Новолуние във Водолей-годината на Огнената Маймуна-2016

 

маймуна

 

Новолунието във Водолей настъпва на 8-ми февруари в 16:40 часа, а заедно с него започва Китайската Нова година, която ще премине под знака на Огнената Маймуна.

Маймуната е деветият знак от китайския зодиак и в година 9, от сбора на цифрите 2016, се подчертава силното влияние на планетата Марс през годината.

Маймуната е символ на движение и динамика, известна е със своето любопитство, жизненост и правене на бели. Но всичко прави с невероятен чар, хитра, весела и забавна, това е маймуната. От непостоянния й характер, през годината може да има неочаквани обрати и много изненади.

Желанията ще се изпълнят, но е необходимо човек да прояви усилие и постоянство.  Маймуната  е социална, обича да общува, а чувството за хумор ще ни помогнат лесно да се справим със стресовите ситуации. Според източния хороскоп маймуната обича дома и семейството. Затова 2016 г. ще е особено благоприятна за създаване на семейство. Тя обича и пази своята независимост, при ограничаване губи своята изобретателност и е нещастна. При толкова много разнообразни дарби маймуната е в състояние да печели  добре, но обича живота и трудно задържа парите. За да успее  е необходимо да се посвети на едно нещо, което обича и тогава тя ще се радва на успех. Съветът за успех през 2016 г. е да  позволим на Новото да влезне в живота ни, да не се страхуваме от промяна, да се радваме на живота, да бъдем изобретателни и находчиви,  да не си създаваме сами неприятности, а  ексцентричната хазайка  на годината ще ни дари с любов и благополучие,  с пътешествия  до екзотични места и с много нови и запомнящи се впечатления.

 

 

водолей

 

Момента на Новолуние е времето, когато можем да декларираме своите желания към Вселената, които стимулират новите начинания в нашия живот.

Подходящите желания за това Новолуние са свързани с темите на Водолея. А това са теми свързани с приятелството, за да имаш много приятели, което си е приоритет за Водолея е необходимо да развиеш черти в характера си като: дружелюбност, приветливост, оптимистично и ведро настроение, хуманност, човеколюбие, чувство за хумор. Ако ви липсват приятели, сега е момента да си пожелаете да си намерите добри приятели, а също така да подобрите взаимоотношенията в съществуващите. Помислете коя страна от характера ви, ви пречи да имате приятели. Може да си пожелаете качество, което да развиете в своя характер. Друга тема на Водолея е създаването на нестандартни идеи и тяхното оригинално решение. Не по-малко значение има и темата свързана с Вдъхновението, творческия и новаторски импулс, а годината със своята енергетика ще подкрепи тези ваши желания.

Водолеят е свързан с групите и  организациите, със своята човечност и алтруизъм, той често търси изход, който е благоприятен за всички засегнати. Щастието на един човек не може да бъде построено върху нещастието на друг, това те го знаят много добре. Оттук идва добронамереноста, която излъчват към останалите.  Водолеят е знак, който управлява бъдещето и затова пожелания в тази насока са подходящи. Например: Желая ясно да видя и осъзная, целостта на картината за определено събитие, което се случва в моя живот. Подходящи са желания свързани с изучаване на Астрология,  И-дзин, Таро и всички методи свързани с бъдещето. Сега е времето да се изпълните със смели мечти за своето бъдеще, с желания да промените живота си в съответствие с вашия Висш Аз.

Отрицателна страна в характеристиките на Водолея и това, което може да го спъва да върви напред е страха от новото, страх от промяна. Ако този страх присъства някъде във вас, сега може да си пожелаете да го преодолеете. По същият начин стои въпросът и със страха свързан с истинската близост във взаимоотношенията, тъй като Водолеят е силно свободолюбив и той пази своята свобода и независимост му е трудно да допусне някой много близо до себе си. Ако имате проблеми с чувството си за свобода и желанието за близост, сега можете да си пожелаете да се справите с вашите страхове в тази област.

В областта на здравето, Водолеят отговаря за глезени, кръвоносна система, вени и нервна система. Ако имате проблеми в тези системи, можете да си пожелаете подобряване на здравето и изцеление.

Няколко препоръки как да се разбирате по-добре с Водолейте:

Бъдете спонтанни и не прекалявайте с планирането.

Дайте им достатъчно свобода.

Разсмивайте ги и се забавлявайте заедно с тях.

Канете ги на места, където могат да се запознаят с нови приятели.

Разбирайте се с техните приятели.

Правете необичайни неща, изненадвайте ги.

Не ги наричайте егоисти, те мислят за всички.

водолей1

От споделеното ще можете да определите какви да бъдат вашите желания за предстоящата година, добре е в максимална степен да се възползвате от м. февруари, за да започнете действие, тъй като през годината ще има доста не благоприятни периоди. Може да си направите астрологична консултация, за определяне на „точното“  за вас време за Ново начало!

 

ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ В СЪЗДАВАНЕТО И СБЪДВАНЕТО НА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ!

 

За изготвяне на личен хороскоп и консултации свързани с партньорски взаимоотношения (синастрия)

Индивидуална Годишна Астрологична Прогноза-ХОРОСКОП

тел.0889 344 355

или имейл: lorna08@abv.bg

НИНА НЕНОВА

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова