HironBG.com | Събитие

Как да Развием Съзнание за Благополучие и вливане в Паричния Поток

 

рог

 

На 17 май 2014г., от 10:30 до 12:30 часа в център Хирон, ще се проведе тренинг на тема:

             КАК ДА РАЗВИЕМ СЪЗНАНИЕ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ 

И

ВЛИВАНЕ В ПАРИЧНИЯ ПОТОК

 Живеем във време, в което все нещо не ни достига, много често нещата, които ни липсват са: Любов, Пари, Щастие, Партньор, Здраве и мн. др.             На предстоящият тренинг ще разберем как да променим старото си съзнание, което е изпълнено със страхове, блокажи и ограничения и да изградим в себе си съзнание на БЛАГОПОЛУЧИЕ.

Когато нещо липсва в живота ни е необходимо да анализираме какви са мислите ни за него. Ще получим правилно разбиране за енергията на парите.

Парите са енергия – материализирана енергия за благополучие и изобилие. Създадени са, за да можем да разменяме тази енергия по полезен начин. Чрез свързването с истинската енергия, която стои зад парите и чрез излекуването на нашите отношения с нея, ние можем да променим живота си. За целта е необходимо да освободим блокажите в нас и пуснем енергията на парите в енергийното си поле. Упражнението, което ще направим ще ни помогне да идентифицираме точно какъв е проблемът и да го поправим. За привличане на благополучие е важно да се хармонизираме, да преодолеем задръжките, да осъзнаем, че за да получиш трябва да дадеш – необходим е обмен. Другото важно нещо, за което трябва да си даваме сметка е разликата между актив и пасив, тъй като дори да имаме пари, ако не съзнаваме това, не бихме могли да постигнем благополучие. Нека развием съзнание за благополучие, да се слеем с потока, защото Вселената е щедра и  да отправим своето послание към нея! И накрая – Медитация за хармонизиране и свързване с енергията на парите.

 

лектор:

инж. Нина Ненова-астро-психолог, анализатор-Хюман дизайн и 

консултант по самоопознаване  и личностно развитие

   цената е 15 лв.

записване на тел. 0889 344 355

или на email: lorna08@abv.bg

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова