Новолуние в Лъв на 23-ти юли

 

leo 2

 

       Новолунието в знака на Лъва е едно от най-желаните. Кой може да си представи живота без Любов, тази енергия и сила, която  има силата да ни променя и  да сътворява. Новолунието ще настъпи в 12:45 ч. на 23-ти юли 2017г.

Денят е изключително благоприятен за оформяне на планове и цели за предстоящия период. Така, както Луната се ражда отново, така и ние можем да поставим ново начало за нашите желания. Целият ден е подходящ за написване на желанията. Важно е желанията да идват от сърцето, а за да чуете неговия зов е необходимо да се настроите към неговата честота чрез медитация, отпускане и насочване навътре към себе си.

Акцент могат да бъдат темите свързани с енергията на Лъва, а те са:

-ЛЮБОВ, която включва романтични и вълнуващи преживявания, страст, любовни срещи

-Творчески проекти, вдъхновение, себереализация, самоусъвършенстване, развиване на Аза, себеутвърждаване….

-връзка с Висшия Аз

-Забавления, почивки, свободно време, хоби, спорт свързан с развлечение,

– Деца, както връзка с нашите деца, така и детето, което живее вътре в нас , възможност да направите връзка с вътрешното дете, да го излекувате и да му дарите любов

Качества свързани със знака и  подобряване на характера са: щедрост, доброта, смелост, инициативност, самостоятелност, чувство на радост и щастие, лоялност, вярност, благородство.

Относно здраве-органите и системите, които управлява знака са: сърце и сърдечно-съдова система, гръб.                                                                                             Желанията се написват на ръка, и за да не се разпилява енергията е най-добре да са до 10 на брой. Имате на разположение 24 часа, след настъпването на Новолунието в  12:45ч.

Денят днес е благоприятен за изчистване на организъма, за гладуване, спорт и забавления всред Природата, за романтични срещи.

Послание към вас:

-Какво е това, от което имате  най-силна необходимост в този момент?

-Какво желаете  от дъното на душата си?

-Какъв резултат искате  да постигнеш?

Вашата  задача е да го пожелаете  силно, да го почувствате  със сърцето реализирано и да се оставите  на радостното чувство. Съсредоточете  се върху своето желание и се доверете  на Вселената да използва своите огромни и невероятни възможности да го осъществи!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ И СБЪДВАНЕ НА НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ!

За Вас:

инж.Нина Ненова-Рея Мей-астропсихолог, анализатор по хюман дизайн

за изготвяне на прогнози, гороскопи, синастрия, анализи-тел. 0889 344 355

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова