека те ви дават, а вие си позволете да приемате.

Даване и Получаване-основен смисъл на чудото Живот!

 Вашата искрена Благодарност ще върне към близките и приятелите ви енергията, това задвижва магията на хармонията и канала за получаване. Не чакайте само другите да направят нещо към вас и вие сами се погрижете добре за себе си, щедро се наградете за това, което сте. При това го направете с Любов и от Любов Към Себе си. Това е смисъла!

Направете си щедър подарък, бъде Цар Лъв. Кажете на близките си точно какво искате, радвайте се, забавлявайте се.

Направете щастливо вашето Вътрешно дете!

Честит Рожден ден!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова