Новолуние в Риби-Мистика и Реалност

 

   zodiac-pisces new

  Новолунието  в  Риби  през 2021г. е на 13-ти март  в 12:21ч.

Новолунието  е момента, когато Луната се ражда отново, а с нея и ние имаме шанс да започнем отначало Лунният месец.

Новолунието е моментът, който ни призовава да се „занулим“ от ограниченията на материята, да се освободим от тежеста на миналото, за да направим място за Новото.

На Новолуние двете Светила: Слънцето и Луната се срещат отново в своите прегръдки, а резултатът е Светлина! Ражда се огромно количество Светлина и Любов, които ни помагат да  се свържем със Светлината вътре в нас и да си припомним, че сме Творци и Създатели на своя живот. В този  ние имаме възможността да творим и създадем живота си като проявим волята си да си пожелаем и напишем своите 10 желания.

Когато настъпи Новолунието, имаме приблизително 8 часа време да напишем желанията си. В този период енергията е най-силна, но разбира се, че желания могат  да се отправят към Вселената и след този период. 

Необходимо e да успокоим ума, да се отпуснем и в тишината на собственото себе си,  да се свържем със сърцето и да почувстваме точно какво желаем. Кое е онова нещо, което ако се прояви в живота ти, ще почувстваш щастието?

Желанията е необходимо да бъдат точни, ясни и кратки. 

Колкото са по-точни, толкова  по-добре.

Написват се  10 желания, които се отнасят до нас самите.

Листа се сгъва и прибира.

Благодарим на Вселената за възможностите и живеем с вяра, че желанията са се сбъднали.

„Да Бъде Волята ти!“

Ако желанията са в хармония с нашия Висш Аз и са за наше добро, те ще се сбъднат!

Всяко Новолуние акцентира теми свързани със знака през, които преминава.

Новолунието в Риби  и  какво да си пожелаем на него?

Риби е онова качество в нас, което е изпълнено с въображение и мистицизъм, стреми се да се слее с другите и преминава предела на индувидуалните граници. Риби е онова качество в нас, което съчувства, разбира, прощава и обича! Риби-спасява по-слабите, по-нуждаещите си, по-онеправданите! Риби-знак на саможертвата и служенето към другите!

Рибите отговарят за духовния свят и висшите измерения, силната интуиция, Безусловната Любов, състраданието, прошката, вдъхновението и творческата креативност, музиката, изкуството, богатото въображение, сънищата, медитациите и духовните практики и нетрадиционни методи за лечение, ясновидските  способности, подсъзнателните процеси в нас.

Негативната страна е бягството от реалността, объркване и заблуди, пасивност, зависимости към алкохол, наркотици и др., самосъжаление, жертвеност, мързел.

В областта на здравето отговарят за: имунна система, ходила, психика, натравяния.

Новото, което желаете  да започнете може да бъде свързано с  духовна дейност, медитация, йога, изучаване на знания свързани със себеопознаването, изкуство, музика, танци, развиване на съчувствие и състрадание, благотворителност, дейности свързани с помагане и добро към другите.

Всички ние се учим в една или друга степен на онова, което Рибите са родени да открият: Саможертвата като свещен акт на безусловна любов! 

Практикувайте през това Новолуние като пожертвате онази част от вас, която не ви помага да развивате и изявите совето истинско Аз. Засилете качествата, които са във ваша полза, които ще ви дарят с повече любов към самите вас и ще ви помогнат да събудите Висшата си природа, която е изпълнена със Всемирната Любов!

Разбира се всички желания, които идват от интуицията ни са правилни.

 

Утвърждение-Аз съм в едно с потока на Вселената и лесно привличам всичко, което пожелая!

 

За вас: инж. Нина  Ненова- Астролог, анализатор и консултант по личностно развитие и себеопознаване-

http://www.hironbg.com/?page_id=8-информация за мен

Ако се намираш във важен момент от живота си, аз мога да ти помогна!

 

За  насоки, хоскопи, регенериране на матрицата, обучения:

Тел.: 0889344355

имейл:lorna08@abv.bg

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова