Новолуние в Лъв-Ново начало-2022

Новолуние-в-Лъв-2022-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Лъв-Ново начало

На 28-ми юли предстои едно от най-вълнуващите новолуния, това в знака Лъв. Точният момент на новолунието ще настъпи в 20:54ч. в 6-тият градус на знака Лъв.

Лъвът е петият знак в зодиака и управлява едни от най-красивите теми в живота ни.

Кой може да си представи живота без Любов, това е енергията  и силата, която  има способността  да ни променя, да сътворява, да ни превръща в Творци на своя Живот.

Всяко Новолуние е възможност да погледнем на обстоятелствата с нов поглед, с обновено разбиране за случващото се в живота ни,  да изоставим старото и да се захванем с обновлението.

Новолунието е  период на ново възраждане, пречистване, въвеждане и стимулиране

Това Новолуние насочва вниманието ни към нас самите. Управител на знака Лъв е самото Слънце.

Слънцето в личният хороскоп си самият Ти. То дава смисъла на живота, ние сме Тук на Земята, за да подобрим Себе си( Слънцето). Слънцето е сърцевината на нашето същество.

Функциите на Слънцето включват думи, които започват със „само“ или „себе“: себеусещане, себевъзприемане, себеизразяване, самоувереност, себеоценка, себеразвитие, себесаботиране, егоцентризъм и егоизъм. Кога ако не сега е най-подходящият момент да насочим светлините на прожекторите към самите себе си, при това с любов и от любов.

Новолунието в Лъв носи в себе си основни насоки и тенденции, които ще бъдат определящи за развоя на започнали събития и нови, който ще се активират през месец август.

Фонът, на който се случва това Новолуние в Лъв

Двете Светила Слънцето и Луната сключват хармоничен аспект с Юпитер, планетата на късмета, щастието и разширението, но в същото време той е стационарен, като че ли казва спри се, огледай се преди да предприемеш действия, не изпускай от фокус основните си цели!

Следващият важен фактор, който е изключително значим това е съвпадът на Уран и Северният Възел в Телец, с опозиция на Южният Възел в Скорпион и квадратури към Сатурн във Водолей. От 1-ви август към този силен, носещ обрати съвпад ще се присъедини и Марс в знака Телец. Така написано изглежда сложно и неразбираемо за тези, които не знаят езика на астрологията. „Сложно“ е така, както и процесите, които се активират. Най-общо казано  може да се нарече край и ново начало, преход на едно ново, по-прогресивно ниво. Аспектите носят в себе си силна кармичност, неочаквани събития, които ще разрушават устойчивите форми и структури създадени към момента. Агресията и страховете са усилени, а към тях се присъединяват още съпротивата, арогантността, алчността, материализма.

Винаги, когато сме изправени пред сериозни предизвикателства Висшите сили ни дават и решенията. В случая Новолунието в Лъв е определящо в избора на посока: Любовта е моят щит и защита! Благодарността, добротата, благородството, смелостта и любовта -основните чувства, които ще ни държат в портала на високите вибрации.

Сложните звездни аспекти ще внесат промяна в живота на всички нас, но в по-голяма степен ще окажат влияниев живота на неподвижните знаци, асценденти и лични планети в: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей в градусите от 15 до 25-тия на съответните знаци.

Това Новолуние ще бъде изключително важно за родените в първата    декада представители на знаците: Лъв, Телец, Скорпион и Водолей, както и за тези, които имат лични планети и асценденти в знака.

Ако новолунието прави съвпад или друг важен аспект  с планета в наталната карта, се активират  въпроси и събития свързани с тази планета.

Домът от вашият хороскоп, в който попада  Новолунието придобива голямо значение.

Новолунието е момента, когато с вяра отправяме своите послания към Вселената.

Най-важното условие при написването на желанията е те да идват от сърцето.

Но, за да чуете неговият глас  е необходимо да се настроите към честота му чрез медитация, отпускане на ума и насочване навътре към себе си.

 Акцент са  темите свързани с енергията на Лъва.

 • Връзка със самия себе си-Аз Съм!
 • Връзката с Висшия Аз!
 • Връзката с вътрешното дете!
 • Активиране на Сърдечна чакра!
 • Любов, която включва Любовта към себе си и към другите;
 • Романтиката и вълнуващите преживявания, страстта в живота, любовните срещи;
 • Вдъхновението и източниците на вдъхновение;
 • Творчески проекти;
 • Себереализация, самоусъвършенстване, себеутвърждаване; себеразвитие;
 • Радостта в живота ни; Забавленията; Свободното време; Хоби; Спорт свързан с развлечения;
 • Почивката носеща радост и вдъхновение;
 • Любовта към нашите деца;

 Знакът Лъв притежава ценни качества, които човек тръгнал по пътя на себеопознаването може да интегрира в себе си. Качествата, които могат да подобрят характера ви са: щедрост, доброта, смелост, инициативност, самостоятелност, чувство на радост и щастие, лоялност, вярност, благородство.

Относно здравето: органите и системите, които управлява знака са: сърце и сърдечно-съдова система, гръб.

Желанията се написват на ръка, а техния брой е Десет.

Как ще ви се отрази Новолунието в Лъв?

В кой дом от вашия хороскоп попада Новолунието?

Какво се случва във връзките ви?

Важни въпроси, на които можете да потърсите отговори.

Пожелавам ви красиво Новолуние в Лъв наситено с много положителни емоции и преживявания!

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова