Ноември-анализ и синтез

esen

 

Ноември е интересен месец💫.

Времето преминава бързо,  светът се променя пред очите ни, а ние трябва да се приспособим и да бъдем успешни.

 Дългият период на ретро движение на Марс в допълнение  с Меркурий от една страна, забави събитията, а от друга, отстъпи място на много нови процеси.

 Положителните събития бяха потиснати, но животът беше в разгара си в сивата зона. Епидемия, военни конфликти, протести, сблъсъци, непримирима враждебност.

С обръщането на Меркурий (3 ноември) и Марс (14 ноември) тези процеси няма да спрат. Някои дори ще станат по-силни. Но въпреки това, от втората половина на ноември, има повече шансове за дипломатическо разрешаване на въпроси, за уреждане и смекчаване.

⠀ Обръщането на посоката на движение на  Меркурий на 03.11 е в  26 ° Везни и съвпада с неподвижната звезда „Arcturus“ Alpha Bootes. Звездата на маговете и лечители. Във всеки дейност човек трябва да стигне  до края без  да  се страхува.

Меркурий ще бъде стационарен от  03.11 – 04.11 . Възможни са затруднения в неговите сфери, забавяния, трудности с техниката, електрониката, повече задръствания по пътищата. Бъдете внимателни в покупките.  

Меркурий е в нехармоничен аспект  със Сатурн на – 01.11 и 06.11. Засилва затруднено общуване с шефове и висшестоящи, активират се стари мисли, ограничаващи вярвания и страхове. Забавяне на плащания и други закъснения. Решаването на проблеми отнема време и обективно око. Проверка на информацията. Не бързайте в бизнес начинанията.

 

От 04.11 – 14.11двете планети силно свързани с лични връзки, взаимоотношения, Венера / Марс са в  конфликт, чувствителността е повишена, интензивността на страстите се увеличава, емоционалността е силна. Трудно овладяване на желания, сексуалност и действия. Хармонизирането на двете планети трябва да стане с разбирането че: двете енергии са различни, но те не се изключват, а взаимно допълват. Венера е силна в знака Везни, знак на мира, компромиса, любовта и дипломатичността. Венера е тази, която може да успокои агресивността в Марс, но и Марс има задача-пази и укрепва женската енергия на Венера.

 

От 10.11 – 15.11 голяма част от събитията през този период  имат кармичен характер. Теми  свързани с връзки, пари, информация и пътувания. Могат да бъдат, както оложителни така и отрицателни, всичко е свързано и зависи от миналите предприети действия и постъпки.

Основният аспект през месеца е съвпада на двете планети Юпитер и Плутон от  05.11 – 17.11. Точен на 13.11 при 24 ° Козирог Юпитер / Плутон.

***Завършване на един цикъл и стартиране на друг за следващите 12 години – в икономиката, политиката, бизнеса.

⠀ Това е аспектът  на властта, силата, господството, прекомерната амбиция. Аспектът на големите пари💰.

Представителите  на последното декада  на знаците Козирог, Телец, Дева и в по-малка степен Риби и Скорпион могат да разчитат на пари.

За мнозинството обаче аспектът не обещава нищо розово. Съвпадът се случва в степента на свързване на Плутон със Сатурн. ⠀

Само разбирането от страна на лидерите на страните за тежките икономически последици оставя надежда. Мащабът на който все още не е напълно очевиден, но представлява голяма заплаха за световната икономика.

⠀На 14.11 в  16 ° овен, обръщане посоката на движение на Марс – D. Забавяне на движение от 09.11 – 18.11. Не започвайте нишо ново преди 19.11., Не купувайте оборудване, автомобили, телефони и метални неща през този период.  Енергията е слаба, не предприемайте рискове, а се пазете.

⠀Ноември е месеца на прехода от миналото към бъдещето.

Втората половина на ноември е времето на реализациите 💡. Всичко, което се готви дълго време във вътрешния котел по време на RetroMars, а отчасти дори по-рано на RetroVenere, се превръща в готово ястие, чийто вкус може да не е приятен. И ще помислим – какви съставки липсват за пълния вкус на живота ни?

През тази втора половина Нептун ще забави движението си и ще бъде стационарен. Достъпът до индивидуалното и колективно подсъзнание е отворен. Силно време за вътрешен анализ, медитация, връзка със света на интуицията и духовното.

Силен фактор през месеца е новолунието в скорпион на 15-ти ноември. Съвкупността от хармонични аспекти предвещава една добра перспектива, ще има решение за различни проблеми.

Активира се динамичен и успешен период, в които голяма част от хората ще се справят, ще получат отговори и насоки, животът ще придобие друг смисъл-има изход от всяка ситуация.

Благодатта се дава на всички по равно, но всеки я възприема според нивото на своето осъзнаване!

Успешен, мирен и цветен месец ноември!

инж. Нина Ненова-консултант личностно развитие и себеопознаване, астропсихолог, анализатор Хюман дизайн

тел. за контакт-0889 344 355

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова