Слънчево затъмнение и Новолуние на 21-ви август 2017г.

   251480afdeabba5f9b8c02525dcf97c56d7fba93220054

Днес 21-ви август в 21:30ч е Новолуние в 29-тия градус на Лъва, това новолуние е второто в този знак за годината и ще бъде придружено от слънчево затъмнение. При затъмнение потиснатите енергии избликват с голяма сила. Вкоренени нагласи, карма, както лична и колективна се освобождават. Затъмнението  в 29-я градус на Лъва е  в близък съвпад с неподвижната „кралска“ звезда Регул(на арабски се нарича „сърцето на Лъва) от съзвездието Лъв и в хармонични аспекти със Сатурн и Уран.  Това затъмнение ще внесе промяна в живота на родените през третата декада представители на: Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, както и на тези, които имат асценденти или лични планети в съответните знаци.

Ако затъмнението прави съвпад с планета в наталната карта, се подбуждат въпроси и събития свързани с тази планета. Домът, в който е затъмнението също е от значение, както и всяка планета, с която то е в аспект. Някои хора не усещат влиянията на затъмненията, а  други могат мощно да бъдат засегнати,колективния ефект се усеща от всички.

Слънчевото затъмнение  слага край на един цикъл и поставя ново начало. Новото зависи от това, коя точка от хороскопа се активира. В деня на затъмнението не се започват нови проекти, Меркурий също е все още ретрограден. Енергийте са много мощни и преценката е затруднена. В  следващите няколко дни след затъмението избягвайте взимане на важни решения, конфликти и агресивна среда. Затъмнението в Лъв, отново ще постави пред нас темите свързани с любовта, творчеството, децата, радостта в живота, връзката с Висшия Аз. Природата отново ни дава шанс да внесем промяна и да подобрим живота си.

Нека да отворим сърцата си и  да се изпълним с любов към цялото творение!

Относно желанията за Новолуние в Лъв, информация-ТУК:

Изготвил: Нина Ненова-астролог; консултант личностно развитие и себеопознаване

за консултации и насока-тел.0889344355

Новолуние в Лъв на 23-ти юли

 

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Венера-и-Уран-HironBG.com_.jpg

ВЕНЕРА И УРАН

ДА СЕ ОСВОБОДИШ ОТ НЕНУЖНОТО Нехармониченият аспект, квадратура между Венера и Уран! Всеки нехармоничен аспект носи положителни решения, осъзнавания, които най-често не се харесват на

РЕТРОГРАДНА-ВЕНЕРА-В-ЛЪВ-2023-HironBG.com_.jpg

Ретроградна Венера в Лъв-2023

Венера, планетата на любовта и връзките ще бъде ретроградна от 24ти юли до 2ри септември. Ретроградното движение на планетата е значимо астрологично събитие, което ще

Пишете ми

инж. Нина Ненова