Зодия Риби и Новолуние в Риби – февруари 2023

Новолуние-в-Риби-Март-2022-HironBG.com_.jpg

Зодия Риби-Мистика и Реалност

Зодия Риби е последният знак от зодиакалния кръг, с тях  завършва астрономическата година. Те управляват месеца, когато сме поставени на кръстопът между зимата и пролетта, краят и новото начало.

 Зарядът от слънчева енергия получен преди година е към своя край. Определяща е необходимостта  по някакъв начин да се стигне до пролетното равноденствие и влизането на Слънцето в зодия Овен☀️.

⠀Пролетното равноденствие е най-силната и важна точка в колелото на годината💫. Това е ново раждане, нов цъфтеж, нов живот. Слънцето щедро споделя светлина и жизненост. И ние приемаме този животворящ дар.

Знакът Риби ни подготвя за този силен момент, чрез интегрирането  на познание и мъдрост, за да поведем живота си в нова посока.

Зодия Риби-знак на саможертвата и служенето към другите!

Рибите отговарят за духовния свят и висшите измерения, силната интуиция, Безусловната Любов, състраданието, прошката, вдъхновението и творческата креативност, музиката, изкуството, богатото въображение, сънищата, медитациите и духовните практики и нетрадиционни методи за лечение, ясновидските  способности, подсъзнателните процеси в нас.

Риби е онова качество в нас, което е изпълнено с въображение и мистицизъм, стреми се да се слее с другите и преминава предела на индувидуалните граници. Риби е онова качество в нас, което съчувства, разбира, прощава и обича! Риби-спасява по-слабите, по-нуждаещите си, по-онеправданите!

В периодът докато слънцето транзитира през знака Риби нивото на физическа енергия е намалено, но то бива чудесно компенсирано от дълбоките вътрешни процеси свързани с осъзнавания и интуитивни прозрения. Това е времето, когато имаме достъп до колективното ниво на съзнание.

Как да избегнем пренатоварване в този период?

Трябва да забавите темпото, да се гмуркате  по-често във вашият вътрешен свят, да го изучавате и добавяте нови картини свързани с това, което искате. Свържете се с вашата интуиция, а тя ще ви покаже вярната посока.

Новолунието в Риби ще настъпи на 20-ти февруари 2 09:05ч.

Всяко Новолуние предоставя нови възможности. Съвпадът на двете Светила: Слънцето и Луната е генератор на мощна енергия, която подпомага сбъдването на желания.

Новолунието в Риби е специално поради съвпадът на Светилата с планетата Сатурн, който на 7ми март ще премине в Риби. Приключване на събития свързани с миналото и подготовка за ново начало. Този съвпад подчертава значимостта на темите, които поставя знака Риби пред всеки един от нас.

Новото, което може да започнете на това Новолуние.

Риби отговарят за духовният свят. Новото, което желаете  да започнете може да бъде свързано с  духовна дейност, медитация, йога, изучаване на знания свързани със себеопознаването, изкуство, музика, танци, дейности свързани с помагане и служене  на другите, благотворителност.

Сега е моментът да добавите нови положителни качества в характера си като  развиване на съчувствие и състрадание, разбиране на себе си и другите, Безусловна Любов, приемане и прошка.

Всички ние се учим в една или друга степен на онова, което Рибите са родени да открият: Саможертвата като свещен акт на безусловна любов!

Практикувайте през това Новолуние да пожертвате онази част от вас, която не ви помага да развивате и изявите своето истинско божествено Аз. Засилете качествата, които са във ваша полза, които ще ви дарят с повече любов към самите вас и ще ви помогнат да събудите Висшата си природа, която е изпълнена със Всемирната Любов!

Негативните характеристики на знака.

Негативната страна на зодия Риби е бягството от реалността, объркването и заблудите, лъжите, пасивността, зависимостите към алкохол, наркотици и др., самосъжалението и ролята на жертва.

Ако притежавате в своя характер някои от тези негативни черти, то Новолунието в Риби е моментът да поискате да се освободите от тях.

В областта на здравето отговарят за: имунната система, ходилата, психиката, натравянията.

Утвърждение-„Аз съм в едно с потока на Вселената и лесно привличам всичко, което пожелая!“

Успешно Новолуние в Риби!

Споделяне:

Свързани Статии:

Зодия-Близнаци-Знание-Ум-Интелект-HironBG.com_-1.jpg

Зодия Близнаци-Знание, Ум, Интелект

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-ЗНАНИЕ, УМ, ИНТЕЛЕКТ Слънцето, този невероятен постоянно отдаващ Източник на енергия, преминава в знака Близнаци на 20-ти май 2024г. То ще остане в този

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Пишете ми

инж. Нина Ненова