Новолуние във Водолей и Слънчево затъмнение 2018г

 

    vodolej

    Новолунието във Водолей ще настъпи на 15-ти февруари 2018г. в 23:06ч. и ще бъде придружено от частично слънчево затъмнение.

Енергиите са много мощни и преценката е затруднена. В  следващите няколко дни след затъмнението  избягвайте взимане на важни решения, конфликти и агресивна среда.

Новолунието е във 27-мия градус на Водолея в аспект с планетата на интелекта и комуникациите Меркурий, в хармоничен аспект с Уран, управител на Водолея и нехармоничен аспект с Юпитер, планетата на късмета. Това планетно взаимодействие ще създаде добра основа за успех на груповите и колективни взаимодействия, на научно техническите открития и разработки, изучаването на звездните науки, докосването до Интелекта и Висшия разум,а нехармоничния аспект с Юпитер ни показва, че силното проявление на егото, обидчивостта и липсата на милосърдие, ще ни отдалечат от късмета и растежа.

Това затъмнение ще постави начало, което ще окаже влияние и оцвети  следващите 18,5г., когато отново ще има такова затъмнение.

При затъмнение, подтиснатите енергии бликват с голяма сила. Вкоренени нагласи, лична и колективна карма се освобождават. Слънчевото затъмнение слага край на един цикъл и подготвя новото начало на следващия цикъл.А новото зависи от това коя точка от вашия хороскоп се активира. Ако затъмнението прави съвпад или друг важен аспект  с планета в наталната карта, се подбуждат въпроси и събития свързани с тази планета. Домът, в който е затъмнението също е от значение, както и всяка планета, с която то е в аспект.

Някои хора не усещат влиянията на затъмненията, а  други могат мощно да бъдат засегнати,но колективния ефект се усеща от всички.

Най-силно влияние това събитие ще внесе в живота на самите Водолей(особено при родените около дати 15-18 февруари). Нехармонично може да се отрази при родените през третата декада представители на: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей с наранен слънчев знак.

В деня на затъмнението не се пишат желанията и не се  започват нови проекти. След самото Новолуние Луната преминава в състояние „без аспект“ до 04:42ч. на 16-ти февруари.

И както на всяко Новолуние можем да поставим новите си планове и желания за годината. Момента на Новолуние е времето, когато можем да декларираме своите желания към Вселената, които стимулират новите начинания в нашия живот.

Какви да бъдат желанията?

Важно е да усещате силно това, което желаете.

Акцент са темите на Водолея.

 

Информация за Водолей и желания при Новолуние във Водолей –тук

 

Изготвил: Нина Ненова-астропсихолог, консултант по личностно развитие

Ако желаете да разберете:

– каква ще бъде годината за вас,

-в коя област ще поставите ново начало,

-как да се свържете с успеха,

-ако желаете да подобрите себе си,

-за обучения свързани с личностно развитие

И

себеопознаване:

 

тел.0889 344 355-Нина Ненова

 

или

имейл: lorna08@abv.bg

 

Споделяне:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Свързани Статии:

Десети-Лунен-ден-15ти-октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021

Десети Лунен ден 15ти Октомври 2021 „Животът има свой естествен ритъм и всичко в него го следва! Не се притеснявай от случващото се, а остани

Девети-Лунен-ден-14ти-Октомври-HironBG.com_.jpg

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021

Девети Лунен ден 14ти Октомври 2021 „Опитай се днес да забележиш малките неща, чрез които Вселената иска да достигне до теб!“ Енергетиката на Девети Лунен

Осми-Лунен-ден-12ти-Октомври-2021-HironBG.com_.jpg

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021

Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 Осми Лунен ден 13ти Октомври 2021 – „Гледай напред с Надежда, назад с Благодарност, нагоре с Вяра, а наоколо

Пишете ми

инж. Нина Ненова