Новолуние в Рак и Пълно слънчево Затъмнение

      774a9570dc0765d485da0af5b02c8a17

   Юли месец започва с мощен коридор на  затъмнения, началото поставя Новолунието и пълното слънчево затъмнение на 2-ри юли, а края е Пълнолунието и частичното Лунно затъмнение на  17-ти юли.

Затъмненията поставят края на един етап или цикъл от живота ни и началото на нов етап. Събитията, който ще възникнат през периода на затъмненията ще окажат влияние в следващите 18-години. 

Затъмнението активира оста Рак-Козирог. Те отговарят за  две важни теми: семейство и кариера, съдържание и форма, вътрешното  и външното.

Знаците Рак и Козирог са кардинални, самото затъмнение ще окаже влияние в живота на всички нас, но в най-голяма степен на родените под знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог.

Тази ос беше активирана от затъмнението през  2018г. сега е второ активиране на същата ос, а през 2020 е третата активация.

Тази полярна двойка знаци са различни и взаимно допълващи се общото, към което се стремят и двата знака е сигурност. 

 

Семейството или професионалното развитие, обществения статус?

Всяка криза в живота ни е поради липса на баланс. 

За втора година сме поставени пред сериозни избори,Вселената ни предоставя  две години  времето да разсъждаваме върху факта, кое в живота ни идва от думата „трябва“ и кое в живота ни е от  „искам“.

  Реалността около нас ще бъде един пъзел, който очаква своето правилно подреждане!

Астрологията е точна наука, която знае отговори на много въпроси.

В хороскопа рака е естествен сигнификатор на четвърти дом, които е свързан с опората в живота ни. За да можем да достигнем високо социално развитие в този живот-това е десети дом под управлението на козирог, е необходимо преди всичко да имаме стабилна основа.  Тази основа са дома и семейството, те ни дават сигурност и стабилност така, както рака при опасност се скрива в своята черупка.

  Движени от импулса на времето и стандартите на обществото напред, това наше развитие не бива да бъде за сметка на душевна празнина. Затварянето и изолирането зад домашните грижи и уют не бива да бъде за сметка на нашите дарби и таланти, които можем да споделим с обществото и да подпомогнем процеса на развитие.

  За да бъдем в хармония и да избегнем житейската криза е необходимо да постигнем вътрешно равновесие между нашия духовен и материален свят. 

  Външната опаковка е необходимо да бъде в пълно съответствие с вътрешното душевно състояние.  Вътрешната красота очаква своето  външно проявление.

 

 Механизмът е задвижен очаква ни сериозен период на размисъл. Меркурий пратеника на Боговете, планетата на менталните процеси преминава в ретроградно движение от 7-ми юли до 2-ри август.

През целия период от затъмнението до излизането на Меркурий от ретроградно движение, нашето  развитие в бъдеще, нашата съдба силно зависят  от нашите мисли.

  Затъмненията отравят мощен коридор или портал отвъд пространството и времето!

Активират се мощни психо-емоционални процеси!  Слънчевото затъмнение е съвпад на двете светила Слънце и Луна със Северния лунен възел, Раху. Във ведическата астрология Раху е Главата на Дракона, демонична планета свързана с власт, контрол, амбиция, желание, които ако са прекалено егоистични и силни в нас ще засенчат слънчевата ни същност.

  Времевият портал, който се отваря ни дава възможност да излезем от границите на материалното и реалното, за да се свържем с безкрайните възможности на Божественото.

Бог слиза по време на затъмненията, за да ни докосне.

Приемете случващото се в живота ви като източник на растеж, трансформация и нови възможности. Това е период на изцеление и вдъхновение.

  За да бъдете в портала на осъзнаването, пазете мислите си светли, а чувствата във високите вибрационни нива-ПРИЕМАНЕ, ПРОШКА, ЛЮБОВ!

 

  Събитие и подробна информация за Затъмнението и Новолунието-

тук://www.facebook.com/events/356140918419302/

 

Изготвил статията: Нина Ненова-астропсихолог, консултант по личностно развитие и себеопознаване, анализатор по Хюман дизайн, фасалитатор по Енергийно лечение, диагностициране и регенериране на Матрицата

За изготвяне на  личен хороскоп и консултации свързани с партньорски взаимоотношения (синастрия)

тел.call skype logo0889 344 355

или

email:lorna08@abv.bg 

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова