Ритуал за Пълнолуние в Телец – Ноември 2021

Ритуал за Пълнолуние в Телец - Ноември 2021 – HironBG.com

Пълнолуние в Телец на 19ти Ноември

Пълнолунието в Телец е на 19ти Ноември в 10:57ч.. Това пълнолуние е придружено от частично Лунно затъмнение. С него се активира коридорът на затъмненията, а края ще бъде след две седмици, когато е Новолунието в знака Стрелец придружено от пълно Слънчево затъмнение.

Активира се остта  Телец – Скорпион, която е изключително мощна и подходяща за парични ритуали. Двата знака управляват в хороскопа домовете на парите: Телец-личните финанси, Скорпион-парите на партньора или парите на другите.

В древността хората са използвали познанието за силата на Луната, за да правят ритуали и сбъдват желания.

Луната в знака Телец е в екзалтация и проявава своята мощ изключително силно.

Пълнолунието Телец-Скорпион поставя темите, които ще бъдат акцент през цялата 2022г., когато остта на Лунните Възли ще премине в знаците Северен Възел в Телец, а Южен възел в Скорпион.

Основната тема ще бъде свързана с финансовата стабилност. В друга статия ще дам информация за самите възли.

Какво се случва по време на Пълнолунието и затъмнението?

Венера, планетата управител на знака Телец е добре аспектирана от своя любим, Марс и от  Уран, планетата на промените, свободата, неочакваните възможности.  Това е добър знак. Този хармоничен аспект  може да даде неочаквани запознанства, които могат да преминат в романтична връзка от типа среща със сродната душа.

Втората тема акцент на Венера това са парите💰. Но необходимо е да се внимава, защото могат лесно да дойдат, но и така лесно да бъдат похарчени.

Всяко затъмнение активира важни събития, които изискват трансформация или нов поглед, нов подход.

Особеността на затъмнението на 19 ноември е съвпадът на Луната с неподвижната звезда Алгол. Алгол е двойна променлива звезда  Бета от съзвездието Персей, която се намира в 26 градуса и 23минути в знака Телец. Тази звезда не се ползва с добро име.

Но дали наистина е точно така и кога?

Думата „алгол“  в превод от арабски означава „главата на дявола“. Според древните елини тя е символ на отрязаната от Персей глава на Горгона Медуза. Смята се, че тя носи зло и разрушение. Но не всичко е толкова просто. Тази глава е донесла  славни победи на Персей. Чрез изпитанията тя ни отвежда към по-светлите хоризонти на духовността, преодолявайки догматизма, фалша, лъжливото и заблудите.

Алгол е разположена в челото на Медуза, мястото на Третото око. Самият знак Телец има отношение към този енергиен център.

Главата на Медуза е символ на една от най-престижните модни къщи VERSACE, която е символ на богата луксозна и престижна марка.⠀

 РИТУАЛЪТ НА ПЪЛНОЛУНИЕТО В ТЕЛЕЦ⠀

В навечерието на новата година е време да си направите нов магнит за привличане на пари, който ще се съхранява в портфейла ви през цялата следваща година. Тези от вас, които са си направили магнит за привличане на финансово изобилие на Пълнолунието в Скорпион през месец април могат да похарчат заредената на него банкнота и на нейно място да поставят в портфейла си новата. ⠀

Изберете банкнота от 20, 50 или 100лв.

 Вечерта на 18-ти вземете малка чаена свещ, която трябва да изгори същата вечер. Нарисувайте с игла или молив  изображението на руната Феху върху гърба на банкнотата. Капнете по наколко капки от любимите ви етерични масла върху свеща и я намажете с тях.

⠀Запалете свещта. Поставете банкнотата пред себе си с ясното намерение, че тя действа като магнит и привлича други банкноти към себе си.  ⠀

Затворете очи и визуализирайте как парите се стичат на потоци към сметката ви, как те кръжат около вас, кръжат из стаята♀️.

Почувствайте се в средата на този водовъртеж от пари. Можете също да си представите какво ще ви дадат тези пари.

След няколко минути отворете очи, взимате молив и нарисувайте руната Феху във всеки ъгъл на банкнотата магнит. С ъглите на банкнотата докоснете ствола на  свещта, така че върху нея да има малко масло.

⠀След това поставете банкнотата на прозореца да остане през цялата нощ на Лунна светлина. Вечерта на 19-ти я приберете в своя портфейл или чантата  в уединен джоб с надпис „Парите идват лесно при мен“ и забравете за нея.

Пожелавам ви мощно Пълнолуние, което да внесе много любов и изобилие в живота ви!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова