HironBG.com | Събитие

Регресивна Терапия и Енергийно Балансиране

 

 

   регресия

Енергийно балансиране

Ако се чувствате натоварени, нещата не вървят, взаимоотношенията ви са в задънена улица и не сте разбрали защо това е така или ако вече сте разбрали и осветили страховете си, но ви липсва мотивация да се справите сами, може би причината е, че сте изгубили вътрешната си хармония! Възможно е при енергийно диагностициране  да получите необходимите отговори и това, което ще е необходимо след това е, да постигнете баланс в себе си чрез някой от вече установените методи.

Психологически консултации: взаимоотношения – лични, семейни, деца/родители; преодоляване на задръжки; страхове и стрес; мотивация и др

Енергийна диагностика на:
–        Аура
–        Енергийни блокажи
–        Проявления на физическо ниво и др.

Психологически портрет – откриване и анализ на причините довели до неуспех и задръжки.

Медитативна регресия

Регресията в минал живот чрез медитация може много да помогне да се освободим от товара на миналото и да се насочим по правилен начин в настоящето и бъдещето. Независимо дали човек приема идеята за “минал живот” и вярва в “прераждането” на душите, преживяването по време на регресия винаги има връзка с настоящия живот.

Биографичните факти около „пътуването“ не са най-важни. Основното е, че емоциите и преживяванията, които регресията отключва и избистря са ключови и лечими в настоящето. Отключват се и изкристализират само емоции, които са показателни за настоящия ни път и ситуации, които могат да бъдат решени и осъществени, за да бъдем свободни от тези уроци, които иначе се повтарят и повтарят, докато не бъдат усвоени.

Обикновено ни се дава достъп само до онези ситуации от минал живот, които са важни, за да очистим проблем в настоящия или да постигнем мисията си в тази инкарнация. Миналите животи често ни спохождат в лечението като източник на сегашната ситуация или негативен модел, особено онези, които като че ли нямат логичен корен в този живот.

Понякога е достатъчно само да научим, че нещо, което се е случило в миналото, се повтаря в този живот. Често това знание отприщва порой от емоции, от които човек се освобождава, щом ги изживее веднъж.

Регресивната терапия е мисловен акт на връщане към предишни времена, когато и да са били те, за да се изтръгнат спомени, които биха могли да имат негативно влияние върху сегашния живот и, които вероятно са източник на симптоми.

Това лечение започва чрез медитация. Чрез действието на ума в състояние на медитация се осъществява трансформация и лечение. Промените протичат на всички нива, от духовното през менталното и емоционалното тяло, до плътното физическо. С физическите промени идва освобождаването от стреса, спокойните емоции и умиротвореното, често блажено състояние на ума и тялото.-

 

 

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова