HironBG.com | Събитие

Кармични избори и аспекти – начини за тяхното преодоляване

избори и аспекти начини за тяхното преодоляване HironBG.com

Ритрийт в Родопите – Триградското ждрело с тема „Кармични избори и аспекти – начини за тяхното преодоляване“- ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ

Краен срок за записване: 1ви Октомври 2021 г.

Продължителност: от 22ри до 24ти Октомври 2021 г.

Място: Родопите – Триград, Триградското ждрело, Дяволското гърло, Ягодинската пещера

Това е един изключително интересен ритрийт – обучение, на който ще бъдат разгледани  трудните кармични аспекти, чрез изследване на личната натална карта (хороскоп).  

Астрологичната интерпретация на хороскопа може да помогне на всеки в осъзнаването на важните кармични уроци и избори. От своя страна знанието и осъзнаването ще ви помогнат да се свържете  с вътрешната си същност и да развиете най-високия си потенциал.

“Ще намерите мир не чрез пренареждане на обстоятелствата в живота си, а чрез осъзнаване КОЙ сте на най-дълбоко равнище.”

Екхарт Толе

За Мястото:

За един ритрийт мястото, където ще се провежда е от основно значение.

Родопите са една от най-мистичните и красиви планини в България. Триград е нейното сърце. В близост са природните феномени – Триградското ждрело, Дяволското гърло, Ягодинската пещера. Родопите са точното място за обучения с цел трансформация и лечение.

Настаняване в хотел „Аркан Хан“ – Триград

За Обучението:

Карма (кармични избори) * – закон за причината и следствията, на всяко действие съответства противоположно и равно противодействие.

* Ще разгледаме кармичните аспекти, видовете карма и начини за отработване.

Преди повече от 2500г. Буда казва, че е проява на невежество да отричаш съществуването на карма. Индивидуалната карма не е единствената, която влияе върху живота ни. Съществува родова (семейна) карма, която се е превърнала в част от самите нас. Родова карма е потомствената карма по кръвна линия, която носим от поколенията преди нас. Това е кармата, която носим през целия си живот, освен ако не положим нужните усилия да се освободим от нея. Това е тежестта, с която изкупуваме греховете на предишни поколения от нашия род.

Често към нас идват случки, върху които нямаме влияние, случки, които характеризираме като несправедливи, неприятни.

Много е вероятно днес да живеем живот, в който хора от минало прераждания днес са наши родители, деца, съседи, партньори. Преродили сме се тук и сега, за да отработим уроци, които не сме научили в предишни прераждания. Може някои от тези уроци да са трудни и ние днес оставаме с впечатлението, че живеем тежък живот, че животът е несправедлив.

Това не е така!

Тук сме за да научим уроци и полагайки усилия и учейки подобряваме кармата си, с това отваряме път към светлина и за нас и за нашите деца. Всеки човек е обременен от своята лична, родова, национална и общочовешка карма. Ние всички сме едно цяло. От всеки един от нас е свързан с цялото. Поради липсата на яснота често самата дума карма буди стархове.

Добрата новина е, че живеем във време, в което можем да се освободим от заложените кармични избори.

Освобождаването от негативната карма (кармични избори), натрупана в нашето ДНК, в енергийните ни връзки с нашите предци, означава да се освободим от негативните енергии вътре в нас, в собствения ни ум, в подсъзнанието, в емоциите. Надделявайки над своето Его, освобождавайки се от сковаващи ни чувства, изпълвайки се с любов, състрадание, радост, благодарност ние се изчистваме от карма.

Резултат:

 • Лекуване на миналото и създаване на по-добро настояще и бъдеще.
 • Подобряване на отношения с близки /родители, деца/.
 • Освобождаване на блокажи.
 • Привличане на повече любов.
 • Подобряване на здравето.
 • По-добро разбиране на самия себе си.

Ако искате да направите промяна в живота си, ако искате да получите удовлетворение от своя живот, без значение дали става въпрос за работа, кариера или лични взаимоотношения, ако искате да изразявате по-добре себе си, да подобрите себеоценката си, да поставяте правилни граници, да казвате без притеснение „не“, то това обучение ще ви помогне и ще ви покаже как да го постигнете!

Ще се научите как да излизате от ситуации, които ви се струват безнадеждни.

Ще разберете какъв е планът на душата ви (кои са вашите кармични избори), ще осъществите връзка с най-дълбоката си същност и ще съставите план за постигане на желаното от вас.

Специално подбрани медитации, упражнения и въпроси, трите стъпки – изясняване, изчистване и освобождаване ще ви помогнат да преодолеете блокажите, за да сътворите живота, който искате!

За участие не се изисква да имате астрологични знания!

Програма:

 • В 17ч. Среща с участниците, запознаване, хармонизиране – Медитация-Карма – Арх. Михаил
 • В 19ч. вечеря и свободно време

На 23-ти октомври:

 • Обучение от 9ч. до 13ч.
 • В 14ч. посещение на пещерата „Дяволското гърло“
 • В 17-19ч. Обучение и медитация
 • След 19ч. вечеря и свободно време

24-ти октомври

 • От 9-11ч. обучение и Енергийно лечение
 • след 12ч. посещение на Ягодинската пещера

ЦЕНИ:

Обучение, медитации и Енергийно лечение – 150лв за ранно записване и ученици на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

 • Ранно записване до 24-ти септември

Записване след тази дата цена – 185лв

Цена Хотел:

Настаняване в двойна стая за две нощувки с включена закуска – 70лв.

 • Записане за участие срещу предварително заплащане на капаро от 100лв.

Пътуването ще бъде споделено и организирано с лични автомобили!

Автор и водещ:
 • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
 • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова