Любовен хороскоп

Любовен хороскоп - HironBG.com

Персонален Любовен Хороскоп

Любовта е тема, която  е значима за всички и вълнува всички. Без любов животът губи своята красота. Астрологията, тази изпълнена с мъдрост наука, ще ви даде изчерпателни отговори по темата любов, взаимоотношения, кармичност.

Чрез анализ на личния любовен хороскоп ще получите точна преценка за характера, начинът по-който се чувствате обичани, как самите вие възприемате любовта, какво е необходимо да направите, за да привлечете любовта в живота си.

За целта се прави цялостно разглеждане на вашия любовен хороскоп, но с акцент върху Венера - планетата на любовта и взаимоотношенията.

Върху любовния ви живот Венера оказва силно влияние, планета на щастието – тя се нуждае от точното удовлетворение.

Като богиня на любовта, Венера играе важна роля във взаимоотношенията и брака.

Какво удовлетворява вашата Венера?

Ще получите яснота според знака, ...

… дома и начина, по-който тя е аспектирана в личния ви любовен хороскоп.

Ако е в по-сексуален знак, (колкото е по-слаба, толкова е по-сексуална) тази Венера може да надделее над един по-пасивен и спокоен слънчев знак.

В женска карта (хороскоп) Венера показва женския модел на поведение, който жената следва.

В мъжка карта, показва типа жена, която мъжа харесва, както и неговата анима, женските качества на неговата природа, които той проектира върху жените.

Ако вече имате любовна връзка и искате ...

да изградите стабилни взаимо отношения, ...

… да разберете повече за характера на вашия партньор, предлагам метода – Любовна синастрия (консултацията се заплаща допълнително).

Синастрията ( СА ) е най-кармичната област в цялата астрология. С нея можем да обясним какви функции изпълнява един човек в живота на другия.

Консултацията е полезна за  двойки, които искат да изградят хармонични взаимоотношения, за двойки, които искат да запазят любовта, а също така и за тези двойки, които преминават през кризисен етап на своята връзка.

Синастрията ще ви помогне да разберете причините за кризите, да ги преодолеете с цел запазване на съюза или съживяване на взаимоотношенията.

Основна цел – създаване на хармонични взаимоотношения, в които любовта е водеща сила.

За изготвяне на личен любовен хороскоп ...

… е необходимо да ми обясните причините, поради които се обръщате към мен, описание на ситуацията и въпросите, които имате с необходими данни:

  • Дата на раждане – ден, месец, година
  • Място на раждане – град, село, област, държава
  • Точен час на раждане или приблизителен интервал
  • Място на пребиваване към настоящия момент

 

В консултацията ще получите яснота как да изградите правилни взаимоотношения, как да изразявате чувствата си така, че да бъдете разбрани; кой партньор е подходящ за вас за пълноценна връзка; кармична предопределеност.

Ако точният час на раждане не ви е известен ...

… предлагам услугата ректификация – уточняване на точен час. За целта ще ви изпратя въпроси, на които е необходимо да ми отговорите.

  • услугата по ректификация се заплаща допълнително

Пишете ми

инж. Нина Ненова