Зодия Риби и Новолуние в Риби –  Март 2022

Новолуние-в-Риби-Март-2022-HironBG.com_.jpg

Зодия Риби-Мистика и Реалност

Зодия Риби е последният знак от зодиакалния кръг, с тях  завършва астрономическата година. Те управляват месеца, когато сме поставени на кръстопът между зимата и пролетта, краят и новото начало.

 Зарядът от слънчева енергия получен преди година е към своя край. Определяща е необходимостта  по някакъв начин да се стигне до пролетното равноденствие и влизането на Слънцето в зодия Овен☀️.

⠀Пролетното равноденствие е най-силната и важна точка в колелото на годината💫. Това е ново раждане, нов цъфтеж, нов живот. Слънцето щедро споделя светлина и жизненост. И ние приемаме този животворящ дар.

Знакът Риби ни подготвя за този силен момент, чрез интегрирането  на познание и мъдрост, за да поведем живота си в нова посока.

Зодия Риби-знак на саможертвата и служенето към другите!

Рибите отговарят за духовния свят и висшите измерения, силната интуиция, Безусловната Любов, състраданието, прошката, вдъхновението и творческата креативност, музиката, изкуството, богатото въображение, сънищата, медитациите и духовните практики и нетрадиционни методи за лечение, ясновидските  способности, подсъзнателните процеси в нас.

Риби е онова качество в нас, което е изпълнено с въображение и мистицизъм, стреми се да се слее с другите и преминава предела на индувидуалните граници. Риби е онова качество в нас, което съчувства, разбира, прощава и обича! Риби-спасява по-слабите, по-нуждаещите си, по-онеправданите!

В периодът докато слънцето транзитира през знака Риби нивото на физическа енергия е намалено, но то бива чудесно компенсирано от дълбоките вътрешни процеси свързани с осъзнавания и интуитивни прозрения. Това е времето, когато имаме достъп до колективното ниво на съзнание.

Как да избегнем пренатоварване в този период?

Трябва да забавите темпото, да се гмуркате  по-често във вашият вътрешен свят, да го изучавате и добавяте нови картини свързани с това, което искате. Свържете се с вашата интуиция, а тя ще ви покаже вярната посока.

Новолунието в Риби ще настъпи на 2-ри Март 2022г. в 19:34ч.

Всяко Новолуние предоставя нови възможности. Съвпадът на двете Светила: Слънцето и Луната е генератор на мощна енергия, която подпомага сбъдването на желания.

Новолунието в Риби на 2-ри март 2022г. е специално поради съвпадът на Светилата с планетата Юпитер, втори управител на Рибите. Този съвпад подчертава значимостта на темите, които поставя знака Риби пред всеки един от нас. По време на Новолунието четири планети ще транзитират в знака Риби: Слънцето, Луната, Юпитер и Нептун. Юпитер и Нептун са двата планетни управители на Риби. Тази година ще бъдем свидетели на рядко събитие: те ще се срещнат на 12ти април след 160г. раздяла.

Новото, което може да започнете на това Новолуние.

Риби отговарят за духовният свят. Новото, което желаете  да започнете може да бъде свързано с  духовна дейност, медитация, йога, изучаване на знания свързани със себеопознаването, изкуство, музика, танци, дейности свързани с помагане и служене  на другите, благотворителност.

Сега е моментът да добавите нови положителни качества в характера си като  развиване на съчувствие и състрадание, разбиране на себе си и другите, Безусловна Любов, приемане и прошка.

Всички ние се учим в една или друга степен на онова, което Рибите са родени да открият: Саможертвата като свещен акт на безусловна любов!

Практикувайте през това Новолуние да пожертвате онази част от вас, която не ви помага да развивате и изявите своето истинско божествено Аз. Засилете качествата, които са във ваша полза, които ще ви дарят с повече любов към самите вас и ще ви помогнат да събудите Висшата си природа, която е изпълнена със Всемирната Любов!

Негативните характеристики на знака.

Негативната страна на зодия Риби е бягството от реалността, объркването и заблудите, лъжите, пасивността, зависимостите към алкохол, наркотици и др., самосъжалението и ролята на жертва.

Ако притежавате в своя характер някои от тези негативни черти, то Новолунието в Риби е моментът да поискате да се освободите от тях.

В областта на здравето отговарят за: имунната система, ходилата, психиката, натравянията.

Утвърждение-„Аз съм в едно с потока на Вселената и лесно привличам всичко, което пожелая!“

Успешно Новолуние в Риби!

Споделяне:

Свързани Статии:

Годишен-Хороскоп-за-Зодиите-през-2023г.-HironBG.com_.jpg

Годишен Хороскоп за Зодиите през 2023г.

Зодиите от Овен до Везни ОВЕН- Вие сте Лидерът на зодиака! През 2023г. ще показвате посоката на движение. Две водещи астрологични събития насочват вниманието към

Козирог-Знакът-на-Целите-HironBG.com_.jpg

Козирогът – Знакът на Целите

КОЗИРОГЪТ – ЗНАКЪТ НА ЦЕЛИТЕ „Козирогът  е качеството в нас,  което е амбициозно и отговорно, стреми се да изгради нещо значително, поставя си цели и

Пишете ми

инж. Нина Ненова