HironBG.com | Събитие

ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ

1375896_711345348894689_1382836271_n

 

  Здравейте приятели, наближаващият празник на Любовта- “ Свети  Валентин“, ме подтикна да организирам:

на 13.02.2014г. от 18 часа до 20 часа, вечер на „ЛЮБОВТА И ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА“.Всички се стремим към ЩАСТИЕТО и желаем да сме щастливи, но за да се случи това е необходимо да живеем по начин, който съответства на нашата личност, и тъй като аз самата съм астролог, а и астрологията ми помага да разбера по-добре себе си и своите потребности от любов, то въз основа на вашият личен хороскоп и вашата Венера, планетата на любовта, ще ви бъде дадена насока за любовта и взаимоотношенията. 

 
ЦЕЛТА Е:
 
– да внесем за себе си повече яснота за любовта в живота ни
– какво ни кара да се чувстваме щастливи и обичани
– от какъв партньор имам нужда
-ако нямам партньор, то коя е причината за това
-както и отговори на ваши  въпроси свързани с любовта и взаимоотношенията
 
Ще използвам вашият личен хороскоп, Венера в знак, разположение по дом и аспекти, както и един рядък метод свързан с планетарния порядък. Живота е низ от опитности, ще проверим какво сме научили и натрупали като опитност  в любовта от минали животи и какво е необходимо да усвоим в сегашния си живот.
 
 
  ЦЕНА – 12 лв.
 
записване за участие на тел. 0889 344 355
 
или на имейл адреса:lorna08@abv.bg
 
Моля да бъда информирана за присъствието ви до 12 февруари
 
С поздрав: Нина Ненова
Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова