Новолуние във Водолей-2019г.

muzhchina-vodolej-zhenshina-deva-sovmestimost-brak-muzhchini-devi-i-zhenshini-vodoleya

    Новолунието във Водолей настъпва на 4-ти февруари 2019-та година в 23:03ч., което в далечния Изток определя започването на Новата година, която е под знака на Земния глиган.

Земният Глиган  ще  управлява енергията  до 24-ти януари 2020г. Но Глигана е друга тема…ще споделя информация за Новолунието във Водолей!

Водолеят Е символ на Новото, оригиналното, на Бъдещето, идеализма, възвишеното, хуманен, това е знака на Човечеството,позитивен и смел в мечтите си. На това Новолуние можем отново да се завърнем към себе си, към своята човечност доброта алтруизъм. То идва в момент, в които ни кара да се Пробудим и Осъзнаем. Това е знака на звездите и Космическия Разум, знака на Вярата, Желанията и Надеждите…

 

Логично е да поставим началото с него.

И както на всяко Новолуние активираме Новата енергия и пишем Желания, то на това Новолуние  можем да поставим новите си планове и желания за годината.

Момента на Новолуние е времето, когато можем да декларираме своите желания към Вселената.

При всяко Новолуние Слънцето и Луната са в съвпад, в един знак и еднакъв градус. Енергията, която се отделя от срещата на двете Светила е могъща и има способността на сбъдва Желанията ни.

Подходящи са всички желания, които идват от сърцето и Висшия ви Аз. Водолеят ще активира определени теми в живота ви. Акцент ще бъде дома от вашия хороскоп, който е под управлението на знака.

Подходящи теми и желания  за Новолунието във Водолей:

Основна тема е  приятелството и общуването със сродни души, хора със сходни интереси, търсения,ценностна система, приятелите са нашата положителна карма, приятелите са важните хора в живота ни. Те са тези, с които нямаме роднинска връзка(в този живот), но те ни разбират, подкрепят, помагат в труден момент, те са тези, които докосват душата ни по специален начин. Времето и разстоянията не са пречка за приятелите и приятелството.

Водолеят ни учи какви черти в характера си е необходимо да развием, за да имаме приятели: дружелюбност, приветливост, разбиране, не-осъждане,оптимистично и ведро настроение, хуманност, човеколюбие, чувство за хумор.

Ако ви липсват приятели, сега е момента да си пожелаете да си намерите добри приятели, а също така да подобрите взаимоотношенията в съществуващите приятелства.

Друга тема на Водолея е създаването на нестандартни идеи и тяхното оригинално решение, гениални хрумвания, прозренията.

Не по-малко значение има и темата свързана с Вдъхновението, творческия и новаторски импулс, креативността.

Водолеят е свързан с групите и  организациите, със своята човечност и алтруизъм, той често търси изход, който е благоприятен за всички засегнати. Щастието на един човек не може да бъде построено върху нещастието на друг, Водолеят е наясно с това.

Оттук идва добронамереността и чистотата,която излъчват към останалите.  Водолеят е знак, който управлява Бъдещето. Сега е времето, когато можете да поставите своите Цели свързани с Бъдещето.

 

Например: Желая ясно да видя и осъзная, целостта на картината за определено събитие, което се случва в моя живот.

Бъдещето и науките свързани с него!

Подходящи са желания свързани с изучаване на Астрология,  И-дзин, Таро и всички методи свързани с бъдещето.

Сега е времето да се изпълните със смели мечти за своето бъдеще, с желания да промените живота си в съответствие с вашия Висш Аз.

Отрицателна страна в характеристиките на Водолея и това, което може да го спъва да върви напред е страха от новото, страх от промяната.

Ако този страх присъства някъде във вас, сега може да си пожелаете да го преодолеете.

Водолеят и Любовта? Срещата със „сродната душа“. Истинската чистата, алтруистична Любов  тази Любов, за която бленува всяка Душа…и докато не я открием не се чувстваме пълноценни и щастливи…Какво е необходимо, за да я открием? Коя е всъщност тя и от какво се нуждае? Отговорите се крият в самите нас, а енергията на Водолея може да ни помогне в пътя към нея.

Водеща тема за Водолея е Свободата!

За съжаление човек се чувства ограничен от земната човешка Любов и от тук идва до голяма степен щастието във връзките….

 

Водолеят е силно свободолюбив, той пази своята свобода и независимост, на него му е  му е трудно да допусне някой много близо до себе си. Страх свързан с истинската близост във взаимоотношенията.

Ако имате проблеми с чувството си за свобода и желанието за близост, сега можете да си пожелаете да се справите с вашите страхове в тази област.

В областта на здравето, Водолеят отговаря за глезени, кръвоносна система, вени и нервна система.

Ако имате проблеми в тези системи, можете да си пожелаете подобряване на здравето и изцеление.

Няколко препоръки как да се разбирате по-добре с Водолеите:

Бъдете спонтанни и не прекалявайте с планирането.

Дайте им достатъчно свобода.

Разсмивайте ги и се забавлявайте заедно с тях.

Канете ги на места, където могат да се запознаят с нови приятели.

Разбирайте се с техните приятели.

Правете необичайни неща, изненадвайте ги.

Не ги наричайте егоисти, те мислят за всички.

водолей1

От споделеното ще можете да определите какви да бъдат вашите желания за предстоящата година.

Може да си направите астрологична консултация, за определяне на „точното“  за вас време за Ново начало!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ В СЪЗДАВАНЕТО И СБЪДВАНЕТО НА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ!

 

Ако желаете да разберете каква ще бъде годината за вас, в коя област ще поставите ново начало, как да се свържете с успеха, ако желаете да подобрите себе си, за обучения свързани с личностно развитие и себеопознаване:

инж.НИНА НЕНОВА-астролог, консултант личностно развитие и себеопознаване, анализатор по хюман дизайн

тел.0889 344 355

или имейл: lorna08@abv.bg

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова