Пълнолуние в Дева март 2022

Пълнолуние-в-Дева-март-2022-HironBG.com_.jpg

Пълнолуние в Дева март 2022г.

Пълнолунието  в Дева-март 2022г. е ключ към трансформацията

Луната е небесно  тяло без собствена светлина – мистична, загадъчна, променлива и колеблива. Своите основни качества тя показва най-ярко по време на Пълнолуние.

Луната оказа силно влияние върху нашия живот, близка до Земята всекидневно ни напомня за себе си.

Важни са фазите, в които се намира и знака, през който преминава, а също и аспектите, които сключва.  Именно тези показатели ни дават информация на  нас астролозите, които пишем ежедневно  за Лунните дни.

Пълнолунието в Дева е на 18-ти март 2022г. в 9:17ч.

В това свое положение Луната  ни покорява със светлината си, а всички нейни функции са засилени.

Луната управлява ежедневието, поведението, емоциите, адаптацията, подсъзнателните и интуитивни процеси, сексуалността.

Луната се свързва с Душата и цялата опитност, която тя е придобила през всичките си животи.

Дните около всяко пълнолуние (два дни преди точният ден и два дни след него) са особено наситени с преживявания и събития, които носят отпечатъка на паралелни животи. Всичко се преплита и се случва сега, в един точен момент. Мистика, която не може да бъде обяснена с логични разсъждения.

Пълнолунието в по-голяма степен влияе на сензитивните, чувствителните и духовно осъзнати личности. Това е един изключително силен момент за трансформиране и изчистване от стари модели на поведение, емоционални травми и изцеление.

Какво се случва на това Пълнолуние в Дева?

Това Пълнолуние е последното за астрологичната година, която започва с първият знак на зодиака, Овен.

 По време на Пълнолунието  Луната е  в знака Дева, засилена е критичността  и чувство за малоценност, които могат да доведат до крайности в поведението.

Днес повече от всякога е необходимо да  се предпазвате от критикуване и осъждане.  Намалете своя перфекционизъм, старайте се да бъдете полезни и да помогнете на хора, които имат нужда от това.

Силната чувствителност по време на Пълнолуние кара човек да  реагира болезнено на отношението на другите към себе си. Проява се склонност  на завист  към материалния успех или постиженията на другите.

Ако усетите в себе си това чувство най-добре е то да бъде трансформирано в Благодарност.

Не се опитвайте днес да се доказвате, пред когото и да е не се товарете с излишни отговорности.

Издигнете се над дребнавостта и насочете вниманието си към духовното и възвисеното!

Луната в земният знак Дева, а Слънцето във водният знак Риби.

Двете Светила са в точна опизиция, но сключват хармонични аспекти към Плутон, планетата на трансформациите и дълбинните процеси. Силен, енергичен ден. Ще се усеща психичността на Пълнолунието, но близостта с Нептун ще внесе мекота и спокойствие. Силната воля на Плутон помага да се зададе правилна посока. Преодолейте в този ден своите страхове и съмнения. Любовта, служенето и състраданието са основните съпътстващи съюзници на това пълнолуние.

Пълнолунието в Дева е силно подготвящо ни към промяната, която идва с пролетното равноденствие, което е на 20ти март 2022г.

Животът силно крещи: Искам Промяна!

Как ще стане тази промяна пътят е ясно показан: Духът(Риби) владее материята(Дева). Тук се намесва Плутон,  който по един сериозен и краен на моменти, но изцеляващ начин създава условия за така необходимата ни промяна, а тя се нарича Пробуждане!

Да се Пробудиш за живота, който ти е обещан по право: живот в радост, здраве, пълнота, изобилие, любов, хармония.

За да се случи това е необходим баланс между духовното и материалното. Този баланс ни гарантира постижението на целите и тяхното материализиране в реалния живот.

Пълнолунието в Дева е едно изцеляващо, обединяващо, хармонизиращо Пълнолуние!

Гмурнете се  в дълбините на подсъзнанието, за да извадите на повърхността в реалният си живот ценното и необходимото.

Остта Дева-Риби е свързана с помагането, служенето, грижата, но и най-вече една значима тема, здравето.

Риби, които управляват 12-ти дом в хороскопа отговарят за психическото здраве, а Дева за физическото. Последните две години от живота  ни учат да ценим здравето, което беше пренебрегвано и забравено в хаоса на живота в материята.

 Земният знак Дева  ни осигурява връзка със силите на земята, най-материалният, творчески елемент. Символиката на Девата е свързана с реколтата, събирането на плодове, които са пораснали благодарение на енергията, която идва от недрата на земята.

⠀Пълнолунието е прекрасен момент за ритуали.

Луната, която управлява женската енергия може да лекува, пречиства, да материализира.

 Какво най-често поръчваме в ритуали?

 Любов и семейство, пари, успех в бизнеса. Но все пак  всичко започва със здравето, с енергията и творческата сила на земята.

В денят на Пълнолунието намалете количеството на храната, както и на солените храни, тялото е  все още е във фаза на натрупване и задържане на течности. Уязвими са тънките черва!

Честито Пълнолуние, бъдете здрави и изобилни на блага!

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова