Регресия

Регресия - HironBG.com

РЕГРЕСИЯ - Терапия на минали животи

Регресия е метод, който е свързан с връщане назад в минали животи и проследяване Пътят на Душата и нейното развитие. Тази тайна е била пазена в продължение на хилядолетия единствено за посветените и избраните мъдреци.  Знанията си били старателно пазени, защото се е смятало, че не всички могат да бъдат посветени в тях.

За търсачите на вечността, хората които се стремят към истината и красотата в живота си, към своето себеопознаване и усъвършенстване.

Познаването на миналото лекува настоящето!

Регресията е метод, който ви позволява да надникнете в ...

… минали животи  да опознаете своята Душа, да осъществите връзка с Висшия си Аз. Тя е научен метод, доказан от психотерапевти и учени, занимаващи се с прераждането.

Често много от проблемите ни в настоящия живот – заболявания, емоционални травми, страхове си имат първопричина, която води  своето начало от детството, ембрионалния период или предишна инкарнация (предишен живот).

В езотериката този причинно-следствен модел се нарича карма. Събитията от минали животи могат да окажат влияние върху здравето, финансовата стабилност, работата, семейния живот, мирогледа на личността в настоящето.

Миналите преживявания влияят на сегашния живот.

Регресията е метод, който ще ви помогне да подобрите своя настоящ живот като излекувате минали животи, чрез разбиране и приемане на случващото се. Това води до разчупване на „тежки блокажи“ и освобождаване на енергия.

Влизането и преминавате през минали животи ще направи разбираемо поведението ви в настоящия живот, ще си изясните причините за определени ваши желания.

В резултат на метода Регресия:

Вие ще получите разбиране!

Всеки е имал ситуации „Дежа вю“ – понякога в живота ви  влиза нов човек и имате усещането, че го познавате и отпреди, разговорът с него върви леко и непринудено.

Възможна е и обратна ситуация – запознавате се с  някой и изпитвате силно отблъскване.

Отивате на ново място, държава, а там се чувствате като у дома си.

  • Защо се случва?
  • Защо даден човек се е появил в живота ви?
  • Какво имате да довършвате заедно?
  • Каква е взаимовръзката между сегашният ви живот и минал живот?

Днес познанието е достъпно за всеки, които се стреми към него.

01

Провежда се от психотерапевт

Регресионната терапия се провежда от психотерапевта, който довежда пациента до състояние в алфа ниво, тялото е отпуснато и релаксирано, а съзнанието е будно. От това състояние пациента достига до спомени, които са блокирани в неговото съзнание, но се пазят в подсъзнанието му.

Най-често след  като преживее първопричината и тя бъде разграничена в настоящия живот, проблемите изчезват.

Регресионната терапия подобрява  личните взаимоотношения, след като човек си припомни връзките, които идват от далечното минало и разбере причинно-следствените модели.

02

Как протича сеансът регресия?

Провеждам предварителен разговор с пациента, определям причината поради, която желае да си направи регресия.  Клиентите могат да бъдат водени от различни желания: от чисто любопитство за това какво е регресията, от проблеми в партньорски взаимоотношения, страхове и фобии, болести и др.

След сеанса  се прави анализ(по желание на пациента) върху получената информация и конкретна професионална насока как той  да продължи своя живот.

Регресията е Пътуване в паметта на вечността! Ще ви помогне да възстановите връзката си с вашия Висш Аз.

03

Докосваме се до Вашата Душа!

Регресията ще ви помогне да развиете по-силна Любов към себе си, след като разберете през какво сте минали и какви сте били!

Регресията може да възстанови, хармонизира   и излекува сегашни взаимоотношения с партньори, деца, родители….

Тя освобождава от страхове!

Ще откриете един неподозиран свят, ще изживеете моменти от историята, ще се озовете в други страни и времена, ще изследвате безкрайните нива на вашата памет.

Подарете си незабравимо преживяване и срещи с любими хора от миналото!

За прилагане на метода Регресия ...

… е необходимо да ми обясните причините, поради които се обръщате към мен, описание на ситуацията и въпросите, които имате с необходими данни:

  • Дата на раждане – ден, месец, година
  • Място на раждане – град, село, област, държава
  • Точен час на раждане или приблизителен интервал
  • Място на пребиваване към настоящия момент

Ако точният час на раждане не ви е известен ...

… предлагам услугата ректификация – уточняване на точен час. За целта ще ви изпратя въпроси, на които е необходимо да ми отговорите.

  • услугата по ректификация се заплаща допълнително

Пишете ми

инж. Нина Ненова