Слънчево затъмнение и Новолуние в Риби-26 февруари 2017г

       Simptomi-na-Promqnata

Новолунието  в  Риби  на 26-ти февруари в 16:58 часа е придружено със  Слънчевото затъмнение. Слънчевото затъмнение е явление, при което слънчевия диск е изцяло или частично скрит от лунния. Това явление се наблюдава при Новолуние. И двете събития, Новолунието и Слънчевите затъмнения се характеризират с поставянето на ново начало.Затъмненията на Слънцето и Луната са циклични явления, които следват своята закономерност като дават възможност за приключване и стартиране на определени етапи от живота на един индивид, една нация, на човечеството като цяло. Тези природни явления, които са били използвани от астролозите от най-дълбока древност, могат  да се разглеждат  като една прекрасна възможност   да използваме небесните енергии, за да стартираме даден процес или да  приключим и да се освободим  от стари поведенчески модели и програми. Затъмненията на Слънцето приветстват новите инициативи, отварят врата към нова реалност.  Затъмнението ще окаже най-силно влияние, когато е +/- 3 градуса от рождена планета, +/- 2 градуса от върха на ъглов дом, +/- 1 градус от върха на всеки друг дом. Най-осезателно затъмнението се усеща при съвпад и опозиция с планета или  значима точка от хороскопа. За останалите мажорни аспекти е необходим точен съвпад.

Предстоящото Слънчевото  затъмнение  е в  8-мия градус на  знака Риби,  Слънцето и Луната са в съвпад помежду си, но и в съвпад  с управителя на знака Риби, планетата Нептун. Това увеличава силата и значимостта на Риби. От астрологична гледна точка, това може да внесе силно влияние в психо-емоционално отношение при много хора и най-вече при родените през първата и началото на втората декада представители на : Риби, Близнаци, Дева и Стрелец. Бъдете внимателни в решенията и действията си в дните около самото Новолуние и 2-3 месеца след него, особено в натоварените дни. Енергията е наситена, емоциите нестабилни, сетивността е засилена. Добре е в този ден да се избягват физическите и психически натоварвания. Проявете повече разбиране в критични за вас ситуации, избягвайте силните емоционални преживявания.Затъмнението ще се отрази в много сфери от живота, но най-добро влияние ще има върху творческите личности и хората на изкуството и тези, които се занимават с духовно развитие. Позитивно развитие може да има и във взаимоотношенията, които се основават върху истинската любов. В зависимост от планетите, които аспектира в личния хороскоп,  някои могат да  срещнат  любовта.

Новолунието  е момента, когато Луната се ражда отново, а с нея и ние имаме шанс да започнем отначало. Да се свържем със светлината вътре в нас, да помогнем на съдбата си, като я уведомим по подходящ начин и в подходящо време за това, което желаем да ни се случи.

Когато настъпи Новолунието, имаме приблизително 8 часа време да напишем желанията си. В този период енергията е най-силна, но разбира се, че желания могат  да се отправят към Вселената и след този период. Необходима ни е тишина , за да се свържем със сърцето и да почувстваме точно какво желаем. Желанията се записват с точни и ясни изречения.Колкото по-точни, толкова  по-добре. Написват се  10 желания, които се отнасят до нас самите. Листа се сгъва и благодарим на Вселената за сбъдването на желанията ни.
Новолунието в Риби  и  какво да си пожелаем на него?

Разбира се всички желания, които идват от интуицията ни са правилни. Рибите отговарят за духовния свят и висшите измерения, силната интуиция, Безусловната Любов, състраданието, прошката, вдъхновението и творческата креативност, музиката, изкуството, богатото въображение, сънищата, медитациите и духовните практики и нетрадиционни методи за лечение, ясновидските  способности, подсъзнателните процеси в нас.

Негативната страна е бягството от реалността, объркване и заблуди, пасивност, зависимости към алкохол, наркотици и др., самосъжаление, жертвеност, мързел.

В областта на здравето отговарят за: имунна система, ходила, психика, натравяния.

Новото, което желаете  да започнете може да бъде свързано с  духовна дейност, медитация, йога, изучаване на знания свързани със себеопознаването, изкуство, музика, танци, развиване на съчувствие и състрадание, благотворителност, дейности свързани с помагане и добро към другите.

Новите дела се започват най-малко три дни след затъмнението и Новолунието!

 

Утвърждение-Аз съм в едно с потока на Вселената и лесно привличам всичко, което пожелая!

За вас: Нина Ненова

 

ЗА КОНСУЛТАЦИИ И ХОРОСКОПИ

ТЕЛ. 0889344355

имейл:lorna08@abv.bg

Астролог, анализатор и консултант по личностно развитие и себеопознаване- инж. Нина Върбанова Ненова

http://www.hironbg.com/?page_id=8-информация за мен

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова