HironBG.com | Събитие

Моите Мисли са Истински Сили

 

1016984_718607644831727_1317516010_n

    На 30 май 2015г. в център“Хирон“ от 11 часа до 16 часа, ще се проведе уъркшоп на тема:

МОИТЕ МИСЛИ СА ИСТИНСКИ СИЛИ

Целта на предстоящото обучение е, Човек да се свърже със своята уникалност като започне да изследва и работи върху своите мисли.
Защо е необходимо това? Известно е на всички, че света, който ни заобикаля е проекция на нашия вътрешен свят.  Времето е подходящо да се свържем със силата вътре в нас и  смело да кажем:
АЗ МОГА ДА МАТЕРИАЛИЗИРАМ СВОЕТО ВЪТРЕШНО БОГАТСТВО В РЕАЛНИЯ СИ ЖИВОТ!
По време на обучението ще се изучат  различни техники и методики, целта на които е да накарат човек да повярва в собствените си сили и възможности.  Ще  се разглежда връзката и тясната зависимост между мислите и материалната действителност. Ние живеем едновременно в два свята; вътрешен-света на нашите мисли, емоции, чувства, вярвания и възгледи: и външен свят, света на хората около нас, на събитията и всичко материално, което ни заобикаля. Между тези два свята има силна връзка, и ако нещо в живота ни липсва, то е защото може да не съществува в мислите ни или вярванията ни за него да не са правилни.
Често, когато човек не е удовлетворен от обстоятелствата около себе си, от света, който го заобикаля, се опитва да промени външните обстоятелства и условия и работи дирекно върху това. Това винаги е безрезултатно или в най-добрия случай има краткотраен ефект. Когато човек не е осъзнат за взаимодействието и връзката между тези два свята, той позволява на външния свят да господства над него, да управлява мислите и чувствата му.
Ако желаем промяна в живота си, ако искаме да се превърнем в ТВОРЦИ на живота си, е необходимо да започнем с промяна на вътрешния си свят, а той този свят е много чувствителен и реагира непрекъснато на въздействието отвън.
Обикновено не се замисляме за силата, която притежаваме, а тя е:
МОЯТА СИЛА ДА ПОРАЖДАМ МИСЛИ, Е МОЯТА СИЛА ДА СЪЗДАМ ЖИВОТА СИ.
Целта на семинара е: да се научат и усвоят различни техники и практически упражнения за работа върху мислите и обуславянията от средата, да се научи човек сам да поеме отговорност над мислите си и да ги контролира, т.е. той да ги управлява, а не те него. Според силата на определени закони ние имаме тези способности.Нашето съзнание е свободно и творческо. По всяко време можем да променим живота си като се научим да мислим и възприемаме действителността по друг начин. А в зависимост от начина по-който възприемаме действителността човек прави своя избор- да бъде ЩАСТЛИВ или да е НЕЩАСТЕН. И отново стигаме, до разбирането за това каква огромна и неподозирана сила са МИСЛИТЕ.
Щастието е наше рожденно право така, както Любовта и нейната споделеност.

Целта на семинара е:

-да подтикне човек по-добре да разбере мислите си

-по-добре да разбира себе си

-да  добие увереност и да подобри самооценката си

-да се освободи от излишните страхове

– да повярва в своята собствена УНИКАЛНОСТ

От момента, в който решим да изразим своя собствен мироглед, от момента, в който добием смелост да изразим своята уникалност ние получаваме възможността да живеем като СВОБОДНИ ХОРА, хора освободени от рамки, предразсъдъци, страхове и ограничения. А от това положение до така мечтаното състояние на спокойствие и ЩАСТИЕ остава само една крачка и тя е желанието да я направиш. На този семинар се разглежда в дълбочина начина как да взима човек решения за важните неща в живота си и кое е определящото между ума и интуицията, как работи синхроничността т.е. как да се вглеждаме в знаците, които ни изпраща Вселената. Застъпени са темите как да въведем ИЗОБИЛИЕТО в живота си, как да засилим БЛАГОДАРНОСТТА СИ, защото основен духовен закон гласи; КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БЛАГОДАРИШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПОЛУЧАВАШ. В крайна сметка всичко, което човек може да си представи е постижимо. Необходимо е желание човек да промени и подобри живота си, усилие да промени мислите си и вяра, че това е възможно.

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН И ПЪЛЕН С ВЪЗМОЖНОСТИ! БЪДИ СЕБЕ СИ! СЪЗДАЙ СВОЯ СОБСТВЕН ЖИВОТ И ПРОЯВИ СВОЯТА УНИКАЛНОСТ!

Семинарът ще се проведе на 30 май 2015г. от 11 до 16 часа

цена-55 лв.

лектор

Нина Ненова-консултант по личностно развитие и себеопознаване, астропсихолог

за записване:

тел. 0889 344 355

или имейл:lorna08@abv.bg

провежда се и индивидуално обучение

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова