Слънчево затъмнение и Новолуние в Риби-26 февруари 2017г

       Simptomi-na-Promqnata

Новолунието  в  Риби  на 26-ти февруари в 16:58 часа е придружено със  Слънчевото затъмнение. Слънчевото затъмнение е явление, при което слънчевия диск е изцяло или частично скрит от лунния. Това явление се наблюдава при Новолуние. И двете събития, Новолунието и Слънчевите затъмнения се характеризират с поставянето на ново начало.Затъмненията на Слънцето и Луната са циклични явления, които следват своята закономерност като дават възможност за приключване и стартиране на определени етапи от живота на един индивид, една нация, на човечеството като цяло. Тези природни явления, които са били използвани от астролозите от най-дълбока древност, могат  да се разглеждат  като една прекрасна възможност   да използваме небесните енергии, за да стартираме даден процес или да  приключим и да се освободим  от стари поведенчески модели и програми. Затъмненията на Слънцето приветстват новите инициативи, отварят врата към нова реалност.  Затъмнението ще окаже най-силно влияние, когато е +/- 3 градуса от рождена планета, +/- 2 градуса от върха на ъглов дом, +/- 1 градус от върха на всеки друг дом. Най-осезателно затъмнението се усеща при съвпад и опозиция с планета или  значима точка от хороскопа. За останалите мажорни аспекти е необходим точен съвпад.

Предстоящото Слънчевото  затъмнение  е в  8-мия градус на  знака Риби,  Слънцето и Луната са в съвпад помежду си, но и в съвпад  с управителя на знака Риби, планетата Нептун. Това увеличава силата и значимостта на Риби. От астрологична гледна точка, това може да внесе силно влияние в психо-емоционално отношение при много хора и най-вече при родените през първата и началото на втората декада представители на : Риби, Близнаци, Дева и Стрелец. Бъдете внимателни в решенията и действията си в дните около самото Новолуние и 2-3 месеца след него, особено в натоварените дни. Енергията е наситена, емоциите нестабилни, сетивността е засилена. Добре е в този ден да се избягват физическите и психически натоварвания. Проявете повече разбиране в критични за вас ситуации, избягвайте силните емоционални преживявания.Затъмнението ще се отрази в много сфери от живота, но най-добро влияние ще има върху творческите личности и хората на изкуството и тези, които се занимават с духовно развитие. Позитивно развитие може да има и във взаимоотношенията, които се основават върху истинската любов. В зависимост от планетите, които аспектира в личния хороскоп,  някои могат да  срещнат  любовта.

Новолунието  е момента, когато Луната се ражда отново, а с нея и ние имаме шанс да започнем отначало. Да се свържем със светлината вътре в нас, да помогнем на съдбата си, като я уведомим по подходящ начин и в подходящо време за това, което желаем да ни се случи.

Когато настъпи Новолунието, имаме приблизително 8 часа време да напишем желанията си. В този период енергията е най-силна, но разбира се, че желания могат  да се отправят към Вселената и след този период. Необходима ни е тишина , за да се свържем със сърцето и да почувстваме точно какво желаем. Желанията се записват с точни и ясни изречения.Колкото по-точни, толкова  по-добре. Написват се  10 желания, които се отнасят до нас самите. Листа се сгъва и благодарим на Вселената за сбъдването на желанията ни.
Новолунието в Риби  и  какво да си пожелаем на него?

Разбира се всички желания, които идват от интуицията ни са правилни. Рибите отговарят за духовния свят и висшите измерения, силната интуиция, Безусловната Любов, състраданието, прошката, вдъхновението и творческата креативност, музиката, изкуството, богатото въображение, сънищата, медитациите и духовните практики и нетрадиционни методи за лечение, ясновидските  способности, подсъзнателните процеси в нас.

Негативната страна е бягството от реалността, объркване и заблуди, пасивност, зависимости към алкохол, наркотици и др., самосъжаление, жертвеност, мързел.

В областта на здравето отговарят за: имунна система, ходила, психика, натравяния.

Новото, което желаете  да започнете може да бъде свързано с  духовна дейност, медитация, йога, изучаване на знания свързани със себеопознаването, изкуство, музика, танци, развиване на съчувствие и състрадание, благотворителност, дейности свързани с помагане и добро към другите.

Новите дела се започват най-малко три дни след затъмнението и Новолунието!

 

Утвърждение-Аз съм в едно с потока на Вселената и лесно привличам всичко, което пожелая!

За вас: Нина Ненова

 

ЗА КОНСУЛТАЦИИ И ХОРОСКОПИ

ТЕЛ. 0889344355

имейл:lorna08@abv.bg

Астролог, анализатор и консултант по личностно развитие и себеопознаване- инж. Нина Върбанова Ненова

http://www.hironbg.com/?page_id=8-информация за мен

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова