Пълнолуние в Дева 2021г

 11

   Ах, тази Луна-мистична, загадъчна, променлива и колеблива. Своите основни качества тя показва най-ярко по време на Пълнолуние. Луната е небесното тяло, което оказа силно влияние върху нашия живот, близка до Земята всекидневно ни напомня за себе си. Важни са фазите, в които се намира, знака през, който преминава, а също и аспектите, които сключва именно тези показатели ни дават информация на  нас астролозите, които пишем ежедневно  за Лунните дни.

Наближава Пълнолуние в знака Дева. Точният час на Пълнолунието е 10:17ч. бг време на 27-ми февруари.  В това свое положение Луната  ни покорява със светлината си, съответно всички нейни функции са засилени. Луната управлява ежедневието, поведението, емоциите, адаптацията, подсъзнателните и интуитивни процеси, сексуалността. Луната се свързва с Душата и цялата опитност, която тя е придобила през всичките си животи. Дните около Пълнолуние(два дни преди точният ден и два дни след него) са особено наситени с преживявания и събития, които носят отпечатъка на паралелни животи. Всичко се преплита и се случва сега, в един точен момент. Мистика, която не може да бъде обяснена с логични разсъждения. Пълнолунието в голяма степен влияе на сензитивните, чувствителните и духовно осъзнати личности. Това е един изключително силен момент за трансформиране и изчистване от стари модели на поведение, емоционални травми и изцеление.

Какво се случва на това Пълнолуние?

Луната е в земният знак Дева, а Слънцето във водният знак Риби. Двете Светила са в точна опизиция, но сключват хармонични аспекти към Уран-Будителя, новатора, менталните осъзнавания. Този факт превръща Пълнолунието в Дева тази година като една уникална възможност да въздействаме на живота си в максимална степен. Животът силно крещи: Искам Промяна!

Как ще стане тази промяна пътят е ясно показан: Духът(Риби) владее материята(Дева). Тук се намесва Уран, който по един прогресивен и изцеляващ начин чрез конкретното знание, в случая познание свързано с основните духовни принципи, които управляват живота ни създава условия за така необходимата ни промяна, а тя се нарича Пробуждане! Да се Пробудиш за живота, който ти е обещан по право: живот в радост, здраве, пълнота, изобилие, любов, хармония. За да се случи това е необходим баланс между ДУХОВНОТО И МАТЕРИАЛНОТО.

Изцеляващо, обединяващо, осъзнато Пълнолуние!

Гмуркане в дълбините на подсъзнанието, за да извадим на повърхността в реалният си живот ценното и необходимото.

Остатта Дева-Риби е свързана с помагането, служенето, грижата, но и най-вече една значима тема-ЗДРАВЕТО.

Риби, които управляват 12-ти дом в хороскопа отговарят за психическото здраве, а Дева за физическото. Годината 2020г. и настоящата 2021г. ни учат да ценим здравето, което беше пренебрегвано и забравено в хаоса на живота в материята.

 Земният знак-Дева  ни осигурява връзка със силите на земята, най-материалният, творчески елемент. Символиката на Девата е свързана с реколтата, събирането на плодове, които са пораснали благодарение на енергията, която идва от недрата на земята.

В живота на човека е същото. Ако човек е здрав и пълен със сили, той е изобилен 💫, животът му дава различни плодове. Проявявайки загриженост за здравето, поддържайки силата си, ние в крайна сметка предоставяме всичко ценно и желано. Какво най-често поръчваме в ритуали? Любов и семейство, пари, успех в бизнеса. А всичко започва със здравето, с енергията и творческата сила на земята.

В денят на Пълнолунието намалете количеството на храната, както и на солените храни, тялото е  все още е във фаза на натрупване и задържане на течности. Уязвими са тънките черва!

Честито Пълнолуние, бъдете здрави и изобилни на блага!

Събитие за Пълнолуние в Дева на 26-ти в 18:30ч.

https://www.facebook.com/events/267239338142548

инж.Нина Ненова-астролог, консултант личностно развитие и себеопознаване, анализатор хюман дизайн, Мастер Теате-Рейки, Енергийно лечение и регенериране на матрицата

за консултации, насока и анализи:

тел. 0899 344 355

https://www.facebook.com/nina.nenova.90

 

https://www.facebook.com/ninanenova8

 

https://www.facebook.com/astrohiron

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова