НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ – ФЕВРУАРИ 2022

Новолуние-във-Водолей-февруари-2022-HironBG.com_.jpg

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ

Новолунието във Водолей ще настъпи на 1ви февруари 2022г. в 7:45ч. бг време.

То поставя  началото на Новата година според Източния зодиак. Черният Воден Тигър поема управлението от Металният Бик.

 Новолунието във Водолей е символ на новото, оригиналното, на бъдещето, идеализма, възвишеното. Позитивен, прогресивен  и смел в мечтите си, Водолеят ще внесе енергията на Новото за 2022г.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА НОВОЛУНИЕТО

Това Новолуние е в съвпад със Сатурн, който е в знака Водолей, но в същото време е в нехармоничен аспект с управителя на Водолея, Уран. Планетите управители на знака са: Уран-символ на новото и бъдещето и Сатурн-символ на отговорностите и традициите. Едната планета е настроена към миналото, а другата към бъдещето; едната се стреми  да запази съществуващото, реда, а другата иска нещо ново, различно, напредничаво. 

Едно „сложно“, но в същото време носещо непредсказуемост, напрежение и много превратности начало на годината на Тигъра.  

Това е специално Новолуние и всички трябва да го празнуваме, тъй като Водолей е знакът на човечеството, съчетаващ в себе си ценни качества: човечност, хуманност, алтруизъм.

Хората, които разтърсват най-силно света са родени под знака Водолей.

Новолунието – време за Желания!

На всяко Новолуние пишем желания.  Новолунието във Водолей е изключително силно за определяне на цели свързани с развитието в бъдеще.

Подходящите желания за това Новолуние са свързани с темите на Водолея. Единадесетият знак в зодиака управлява дома на приятелството, мечтите, идеалите. Оригинален, позитивен, дружелюбен, ексцентричен и забавен той е желан за приятел от всички.

Едно основно ваше желание може да бъде в тази посока. Ако искате да подобрите взаимоотношенията в приятелствата си, ако искате да имате нови приятели, то Водолеят може да ви научи на това, а Новолунието е подходящо да си го пожелаете.

Друга тема на Водолея е създаването на нестандартни идеи и тяхното оригинално решение. Не по-малко значение има и темата свързана с вдъхновението, творческият и новаторски импулс, а годината със своята енергетика ще подкрепи тези ваши желания.

Водолеят е свързан с групите и  организациите. Със своите човечност и алтруизъм, той често търси изход, който е благоприятен за всички засегнати.

Щастието на един човек не може да бъде построено върху нещастието на друг – е основният водещ мотив в живота на Водолеят.

Водолеят е знак, който управлява бъдещето, всяко желание в тази насока е подходящо.

Например: Желая ясно да видя и осъзная, целостта на картината за определено събитие, което се случва в моя живот.

Водолеят символизира връзката с Космическият разум, подходящи са желания свързани с изучаване на Астрология,  И-дзин, Таро и всички методи свързани с бъдещето.

В областта на здравето, Водолеят отговаря за глезени, кръвоносна система, вени и нервна система. Ако имате проблеми в тези системи, можете да си пожелаете подобряване на здравето и изцеление чрез правилните методи и точните лекари за вас.

Домът във вашият хороскоп, които е под управлението на Водолеят, показа къде ще можете да изразите своята оригиналност, но в същото време там може да има и неочаквани ситуации.

Може да си направите астрологична консултация, за определяне на „точното“  за вас време за Ново начало!

Щастливо Новолуние и Сбъдване на Мечтите ви!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова