Новолуние в Рак и Пълно слънчево Затъмнение

      774a9570dc0765d485da0af5b02c8a17

   Юли месец започва с мощен коридор на  затъмнения, началото поставя Новолунието и пълното слънчево затъмнение на 2-ри юли, а края е Пълнолунието и частичното Лунно затъмнение на  17-ти юли.

Затъмненията поставят края на един етап или цикъл от живота ни и началото на нов етап. Събитията, който ще възникнат през периода на затъмненията ще окажат влияние в следващите 18-години. 

Затъмнението активира оста Рак-Козирог. Те отговарят за  две важни теми: семейство и кариера, съдържание и форма, вътрешното  и външното.

Знаците Рак и Козирог са кардинални, самото затъмнение ще окаже влияние в живота на всички нас, но в най-голяма степен на родените под знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог.

Тази ос беше активирана от затъмнението през  2018г. сега е второ активиране на същата ос, а през 2020 е третата активация.

Тази полярна двойка знаци са различни и взаимно допълващи се общото, към което се стремят и двата знака е сигурност. 

 

Семейството или професионалното развитие, обществения статус?

Всяка криза в живота ни е поради липса на баланс. 

За втора година сме поставени пред сериозни избори,Вселената ни предоставя  две години  времето да разсъждаваме върху факта, кое в живота ни идва от думата „трябва“ и кое в живота ни е от  „искам“.

  Реалността около нас ще бъде един пъзел, който очаква своето правилно подреждане!

Астрологията е точна наука, която знае отговори на много въпроси.

В хороскопа рака е естествен сигнификатор на четвърти дом, които е свързан с опората в живота ни. За да можем да достигнем високо социално развитие в този живот-това е десети дом под управлението на козирог, е необходимо преди всичко да имаме стабилна основа.  Тази основа са дома и семейството, те ни дават сигурност и стабилност така, както рака при опасност се скрива в своята черупка.

  Движени от импулса на времето и стандартите на обществото напред, това наше развитие не бива да бъде за сметка на душевна празнина. Затварянето и изолирането зад домашните грижи и уют не бива да бъде за сметка на нашите дарби и таланти, които можем да споделим с обществото и да подпомогнем процеса на развитие.

  За да бъдем в хармония и да избегнем житейската криза е необходимо да постигнем вътрешно равновесие между нашия духовен и материален свят. 

  Външната опаковка е необходимо да бъде в пълно съответствие с вътрешното душевно състояние.  Вътрешната красота очаква своето  външно проявление.

 

 Механизмът е задвижен очаква ни сериозен период на размисъл. Меркурий пратеника на Боговете, планетата на менталните процеси преминава в ретроградно движение от 7-ми юли до 2-ри август.

През целия период от затъмнението до излизането на Меркурий от ретроградно движение, нашето  развитие в бъдеще, нашата съдба силно зависят  от нашите мисли.

  Затъмненията отравят мощен коридор или портал отвъд пространството и времето!

Активират се мощни психо-емоционални процеси!  Слънчевото затъмнение е съвпад на двете светила Слънце и Луна със Северния лунен възел, Раху. Във ведическата астрология Раху е Главата на Дракона, демонична планета свързана с власт, контрол, амбиция, желание, които ако са прекалено егоистични и силни в нас ще засенчат слънчевата ни същност.

  Времевият портал, който се отваря ни дава възможност да излезем от границите на материалното и реалното, за да се свържем с безкрайните възможности на Божественото.

Бог слиза по време на затъмненията, за да ни докосне.

Приемете случващото се в живота ви като източник на растеж, трансформация и нови възможности. Това е период на изцеление и вдъхновение.

  За да бъдете в портала на осъзнаването, пазете мислите си светли, а чувствата във високите вибрационни нива-ПРИЕМАНЕ, ПРОШКА, ЛЮБОВ!

 

  Събитие и подробна информация за Затъмнението и Новолунието-

тук://www.facebook.com/events/356140918419302/

 

Изготвил статията: Нина Ненова-астропсихолог, консултант по личностно развитие и себеопознаване, анализатор по Хюман дизайн, фасалитатор по Енергийно лечение, диагностициране и регенериране на Матрицата

За изготвяне на  личен хороскоп и консултации свързани с партньорски взаимоотношения (синастрия)

тел.call skype logo0889 344 355

или

email:lorna08@abv.bg 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова