HironBG.com | Събитие

Таро за Начинаещи – Нов Курс

Таро за Начинаещи - Нов Курс - HironBG.com

НОВ КУРС – ТАРО ЗА НАЧИНАЕЩИ

Краен срок за записване: 10ти Септември 2021 г.

Основен курс по Таро за начинаещи стартира на 17ти Септември 2021 г. от 18:30 часа. (датата може да бъде променена, обучението насрочено в удобен ден и време за всички участници)

Често ли се питаш:

 • „Кой съм Аз?“,
 • „Защо съм тук?“
 • „Накъде да поема?“

Търсачите на знания и истина имат безкрайно много въпроси. На всички въпроси можеш да си отговориш правилно, само ако познаваш добре себе си и духовните закони, които управляват Вселената. Ако си от онази „порода“, поела по пътя на себепознанието, ако си търсещ човек, ако вярваш, че Знанието е сила то Ти точно сега си на правилното място.


Стартира нов курс по Таро за начинаещи на Център „Хирон“.

Обучението е с основна насока личностно развитие и себепознание. Обучението е носител на светлина, истина и мъдрост. Обучението е свързано със запознаване на духовните принципи и закони, които управляват Живота ни, без значение дали ние ги разбираме.

 • Ако ги познаваме … какво ще се промени.

Опитай и ще разбереш!

Таро е ключът към нашата душа, ключът към нашата вътрешна мъдрост.

В ежедневието си ние работим и се ръководим от съзнателния си ум, често се чувстваме така сякаш събитията, които ни се случват са някаква случайност …. недоразумение…

Но случайности няма, във Вселената всичко следва своя естествен ритъм, всеки има своето точно място в нея. Животът изглежда „труден“ и ние страдаме тогава, когато не познаваме себе си, живеем под управлението и контрола на ума, извън баланса и хармонията между видимия-материален и духовен свят. Когато ОПОЗНАЕМ СЕБЕ СИ и се научим да чуваме гласа на Интуицията си, тогава ще получим и различно усещане за живота.
Ежедневието ни ще се изпълва с радост и по-лесно ще виждаме малките части от ГОЛЕМИЯ пъзел /нашия Живот/.

Таро е колода от 78 карти, всяка със свои собствени изображения, символика и история.

22-те карти „ГОЛЕМИ АРКАНИ“ представляват кармични и духовни уроци от живота, а 56-те карти „МАЛКИ АРКАНИ“ отразяват изпитанията, които преживяваме ежедневно.

Ще поемем по пътя на себепознанието с помощта на Големите Аркани.

Ще поставим началото с Глупакът – третия син от приказките, през Магът – истината и знанието, до Висшата жрица с книгата на Мъдростта, съхранила Вечния Закон, до Силата – да опитваш с любов….Кулата, която ще разруши „старото“, онова, което вече не ни е нужно, за да ни подкрепи Звездата, по пътя ни към Слънцето и още …..

Когато се консултираме с Таро, пред нас се откриват уроци, които трябва да научим и усвоим, за да живеем вдъхновен живот. То ни позволява да използваме мъдростта и отговорите, които живеят в нас самите.

Картите Таро са една азбука, способна на безкрайни комбинации, породени от многобройните значения на всяка карта и от интуицията на анализатора.

Изображенията в картите дават незабавен достъп до подсъзнанието и интуицията.

От това място на вътрешната сила и мъдрост може да открием как да предприемаме положителни промени сега, за да можем да реализираме своите цели и мечти в бъдеще.

ПЪРВО НИВО

 • Изучаване на Главните Аркани – 22карти
 • Приблизителна продължителност на обучението -16 урока веднъж седмично с продължителност 90 минути;
 • ПРАКТИКА И ЗАПОЗНАВАНЕ С РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ НА ПОДРЕЖДАНЕ – 4урока

ВТОРО НИВО

 • Изучаване на Малките Аркани – 56карти – 18урока
 • Практика и подредби – 4 урока

Всеки от участниците избира колко и докъде ще се обучава!

Продължителността на отделните нива може да бъде съобразена с нивото и желанието на участниците! Обучението е онлайн в ZOOM. Лекциите ще бъдат записвани, така че ако човек няма възможност да присъства ще получи запис.

Таксата за обучение се заплаща месечно за 4-ри посещения

 • 70лв. (обучение за 1 месец)

Автор и водещ:
 • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
 • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова