Ноември-анализ и синтез

esen

 

Ноември е интересен месец💫.

Времето преминава бързо,  светът се променя пред очите ни, а ние трябва да се приспособим и да бъдем успешни.

 Дългият период на ретро движение на Марс в допълнение  с Меркурий от една страна, забави събитията, а от друга, отстъпи място на много нови процеси.

 Положителните събития бяха потиснати, но животът беше в разгара си в сивата зона. Епидемия, военни конфликти, протести, сблъсъци, непримирима враждебност.

С обръщането на Меркурий (3 ноември) и Марс (14 ноември) тези процеси няма да спрат. Някои дори ще станат по-силни. Но въпреки това, от втората половина на ноември, има повече шансове за дипломатическо разрешаване на въпроси, за уреждане и смекчаване.

⠀ Обръщането на посоката на движение на  Меркурий на 03.11 е в  26 ° Везни и съвпада с неподвижната звезда „Arcturus“ Alpha Bootes. Звездата на маговете и лечители. Във всеки дейност човек трябва да стигне  до края без  да  се страхува.

Меркурий ще бъде стационарен от  03.11 – 04.11 . Възможни са затруднения в неговите сфери, забавяния, трудности с техниката, електрониката, повече задръствания по пътищата. Бъдете внимателни в покупките.  

Меркурий е в нехармоничен аспект  със Сатурн на – 01.11 и 06.11. Засилва затруднено общуване с шефове и висшестоящи, активират се стари мисли, ограничаващи вярвания и страхове. Забавяне на плащания и други закъснения. Решаването на проблеми отнема време и обективно око. Проверка на информацията. Не бързайте в бизнес начинанията.

 

От 04.11 – 14.11двете планети силно свързани с лични връзки, взаимоотношения, Венера / Марс са в  конфликт, чувствителността е повишена, интензивността на страстите се увеличава, емоционалността е силна. Трудно овладяване на желания, сексуалност и действия. Хармонизирането на двете планети трябва да стане с разбирането че: двете енергии са различни, но те не се изключват, а взаимно допълват. Венера е силна в знака Везни, знак на мира, компромиса, любовта и дипломатичността. Венера е тази, която може да успокои агресивността в Марс, но и Марс има задача-пази и укрепва женската енергия на Венера.

 

От 10.11 – 15.11 голяма част от събитията през този период  имат кармичен характер. Теми  свързани с връзки, пари, информация и пътувания. Могат да бъдат, както оложителни така и отрицателни, всичко е свързано и зависи от миналите предприети действия и постъпки.

Основният аспект през месеца е съвпада на двете планети Юпитер и Плутон от  05.11 – 17.11. Точен на 13.11 при 24 ° Козирог Юпитер / Плутон.

***Завършване на един цикъл и стартиране на друг за следващите 12 години – в икономиката, политиката, бизнеса.

⠀ Това е аспектът  на властта, силата, господството, прекомерната амбиция. Аспектът на големите пари💰.

Представителите  на последното декада  на знаците Козирог, Телец, Дева и в по-малка степен Риби и Скорпион могат да разчитат на пари.

За мнозинството обаче аспектът не обещава нищо розово. Съвпадът се случва в степента на свързване на Плутон със Сатурн. ⠀

Само разбирането от страна на лидерите на страните за тежките икономически последици оставя надежда. Мащабът на който все още не е напълно очевиден, но представлява голяма заплаха за световната икономика.

⠀На 14.11 в  16 ° овен, обръщане посоката на движение на Марс – D. Забавяне на движение от 09.11 – 18.11. Не започвайте нишо ново преди 19.11., Не купувайте оборудване, автомобили, телефони и метални неща през този период.  Енергията е слаба, не предприемайте рискове, а се пазете.

⠀Ноември е месеца на прехода от миналото към бъдещето.

Втората половина на ноември е времето на реализациите 💡. Всичко, което се готви дълго време във вътрешния котел по време на RetroMars, а отчасти дори по-рано на RetroVenere, се превръща в готово ястие, чийто вкус може да не е приятен. И ще помислим – какви съставки липсват за пълния вкус на живота ни?

През тази втора половина Нептун ще забави движението си и ще бъде стационарен. Достъпът до индивидуалното и колективно подсъзнание е отворен. Силно време за вътрешен анализ, медитация, връзка със света на интуицията и духовното.

Силен фактор през месеца е новолунието в скорпион на 15-ти ноември. Съвкупността от хармонични аспекти предвещава една добра перспектива, ще има решение за различни проблеми.

Активира се динамичен и успешен период, в които голяма част от хората ще се справят, ще получат отговори и насоки, животът ще придобие друг смисъл-има изход от всяка ситуация.

Благодатта се дава на всички по равно, но всеки я възприема според нивото на своето осъзнаване!

Успешен, мирен и цветен месец ноември!

инж. Нина Ненова-консултант личностно развитие и себеопознаване, астропсихолог, анализатор Хюман дизайн

тел. за контакт-0889 344 355

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова