HironBG.com | Събитие

Медитация за повишаване на Вибрацията, освобождаване от Страха и чувството на Вина

 

1175134 515412908532774 1680149583 n

 

На 19 ноември от 18:30 часа, в център Хирон ще се проведе Медитация за повишаване на вибрациите в нас и за освобождаване от страховете. Някои може да си зададе въпроси от рода на:

 Защо да правя медитация? С какво медитацията може да подобри живота ми?

Чрез Медитацията  можем да си  осигурим:

Първото и много важно нещо, което се постига е успокояване на ума, Възстановяване на вътрешния мир и душевна хармония, балансиране на емоциите, повишаване нивото на съзнание и повишаване на вибрационната честота,а тези неща ни  даряват с възстановяване на тялото, освобождаване от стари модели на мислене и поведение.

Помага за по-ефективно справяне с работа и времето – Подобрява комуникацията – Подхранва творческата ни мисъл и яснота на ума.

 Конкретната цел на медитацията, която ще проведа на 19 ноември е освобождаване от страха и чувството на вина.

 

цена-5лв.

За записване на тел.0889 344 355

или email: lorna08@abv.bg

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова