Марс в Козирог-Недостижимият

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.  

Под една или друга форма силата и значимостта на знака Козирог е подчертана и даваща насока за поведението ни през цялата 2024 година. Управителят на Козирога, Сатурн е управител и на 2024 година.

Козирогът е знак на екзалтация за огненият войн Марс. Войнът е силен, дисциплиниран, мъдър, целенасочен.

Марс в Козирог в най-добра степен изявява качествата на огнената планета като сила, издръжливост, решителност, трудолюбие, но има и едно ако…Марс в Козирог е необходимо да се справи със съпротивата, страховете, критичността и негативността. ⠀

Този Марс е трудолюбив, не може да живее без работа, именно работата го зарежда с енергия. Силата на желанието при него е много важна. Ако той желае нещо благодарение на своята неуморимост и трудолюбие ще го постигне.

Козирогът е знак на целите и постиженията, това е знакът, който в зодиакалният кръг се намира на върха, медиум цели или това са най-високите постижения, които човек може да постигне през живота си. Пътят ни го показва именно знака Козирог.

Въпреки ценните качества, които притежава Марс в знака Козирог е неуверен, на моменти плах. Докато човек не се насочи към себе си към това да опознае истинската си същност той не владее силата си.

Марс в Козирог ще направи чудеса от храброст ако получи подкрепа. Тази подкрепа трябва да дойде от хората, които са важни за него, авторитети, шефове, бащата, близките, от хора, на които вярва. Подкрепата е средството, чрез което той се свързва със своята мощ и сила. Получи ли я той е недостижим в делата си.

Транзитът на Марс в Козирог идва в точното време.

Периодът след 11ти януари, когато е Новолунието в Козирог  е изключително благоприятен за активни действия. Четири планети значими за живота ни в социума, за кариерното развитие, за личностен напредък ще транзитират през знака Козирог почти през целия период, докато Марс е в Козирог. Добър знак за успех, ценно време човек да развие козирожките качества, за да може да се справи с предизвикателствата през 2024 година.

На 23ти януари в знака Козирог ще премине планетата Венера, която в голяма степен ще усили влиянието на Марс. Марс е действие, а Венера желание. Венера чрез своите желания дава насока и импулс за действие на Марс.

За какво е подходящ периодът по време на транзита на Марс в Козирог?

Марс в Козирог повдига темата за резултатите и социалния статус, за сигурността и стабилността.  Сега е моментът да постигнете успеха, към които се стремите, или за който се подготвяхте по време на ретроградното движение на планетите. Сега е моментът да завоювате по-високи позиции, да поставяте цели, да поискате повишение. Това е благоприятен период за започване на нова дейност, програми, проекти, но също така е необходимо да знаете, че този Марс обича да поставя всичко върху стабилна основа. Той знае, че за траен и добър резултат се изисква време, постоянство, дисциплина, търпение.

Хубавите неща, не стават бързо!

При Козирогът резултатите са стабилни, но се създават стъпка по стъпка с труд, усилие, отговорност, постоянство, търпение.

Все пак бъдете внимателни и ако на работното място имате шефове, по-възрастни колеги, за да се разбирате с тях и да избегнете конфликтите бъдете уважителни. Старайте се  да не ги засегнете със своята критичност, осъдително отношение и перфекционизъм. Оценявайте постъпката на човек.

Правилната стратегия изисква да се стараете да получите ПОДКРЕПА. Успехът при вас, тези, които имате Марс в Козирог, Слънце, асцендент в този знак  зависи от подкрепата.

Чудесата през тази година са възможни и ще ги има, но за да се сбъднат е необходимо сами да си помогнем. Енергията е на лице  или картите са раздадени важно е кой как ще ги изиграе!

Как ще повлияе транзита на Марс лично на вас?

Можете да разберете чрез разглеждане на личният ви хороскоп. Поръчайте си го!

Пожелавам ви успешен период! Високи постижения и резултати!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова