Слънце в Риби

 

570a74944a37469b6c090e089f0d8e7b

 

 

На 18 февруари Слънцето премина в знака Риби ♓. Цялото преживяване на зодиака е съсредоточено в този знак, Риби е последният знак, с който завършва  зодиакалния кръг и астрономическата година. Не случайно на кръстовището на зимата и пролетта се чувстваме обезсилени.

⠀Полученият преди година заряд на слънчева енергия, белязан от пролетното равноденствие 2020г. приключва и е необходимо по някакъв начин да издържим до пролетното равноденствие и влизането на Слънцето в мъжкият знак Овен.

В Овен Слънцето е силно, огнено, позитивно  и щедро споделя светлината и виталността. Силен ден, в който получаваме заряда за една цяла година.

Когато Слънцето е в знака Риби, намалява нивото на физическа енергия, но то е компенсирано от увеличаването на психическата и това е по-ясно изразено при представителите на самите Риби. Това е времето на дълбоки вътрешни процеси, анализи, преосмисляне и най-вече осъществяване на полезната връзка с интуицията. Добре е човек да забави темпото,  да се потопява  по-често в дълбините на подсъзнанието, да се влее в енергийния поток и да плува в реката на живота без съпротива. Активират се скритите ресурси на колективното неосъзнато!

⠀ Риби е онова качество в нас, което е изпълнено с въображение и мистицизъм, стреми се да се слее с другите и преминава предела на индувидуалните граници. Риби е онова качество в нас, което съчувства, разбира, прощава и обича! Риби-спасява по-слабите, по-нуждаещите си, по-онеправданите!

Риби-знак на саможертвата и служенето към другите!

 

Рибите отговарят за духовния свят и висшите измерения, силната интуиция, Безусловната Любов, състраданието, прошката, вдъхновението и творческата креативност, музиката, изкуството, богатото въображение, сънищата, медитациите и духовните практики и нетрадиционни методи за лечение, ясновидските  способности, подсъзнателните процеси в нас. Риби ни настройват към вибрацията на пролетта, романтиката и събуждането към живота. Аромата на наближаващата пролет ни настройвата на вълните на любовта, дори и най-големите скептици се нуждаят от нейните нежни ласки. Вярата на Рибите и техният неизменен в  идеализъм в доброто е достъпна по това време за всички.

Оставете вярата и надеждата, мистиката и чудесата във вашия живот, опитайте се да погледнете към  невидимия, духовен  свят, който е много по осезаем и силен от реалния, чуйте своята  интуицията и й се доверете! Отделете време и мечтайте🌠, визуализирайте красиви картини за живота си.  Използвайте астропаузата, за да изчистите старото и да направите място за новото. Следващият знак Овен изисква решителни действия! Медитирайте, записвайте мечтите и размишленията си на хартия, започнете да си водите дневник. Бъдете изследователи, изследвайте самите себе си.Този период на фина психическа настройка ще ви помогне да се потопите в дълбините на душата си и да излезете оттам освежени и вдъхновени.

Негативната страна е бягството от реалността, объркване и заблуди, пасивност, зависимости към алкохол, наркотици и др., самосъжаление, жертвеност, мързел.

В областта на здравето отговарят за: имунна система, ходила, психика, натравяния.

Изследвайте дома във вашият хороскоп, който е под управлението на знака Риби.

УСПЕШЕН И ВДЪХНОВЕН ПЕРИОД!

Нина Ненова-астролог, консултант личностно развитие и себеопознаване, анализатор хюман дизайн

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова