HironBG.com | Събитие

МЕДИТАЦИЯ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ КАРМА

 

duhovnostta

 

                        На 16-ти април, от 18:30 часа, в център “ Хирон“, ще се проведе медитация за освобождаване от Карма.  Какво е карма и как я създаваме? Законите на Карма са прости, това е закон за причината и следствието. А тези закони са създадени, за да може всеки един от нас да осъзнае последствията от своите действия.  На нас не винаги ще ни харесват последствията, не винаги ще ги приемаме. Ние създаваме Карма с намерения, мисли и действия. 

Всеки един от нас  всичко,  което идва до нас и ни се случва, без значение дал го осъзнаваме, е правилното за нас и е според задачата на нашата вибрация.

Разбирането и приемането, зависят от нивото ни на съзнание. Наближават Светлите Великденски празници, Исус пое нашата Карма със своята жертва на кръста. Ние имаме възможността да се освободим от Карма ако желаем и позволим на себе си това, необходимо е да балансираме и хармонизираме своите енергии. Всеки сам за себе си избира дали ще остане да живее със старите енергии, с ограничаващите мисли и разбирания, а това от своя страна води до обвързване с хора и събития, с които имаме причинно-следствена връзка. 

Сега е времето да простим на себе си, сега е времето да пожелаем да живеем без вина, без осъждане, без страхове, без критикуване. Всичко е справедливо, така както е! Сега е времето, да позволим на Любовта и Светлината, да ни балансират. А това от своя страна ще ни дари с един по-добър, по-свободен и по-щастлив Живот!

Мили хора, всички ние сме едни деца, които се учат да живеят един нов по-добър живот, едни ще го приемат, а други не, няма добро или лошо, правилно или неправилно. Всяка душа си има свой път, всяка душа си има своята вибрация и съответната еволюция. Нека интегрираме повече Любов в сърцата си, да бъдем по-добри в делата си и да правим всичко с Осъзната Вяра!

Нина Ненова

продължителност от 18:30 до 20 часа

предвидено е време за разговори

цена-7 лв.

записване на тел. 0889 344 355

или имейл: lorna08abv.bg

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова