РЕГРЕСИЯ- Терапия на минали Животи

modeli-ot-minaloto-razberete-bivshite-si-jivoti-evolife.bg_-e1458728354295

      За търсачите на вечността, хората които се стремят към истината и красотата в живота си, към своето себеопознаване и усъвършенстване.

Всеки е имал ситуации „Дежа вю“, понякога в живота ни влиза нов човек, а имаме усещането, че го познаваме и отпреди, разговора с него върви леко и непринудено. Възможна е и обратна ситуация, запознавате се с  някой и изпитвате силно отблъскване.

Или отиваме на ново място, държава, а там се чувстваме като у дома си.

Можем ли да разберем повече за това, което се случва с нас?

Как можем да си го обясним?

Защо този човек се е появил в живота ни?

Какво имаме да довършваме заедно?

Регресията е метод, който е свързан с връщане назад в минали животи и проследяване Пътя на Душата и нейното развитие. Тази тайна е била пазена в продължение на хилядолетия единствено за посветените и избраните мъдреци.  Знанията си били старателно пазени, защото се е смятало, че не всички могат да бъдат посветени в тях.

Днес познанието е достъпно за всеки, които се стреми към него.

Регресията е метод, който ни позволява да надникнем в минали животи и да опознаете своята Душа, да осъществите връзка с Висшия си Аз.

  Научен метод, доказан от психотерапевти и учени занимаващи се с прераждането.

Често много от проблемите ни в настоящия живот, заболявания, емоционални травми, страхове си имат първопричина, която води  своето начало от детството, ембрионалния период или предишна инкарнация(предишен живот). В езотериката този причинно-следствен модел се нарича карма. Събитията от минали животи могат да окажат влияние върху здравето, финансовата стабилност, работата, семейния живот, мирогледа на личността в настоящето. Миналите преживявания влияят на сегашния живот.

Регресията е метод, който ни помага да подобрим своя настоящ живот като излекуваме минали животи, чрез разбиране и приемане на случващото се. Това води до разчупване на „тежки блокажи“ и освобождаване на енергия.Влизането и преминавате през минали животи ще направи разбираемо поведението ви в настоящия живот, ще си изясните причините за определени ваши желания.

Регресионната терапия се провежда от психотерапевта, който довежда пациента до състояние в алфа ниво, тялото е отпуснато и релаксирано, а съзнанието е будно. От това състояние пациента достига до спомени, които са блокирани в неговото съзнание, но се пазят в подсъзнанието му. Най-често след  като преживее първопричината и тя бъде разграничена в настоящия живот, проблемите изчезват.

Регресионната терапия подобрява  личните взаимоотношения, след като човек си припомни връзките, които идват от далечното минало и разбере причинно-следствените модели.

Как протича сеанса?

Провеждам предварителен разговор с пациента, определям причината поради, която желае да си направи регресия.  Клиентите могат да бъдат водени от различни желания: от чисто любопитство за това какво е регресията, от проблеми в партньорски взаимоотношения, страхове и фобии, болести и др.

  След сеанса  се прави анализ(по желание на пациента) върху получената информация и конкретна професионална насока как той  да продължи своя живот.

 

 Регресията е Пътуване в паметта на вечността!

Подарете си незабравимо преживяване и срещи с любими хора от миналото!

Ще ви помогне да възстановите връзката си с вашия Висш Аз.

Ще се докоснете до полетите на вашата Душа!

Регресията ще ви помогне да развиете по-силна Любов към себе си, след като разберете през какво сте минали и какви сте били!

Регресията може да възстанови, хармонизира   и излекува сегашни взаимоотношения с партньори, деца, родители….

Тя освобождава от страхове!

Ще откриете един неподозиран свят, ще изживеете моменти от историята, ще се озовете в други страни и времена, ще изследвате безкрайните нива на вашата памет.

 

Познаването на миналото лекува настоящето!

Водещ  регресията-инж. Нина Ненова- консултант по личностно развитие и себеопознаване(астропсихолог, анализатор по Хюман дизайн)

Продължителност на сеанса-от час и половина до два и повече часа

Цена-50лв.

Записване на тел. 0889344355

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова