Подходяща дата за …

Подходяща дата - за брак, за сватба, за операция - HironBG.com

Избор на подходящa датa за сватба (за брак), започване на бизнес, операция, секцио и т.н.

Избор на подходяща дата от Хороскоп на създаването на семейство, брак  или бизнес е подобен на хороскопа на раждането на човек.

Хороскопът е програма със заложени тенденции в нея. Той определя съдбата. Чрез избора на подходяща дата можете да си осигурите късмет, любов, просперитет и изобилие, както и всичко друго необходимо в съответствие с поставените цели.

Изборът на точна дата оказва огромно влияние върху бъдещето.

Според хороскопът на брака или фирмата  успешно могат да се предскажат основни  ключови етапи и важни периоди свързани с бъдещето. Добре избраната подходяща дата за сватба може да подобри съвместимостта, да осигури на съюза просперитет, уважение и любов.

Анализът на партньорска съвместимост – синастрия не е включен в консултацията.

Синастрията (сравняването на два и повече хороскопа за съвместимостта на характерите) дава информация доколко двама души биха могли да се разбират, да имат сходни желания и интереси, емоционалност и сексуалност.

В резултат на консултацията разбирате:

кога трябва да се пристъпи към избор на ден ...

… за сключване на брак, за да бъде наистина успешен и щастлив.

За планираните операции, времето помага  операцията да премине по-лесно, възстановяването да бъде по-бързо или да се постигнат по-добри естетически резултати (ако това е целта на операцията).

Крайната цена на услугата зависи от интервала на търсене.

Избор на ден и час за планирано раждане (секцио). Това е уникална възможност да подарите на детето си щастлив хороскоп, което означава щастлива съдба. Дори в малък интервал дните и часовете се различават значително един от друг. Това не е намеса в плана на Създателя. Ако такава съдба не е предвидена за детето, тогава обстоятелствата ще направят свои корекции, раждане по естествен начин. 

Ако всичко върви по план на Душата е позволено да получи такъв старт при раждането.

Продължителност на консултацията

около 1 астрономически час.

Плащане и записване за консултация ...

Пишете ми

инж. Нина Ненова