Новолуние във Водолей и Слънчево затъмнение 2018г

 

    vodolej

    Новолунието във Водолей ще настъпи на 15-ти февруари 2018г. в 23:06ч. и ще бъде придружено от частично слънчево затъмнение.

Енергиите са много мощни и преценката е затруднена. В  следващите няколко дни след затъмнението  избягвайте взимане на важни решения, конфликти и агресивна среда.

Новолунието е във 27-мия градус на Водолея в аспект с планетата на интелекта и комуникациите Меркурий, в хармоничен аспект с Уран, управител на Водолея и нехармоничен аспект с Юпитер, планетата на късмета. Това планетно взаимодействие ще създаде добра основа за успех на груповите и колективни взаимодействия, на научно техническите открития и разработки, изучаването на звездните науки, докосването до Интелекта и Висшия разум,а нехармоничния аспект с Юпитер ни показва, че силното проявление на егото, обидчивостта и липсата на милосърдие, ще ни отдалечат от късмета и растежа.

Това затъмнение ще постави начало, което ще окаже влияние и оцвети  следващите 18,5г., когато отново ще има такова затъмнение.

При затъмнение, подтиснатите енергии бликват с голяма сила. Вкоренени нагласи, лична и колективна карма се освобождават. Слънчевото затъмнение слага край на един цикъл и подготвя новото начало на следващия цикъл.А новото зависи от това коя точка от вашия хороскоп се активира. Ако затъмнението прави съвпад или друг важен аспект  с планета в наталната карта, се подбуждат въпроси и събития свързани с тази планета. Домът, в който е затъмнението също е от значение, както и всяка планета, с която то е в аспект.

Някои хора не усещат влиянията на затъмненията, а  други могат мощно да бъдат засегнати,но колективния ефект се усеща от всички.

Най-силно влияние това събитие ще внесе в живота на самите Водолей(особено при родените около дати 15-18 февруари). Нехармонично може да се отрази при родените през третата декада представители на: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей с наранен слънчев знак.

В деня на затъмнението не се пишат желанията и не се  започват нови проекти. След самото Новолуние Луната преминава в състояние „без аспект“ до 04:42ч. на 16-ти февруари.

И както на всяко Новолуние можем да поставим новите си планове и желания за годината. Момента на Новолуние е времето, когато можем да декларираме своите желания към Вселената, които стимулират новите начинания в нашия живот.

Какви да бъдат желанията?

Важно е да усещате силно това, което желаете.

Акцент са темите на Водолея.

 

Информация за Водолей и желания при Новолуние във Водолей –тук

 

Изготвил: Нина Ненова-астропсихолог, консултант по личностно развитие

Ако желаете да разберете:

– каква ще бъде годината за вас,

-в коя област ще поставите ново начало,

-как да се свържете с успеха,

-ако желаете да подобрите себе си,

-за обучения свързани с личностно развитие

И

себеопознаване:

 

тел.0889 344 355-Нина Ненова

 

или

имейл: lorna08@abv.bg

 

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Телец-Дарби-и-Богатство-HironBG.com_.jpg

Зодия  Телец –Дарби и Богатство 

Как Телецът обича да прекарва своето свободно време? Гощавките са едно от любимите  занимания на Телеца, а силната връзка с Природата и земята го правят

Новолуние-в-Овен-2023-Hiron-BG.com_.jpg

Новолуние в Овен 2023г

НОВОЛУНИЕ В ОВЕН -21ви март 2023 Денят 21ви март в 2023г. е изключителен. В този ден в едно се обединяват слънчевият и лунният календар. Първият

Пишете ми

инж. Нина Ненова