Пълнолуние в Дева 2021г

 11

   Ах, тази Луна-мистична, загадъчна, променлива и колеблива. Своите основни качества тя показва най-ярко по време на Пълнолуние. Луната е небесното тяло, което оказа силно влияние върху нашия живот, близка до Земята всекидневно ни напомня за себе си. Важни са фазите, в които се намира, знака през, който преминава, а също и аспектите, които сключва именно тези показатели ни дават информация на  нас астролозите, които пишем ежедневно  за Лунните дни.

Наближава Пълнолуние в знака Дева. Точният час на Пълнолунието е 10:17ч. бг време на 27-ми февруари.  В това свое положение Луната  ни покорява със светлината си, съответно всички нейни функции са засилени. Луната управлява ежедневието, поведението, емоциите, адаптацията, подсъзнателните и интуитивни процеси, сексуалността. Луната се свързва с Душата и цялата опитност, която тя е придобила през всичките си животи. Дните около Пълнолуние(два дни преди точният ден и два дни след него) са особено наситени с преживявания и събития, които носят отпечатъка на паралелни животи. Всичко се преплита и се случва сега, в един точен момент. Мистика, която не може да бъде обяснена с логични разсъждения. Пълнолунието в голяма степен влияе на сензитивните, чувствителните и духовно осъзнати личности. Това е един изключително силен момент за трансформиране и изчистване от стари модели на поведение, емоционални травми и изцеление.

Какво се случва на това Пълнолуние?

Луната е в земният знак Дева, а Слънцето във водният знак Риби. Двете Светила са в точна опизиция, но сключват хармонични аспекти към Уран-Будителя, новатора, менталните осъзнавания. Този факт превръща Пълнолунието в Дева тази година като една уникална възможност да въздействаме на живота си в максимална степен. Животът силно крещи: Искам Промяна!

Как ще стане тази промяна пътят е ясно показан: Духът(Риби) владее материята(Дева). Тук се намесва Уран, който по един прогресивен и изцеляващ начин чрез конкретното знание, в случая познание свързано с основните духовни принципи, които управляват живота ни създава условия за така необходимата ни промяна, а тя се нарича Пробуждане! Да се Пробудиш за живота, който ти е обещан по право: живот в радост, здраве, пълнота, изобилие, любов, хармония. За да се случи това е необходим баланс между ДУХОВНОТО И МАТЕРИАЛНОТО.

Изцеляващо, обединяващо, осъзнато Пълнолуние!

Гмуркане в дълбините на подсъзнанието, за да извадим на повърхността в реалният си живот ценното и необходимото.

Остатта Дева-Риби е свързана с помагането, служенето, грижата, но и най-вече една значима тема-ЗДРАВЕТО.

Риби, които управляват 12-ти дом в хороскопа отговарят за психическото здраве, а Дева за физическото. Годината 2020г. и настоящата 2021г. ни учат да ценим здравето, което беше пренебрегвано и забравено в хаоса на живота в материята.

 Земният знак-Дева  ни осигурява връзка със силите на земята, най-материалният, творчески елемент. Символиката на Девата е свързана с реколтата, събирането на плодове, които са пораснали благодарение на енергията, която идва от недрата на земята.

В живота на човека е същото. Ако човек е здрав и пълен със сили, той е изобилен 💫, животът му дава различни плодове. Проявявайки загриженост за здравето, поддържайки силата си, ние в крайна сметка предоставяме всичко ценно и желано. Какво най-често поръчваме в ритуали? Любов и семейство, пари, успех в бизнеса. А всичко започва със здравето, с енергията и творческата сила на земята.

В денят на Пълнолунието намалете количеството на храната, както и на солените храни, тялото е  все още е във фаза на натрупване и задържане на течности. Уязвими са тънките черва!

Честито Пълнолуние, бъдете здрави и изобилни на блага!

Събитие за Пълнолуние в Дева на 26-ти в 18:30ч.

https://www.facebook.com/events/267239338142548

инж.Нина Ненова-астролог, консултант личностно развитие и себеопознаване, анализатор хюман дизайн, Мастер Теате-Рейки, Енергийно лечение и регенериране на матрицата

за консултации, насока и анализи:

тел. 0899 344 355

https://www.facebook.com/nina.nenova.90

 

https://www.facebook.com/ninanenova8

 

https://www.facebook.com/astrohiron

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова