Молитва За Освобождение- Дерек Принц

309707 2164810679625 1227388860 32186598 133717280 n1

„…Небесни Отче, покайвам се от всеки грях в живота ми, както и в живота на моите предшественици, който е донесъл проклятието.
Покайвам се от всяко непокорство, бунт, извращение, идолопоклонство, похот, прелюбодейство, блудство, малтретиране на хора, убийство, лъжа, измама, чародейство, предсказване и окулт, и те Моля да ми простиш и изчистиш, чрез кръвта на Исус Христос.
Вземам власт и разчупвам всяко проклятие на бедност, липса, дълг, разрушение, болест, смърт и скитничество.
Разчупвам всяко проклятие върху моя брак, семейство, деца и взаимоотношения.
Разчупвам проклятия на отхвърляне, гордост, бунт, пожелание, нараняване, кръвосмешение, изнасилване, Ахав, Езавел. страх, лудост, умопобъркване и объркване.
Разчупвам всички проклятия засягащи финансите ми, ума ми, половата ми идентичност, моите емоции, волята ми и взаимоотношенията ми.
Разчупвам всички окови, вериги, връзки, навици и цикли, които са в резултат от проклятие.
Според Галатяни 3:13, аз съм бил изкупен от проклятието на закона чрез жертвата на Исус.
Аз прилагам вярата си и прокламирам прощение, чрез кръвта на Исус и освобождавам себе си и поколенията си от абсолютно всяко проклятие.
Моля за прошка за греховете на бащите ни, чрез кръвта на Исус.
Всичките грехове са били простени и аз освобождавам себе си от проклятието, което е в резултат на всяко непокорство и бунт към словото на Бога.
Прилагам Вярата си и знам, че Изповядването, води към спасение-Римл. 10гл.
Затова изповядвам, че Благословенията на Авраам ми принадлежат,
Аз не съм проклет, а съм Благословен.
Аз съм глава, а не опашка, Аз съм отгоре, а не отдолу.
Благословен съм при влизането си и при излизането си.
Аз съм Благословен и това, което Бог е благословил, не може да бъде проклето.
Заповядвам на духове на : отхвърляне, нараняване, огорчение, пожелание, робство, мъчение, смърт, разрушение, страх, пожелание, перверзия, контролиране на умове, бедност, липса, дълг, объркване, нерешителност, болест, немощ, болка, ревност, развод, раздяла, конфликт, депресия, тъга, самотност, себесъжаление, себеразрушение, себеотхвърляне, гняв, ярост, скръб, скитничество, злоупотреба и пристрастяване- да излязат в името на Исус Христос!
Господи, Благодаря Ти, че ме освобождаваш от всяко проклятие и всеки дух, който е действал в живота ми в следствие на проклятието!
АМИН! 
Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова