РЕГРЕСИЯ- Терапия на минали Животи

modeli-ot-minaloto-razberete-bivshite-si-jivoti-evolife.bg_-e1458728354295

      За търсачите на вечността, хората които се стремят към истината и красотата в живота си, към своето себеопознаване и усъвършенстване.

Всеки е имал ситуации „Дежа вю“, понякога в живота ни влиза нов човек, а имаме усещането, че го познаваме и отпреди, разговора с него върви леко и непринудено. Възможна е и обратна ситуация, запознавате се с  някой и изпитвате силно отблъскване.

Или отиваме на ново място, държава, а там се чувстваме като у дома си.

Можем ли да разберем повече за това, което се случва с нас?

Как можем да си го обясним?

Защо този човек се е появил в живота ни?

Какво имаме да довършваме заедно?

Регресията е метод, който е свързан с връщане назад в минали животи и проследяване Пътя на Душата и нейното развитие. Тази тайна е била пазена в продължение на хилядолетия единствено за посветените и избраните мъдреци.  Знанията си били старателно пазени, защото се е смятало, че не всички могат да бъдат посветени в тях.

Днес познанието е достъпно за всеки, които се стреми към него.

Регресията е метод, който ни позволява да надникнем в минали животи и да опознаете своята Душа, да осъществите връзка с Висшия си Аз.

  Научен метод, доказан от психотерапевти и учени занимаващи се с прераждането.

Често много от проблемите ни в настоящия живот, заболявания, емоционални травми, страхове си имат първопричина, която води  своето начало от детството, ембрионалния период или предишна инкарнация(предишен живот). В езотериката този причинно-следствен модел се нарича карма. Събитията от минали животи могат да окажат влияние върху здравето, финансовата стабилност, работата, семейния живот, мирогледа на личността в настоящето. Миналите преживявания влияят на сегашния живот.

Регресията е метод, който ни помага да подобрим своя настоящ живот като излекуваме минали животи, чрез разбиране и приемане на случващото се. Това води до разчупване на „тежки блокажи“ и освобождаване на енергия.Влизането и преминавате през минали животи ще направи разбираемо поведението ви в настоящия живот, ще си изясните причините за определени ваши желания.

Регресионната терапия се провежда от психотерапевта, който довежда пациента до състояние в алфа ниво, тялото е отпуснато и релаксирано, а съзнанието е будно. От това състояние пациента достига до спомени, които са блокирани в неговото съзнание, но се пазят в подсъзнанието му. Най-често след  като преживее първопричината и тя бъде разграничена в настоящия живот, проблемите изчезват.

Регресионната терапия подобрява  личните взаимоотношения, след като човек си припомни връзките, които идват от далечното минало и разбере причинно-следствените модели.

Как протича сеанса?

Провеждам предварителен разговор с пациента, определям причината поради, която желае да си направи регресия.  Клиентите могат да бъдат водени от различни желания: от чисто любопитство за това какво е регресията, от проблеми в партньорски взаимоотношения, страхове и фобии, болести и др.

  След сеанса  се прави анализ(по желание на пациента) върху получената информация и конкретна професионална насока как той  да продължи своя живот.

 

 Регресията е Пътуване в паметта на вечността!

Подарете си незабравимо преживяване и срещи с любими хора от миналото!

Ще ви помогне да възстановите връзката си с вашия Висш Аз.

Ще се докоснете до полетите на вашата Душа!

Регресията ще ви помогне да развиете по-силна Любов към себе си, след като разберете през какво сте минали и какви сте били!

Регресията може да възстанови, хармонизира   и излекува сегашни взаимоотношения с партньори, деца, родители….

Тя освобождава от страхове!

Ще откриете един неподозиран свят, ще изживеете моменти от историята, ще се озовете в други страни и времена, ще изследвате безкрайните нива на вашата памет.

 

Познаването на миналото лекува настоящето!

Водещ  регресията-инж. Нина Ненова- консултант по личностно развитие и себеопознаване(астропсихолог, анализатор по Хюман дизайн)

Продължителност на сеанса-от час и половина до два и повече часа

Цена-50лв.

Записване на тел. 0889344355

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 - HironBG.com

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021

Седми Лунен ден 12ти Октомври 2021 „Ако обичаш и уважаваш себе си, живееш с благодарност и любов в сърцето, думите ти ще имат съдържание. Те ще

Пишете ми

инж. Нина Ненова