Слънце в Риби

 

570a74944a37469b6c090e089f0d8e7b

 

 

На 18 февруари Слънцето премина в знака Риби ♓. Цялото преживяване на зодиака е съсредоточено в този знак, Риби е последният знак, с който завършва  зодиакалния кръг и астрономическата година. Не случайно на кръстовището на зимата и пролетта се чувстваме обезсилени.

⠀Полученият преди година заряд на слънчева енергия, белязан от пролетното равноденствие 2020г. приключва и е необходимо по някакъв начин да издържим до пролетното равноденствие и влизането на Слънцето в мъжкият знак Овен.

В Овен Слънцето е силно, огнено, позитивно  и щедро споделя светлината и виталността. Силен ден, в който получаваме заряда за една цяла година.

Когато Слънцето е в знака Риби, намалява нивото на физическа енергия, но то е компенсирано от увеличаването на психическата и това е по-ясно изразено при представителите на самите Риби. Това е времето на дълбоки вътрешни процеси, анализи, преосмисляне и най-вече осъществяване на полезната връзка с интуицията. Добре е човек да забави темпото,  да се потопява  по-често в дълбините на подсъзнанието, да се влее в енергийния поток и да плува в реката на живота без съпротива. Активират се скритите ресурси на колективното неосъзнато!

⠀ Риби е онова качество в нас, което е изпълнено с въображение и мистицизъм, стреми се да се слее с другите и преминава предела на индувидуалните граници. Риби е онова качество в нас, което съчувства, разбира, прощава и обича! Риби-спасява по-слабите, по-нуждаещите си, по-онеправданите!

Риби-знак на саможертвата и служенето към другите!

 

Рибите отговарят за духовния свят и висшите измерения, силната интуиция, Безусловната Любов, състраданието, прошката, вдъхновението и творческата креативност, музиката, изкуството, богатото въображение, сънищата, медитациите и духовните практики и нетрадиционни методи за лечение, ясновидските  способности, подсъзнателните процеси в нас. Риби ни настройват към вибрацията на пролетта, романтиката и събуждането към живота. Аромата на наближаващата пролет ни настройвата на вълните на любовта, дори и най-големите скептици се нуждаят от нейните нежни ласки. Вярата на Рибите и техният неизменен в  идеализъм в доброто е достъпна по това време за всички.

Оставете вярата и надеждата, мистиката и чудесата във вашия живот, опитайте се да погледнете към  невидимия, духовен  свят, който е много по осезаем и силен от реалния, чуйте своята  интуицията и й се доверете! Отделете време и мечтайте🌠, визуализирайте красиви картини за живота си.  Използвайте астропаузата, за да изчистите старото и да направите място за новото. Следващият знак Овен изисква решителни действия! Медитирайте, записвайте мечтите и размишленията си на хартия, започнете да си водите дневник. Бъдете изследователи, изследвайте самите себе си.Този период на фина психическа настройка ще ви помогне да се потопите в дълбините на душата си и да излезете оттам освежени и вдъхновени.

Негативната страна е бягството от реалността, объркване и заблуди, пасивност, зависимости към алкохол, наркотици и др., самосъжаление, жертвеност, мързел.

В областта на здравето отговарят за: имунна система, ходила, психика, натравяния.

Изследвайте дома във вашият хороскоп, който е под управлението на знака Риби.

УСПЕШЕН И ВДЪХНОВЕН ПЕРИОД!

Нина Ненова-астролог, консултант личностно развитие и себеопознаване, анализатор хюман дизайн

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 - HironBG.com

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 „Ако обичаш и уважаваш себе си, живееш с благодарност и любов в сърцето, думите ти ще имат съдържание. Те ще

Пишете ми

инж. Нина Ненова