Нумерология-вибрацията на числото Осем

 

1381673_10200554804459376_440151707_n-300x2411381673_10200554804459376_440151707_n-300x241

Числото осем, мистично и загадъчно, осем е числото на увереността, отговорността и загадката, число на крайните състояния, символ на прераждане и трансформация. Осем е число на крайностите, от тук за тях са характерни  крайните  емоционални състояния от силна радост до голяма меланхолия. Символ е на разрушение и обновление, заплаха и обещание, число свързано от една страна с успяване в материалните дела и финансовия  успех, който може да бъде променлива величина, и от друга страна с високите нива на духовно развитие.

Двойнственият  характер на числото се вижда в неговия символ, кръг върху кръг, осем отговаря за земните неща успеха и победата, които са противоположности на провала и отстъплението. Числото се свързва със задгробния живот, мистичното и загадъчното, това което е невидимо за нашите очи.  Хоризонтално изписано, то е символ на безкрая.  Числото е изписано над главата на Мага от карти Таро, карта едно, т.е. ние имаме безгранични възможности и ако ги използваме можем да постигнем всичко, което желаем и е правилно за нас в съответствие с Божествената воля.  Числото е под управлението на планетата Сатурн, свързана с кармата, отговорностите, дълга, трудолюбието.   От тук и основните вибрации  на числото са свързани със стремеж към постижения, успех, власт и признание.

Хората, които са под вибрацията на числото, т.е. тези който са родени на 8-ми, 17-ти, 26-ти или сбора от всички числа в датата, месеца и годината на раждане е 8, се  стремят да правят всичко сами и трудно приемат помощ и подкрепа от другите. Благодарение на силната си воля,  постоянство, търпение, отговорност  и сериозния си характер, те се справят успешно с всички проекти.Живота на осмиците може да се нарече борба, но въпреки трудностите и благодарение на качествата си, те винаги успяват.

Те са родени, за да се посветят на служене към другите.  Тези хора се стремят да посветят живота си в пожертвувание към по-бедните и потиснатите. Животът им е непредсказуем, често имат неочаквани промени и това ги държи в постоянно напрежение. От тук идва и трудното им разбиране от страна на техните близки.

Вътрешни характеристики: интровертни, прикрити, дълбоки, сериозни, търпеливи, замислени, меланхолични, притежават вътрешна сила, увереност и спокойствие.  Асоциални са, имат малко истински приятели, които добре умеят да различават нежната и ранима натура, която е дълбоко скрита в тяхната личност. Външно изглеждат твърди, но вътрешно са нежни и раними, гледат смело в очите всички трудности, обявяват себе си в защита на интересите на по-слабите от тях и това може да им донесе зли врагове.

Не се задоволят с незначителни успехи, винаги желаят най-доброто. Те гледат на своята работа като на служене и с каквото и да се занимават, то оказва силно влияние в живота на другите.Ненавиждат лицемерието, лъжата, измамата, плоските шеги и несериозното отношение към живота, те са честни, практични и умни. От малки помъдряват и чувстват, че са различни от другите.Отрицателно качество е критичното и понякога осъждащо отношение към другите. ИЗХОЖДАТ ОТ СЕБЕ СИ!Не се подчиняват на съществуващи норми, имат свои морални принципи и закони. Материалисти, интересуват се от своята материална сигурност, въпреки че не преследват трупане на богатство. Могат да бършат всякаква работа, стига да им се заплаща добре, изкараните пари, нямат нищо против да споделят с други, без да очакват нещо в замяна. Трудно им е да харчат пари за себе си, а понякога и за семейството. До 35 год. Възраст нямат добра връзка с парите, склонност да ги пилеят и лошо управление, възможно е да се сблъскат поне с няколко финансови кризи през живота си. След тази възраст започват да обръщат сериозно внимание на парите си. Когато изкарат достатъчно капитал те се насочват към развиване на своите ментални способности, стараят се да се справят с вътрешния си глас, който е много силен и често започват занимания с окултни дисциплини, религия, философия и медитация. Много важно е в своето развитие да попаднат на добри учители, тъй като имат склонност към крайности.

За да се справят с трудностите в живота им е необходимо да се предпазват от негативни емоции; отмъстителност, ревност, критичност и осъждане, това е тяхното уязвимо място, тъй като самите те са много отговорни и можещи.

Влизането в тези емоционални  състояния ги свързва с негативната карма.

Числото осем, магия, безкрайни възможности и постижения, осем!

Нумерологичен анализ-продължителност -40 мин. -цена-35лв.

Нина Ненова

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова