HironBG.com | Събитие

Петте езика на Любовта

 

 

578799 10151648738090157 337592980 n1

 

На 30.11.2013г., от 10.30 часа  до 14:30 часа  в гр. София в център „ХИРОН“,  ще се проведе семинар на тема:

 

„Петте езика на Любовта“.

 

Може би ще си зададе въпросът: Защо любовта има пет езика?

Именно това е същността на  обучението, да получим отговор на този въпрос.

Психолозите и дълбоките анализи са установили, че всеки човек изразява и възприема любовта по свой строго индивидуален начин. Планетата, която отговаря за Любовта и Щастието е Венера, а тя може да бъде в 12 различни знака при всеки един от нас, а също така в различни аспекти с другите планети, както и в различни астрологични домове. Всички тези данни ни правят уникални и различни един от друг.  Всеки човек изразява и възприема Любовта по свой определен начин. Ако изразяваме любовта си по начин, който партньорът не разбира, то той или тя изобщо няма да разбере, че това е изразът на нашата любов към него. Проблемът е: всеки изразява любовта си на различен език, а това с времето води до нарушаване на взаимоотношенията.

Желанието за романтична любов е дълбоко вкоренено в нашата психологическа нагласа.

За  Любовта бихме преминали през различни трудности, а без нея живота ни изглежда труден и безсмислен. Необходимостта да се чувстваш обичан е първична човешка емоционална нужда. Всеки човек по различен начин разбира любовта и по различен начин я изразява.

Знаем много съвети  как да подобрим нещата в общуването с партньора, как да запазим любовта в брака, но когато ги приложим, партньора като, че ли не забелязва усилията ни. Защо е така?

Необходимо е научим първичния любовен език на партньора си, ако искаме успешно да показваме любовта си.

  Целта на семинара е:

-да се научим да изразяваме любовта си по начин, който ще бъде разбран от партньора

-да разберем кое поведение на партньора ни е израз на любов към нас самите

а за да можем да научим това, ще е необходимо:

 

– да научим и разберем за себе си кой е първичният ни любовен език

-да разберем кой е любовния език на партньора и как да изразим любовта си към него

– да научим емоционалния език на нашите деца и да им дадем достатъчно любов

– как да напълним празното си емоционално казанче, за да можем да даваме любов на близките си и да подобрим взаимоотношенията си

-медитация за повишаване вибрацията на Любовта и премахване на блокажи в сърдечната чакра

-и още много отговори на въпроси свързани с любовта и взаимоотношенията

Според мен  получаването на Любов  е необходимо да започне у дома, в семейството в  което израстваме.Без любовта на нашите родители ние ще продължаваме да я търсим по света, без значение на колко години сме.

Всичко  започва  от детството. В зависимост от отношението на родителите към нас ние сформираме нашия първичен  емоционален език.

 

лектор:  инж. Нина Ненова-астролог и   консултант по самоопознаване и личностно развитие

цена на семинара-35лв

записване до 27.11.2013г.

 

 

тел. за контакт 0889 344 355

или email: lorna08@abv.bg 

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова