Зодиите през 2024г.-първа част

Зодиите-през-2024г.-HironBG.com_.jpg

Зодии  и асценденти в знаците  от Овен до Везни

ОВЕН- Лидерът на зодиака! 

Овенът е първият знак на зодиака през 2024г. е необходимо да запазите първенството. Вие сте тези, който ще показвате посоката и ще въздействате с личния си пример. 2024г. е продължение на започналите през 2023г. процеси, но с допълнителна възможност за нещо ново и различно. Това е една година, в  която мнозина от вас ще поставят край на един дълъг период от живота си от около 18,6години. През 2024г. ще имате възможност да започнете живота си по един нов, по-осъзнат, по-прогресивен начин на живот. През изминалата 2023г. някои от вас покориха високи върхове в служебната йерархия, други смениха средата си на съществуване или станаха лидери в колектив, а трети се захванаха със своето духовно развитие. През 2024г. запазете стабилните структури, които сте създали, и които ви носят удовлетворителни финансови резултати. Доверете се на придобитият опит и направете необходимата промяна в живота си като се освободите от старите модели на поведение. Доста по-лесно ще ви бъде от средата на годината, когато Юпитер планетата на късмета премине във въздушният знак Близнаци. Богатият на идеи информационен поток ще ви предостави нови възможности като една част от тях ще бъдат свързани с придобиване на ново знание, което ще промени мирогледа ви. Средата и взаимодействието ви с другите ще допринесат за вашият професионален и личностен растеж. Повелителят на кармата Сатурн ще продължи да се движи в дома на вашите минали животи, подсъзнание и духовно развитие. Сатурн в Риби насочва вниманието ви към миналото, което трябва да бъде „освободено“, осъзнато и изчистено, за да направите място за новото. Това година, в която е необходимо да бъдете жонгльори, да балансирате между материалните постижения и духовното развитие, което ще ви помогне да интегрирате енергия на вътрешно ниво, да освободите място за новото, което ще дойде с преминаването на Сатурн в знака Овен през 2026. Имате на разположение около две години, за да се освободите от всичко, което ви пречи да бъдете герои. Северният възел в Овен ви показва посоката: започнете с вашата лична промяна, да си създадете една нова по-осъзната самоличност. Промяната във вас самите ще внесе промяна в личните ви връзки и взаимоотношения. Някои от вас ще сложат край на връзки, които са изчерпали своето предназначение, а други ще създават нови партньорства. Преминаването на Плутон във Водолей ще продължи делата на Сатурн от предходните 2,5години свързани с приятелите, мечтите, общностите, с алтруизма и доброто на цялото. Плутон, Възлите и Сатурн ви показват посоката: да излезете  от зоната на собственото, егоистично „Аз“ и да се насочите към алтруистичното „Ние“. Възможно е да загубите в един аспект, но знаете ли колко много ще спечелите в друг?!

ТЕЛЕЦ-Аз Имам!

Вие продължавате да бъдете щастливците на зодиака. През 2023г. Юпитер-Големият Благодетел премина в знака Телец. Това се случва веднъж на 12години. През 2024г. той ще остане в Телец до 25ти май, а след това за една година преминава в следващият знак Близнаци. Това е един от най-успешните ви периоди. Вариантите на развитие са следните: ако през 2023г. сте задали нова линия на живота си, започналите сте нещо ново то през 2024г. ще продължите да го развивате, а след май месец новата дейност ще ви донесе обогатяване и повече финанси. В друг вариант ако през 2023г. не сте набрали смелост да загърбите „старото“ и да започнете нещо ново, то в първата половина на 2024 г. ще можете да го направите. През годината ще продължат да се развиват процеси, които са активни от 2021-22г., на някои ще сложите край, а други ще се трансформират в нова форма, идея. Работата и кариерното ви развитие ще продължават да бъдат водеща тема, която ще  бъде  трансформирана и усъвършенствана от Плутон, който и през 2024г. ще се движи между знаците Козирог и Водолей. Макар и да сте задали нова форма на живота си, тя все още не е стабилна. Ще продължавате да надграждате като развивате себе си, определяте ценностите си и постигнете баланс между материалното и духовното. Балансът и равновесието ще ви помогнат да увеличите финансите си. Допълнително ще се наложи да отсеете и вземете полезното от целия опит, които сте придобили през живота си, да се „освободите“ от всичко старо и излишно и да дадете шанс на новото, прогресивното и различното. Бъдете гъвкави и адаптивни, оценявайте нещата според тяхната истинска стойност и нека парите не са водещи в постъпките ви. Придобивайте нови знания и променяйте съзнанието си, информацията ще бъде от съществено значение в постигането ви на успех. Сатурн в Риби ще направи промени във вашият приятелски кръг, среда на съществуване, езотерични интереси. При някои представители на знака ежедневието ще бъде доста натоварено и през годината те ще страдат от липса на свободно време за любими занимания.

БЛИЗНАЦИ- Аз Знам!

Мислителят на зодиака!

Може да се каже, че през 2024г., вие ще бъдете късметлиите на зодиака. На 25ти май Юпитер, който една година беше  в Телец ще предаде управлението на знака Близнаци. Започва вашият звезден период. Юпитер, щедрият Благодетел ще остане в знака Близнаци до 11ти юни 2025г. Повече от една година ще имате възможност да се усъвършенствате, да придобиете повече увереност и да докажете на света, че мисълта владеете материята. Вие сте знакът, който цени знанието и владее мисълта. Сериозните промени и трансформация при вас започнаха от 2020г. Тези от вас, които са работили интензивно през изминалите години през 2024г. успешно ще материализират, това което искат. Ще се радвате на плодовете на вашите знания и усилия  във вид на реални резултати най-вече във вашето кариерно развитие, влияние всред другите. Родените в първата декада на знака през втората година на 2024г. могат да поставят едно ново, по-прогресивно начало в своя живот. Финални процеси за един 12годишен цикъл и активно действие към нов. Сила и ентусиазъм няма да ви липсват. Някои от вас ще продължават да преструктурират своята дейност, други ще заемат по-високи позиции, а трети ще създават своя самостоятелна дейност. Плутон по време на своя транзит през знака Водолей ще активира   вашият дом на мирогледа, вярванията, идеалите. През 2023г. той насочи вниманието ви към истината и важността на духовният свят. През тази година ще продължавате да търсите смисъла на живота. Плутон е бавна планета и в следващите 20г. вашият мироглед ще се променя, за да достигне до високите идеали, в който етиката, морала, справедливостта и истината ще бъдат определящи. Развийте повече вяра и увереност в собственият си потенциал, владейте мислите си и материализирайте с лекота това, което искате!

РАК-Аз Чувствам!

Сама по себе си годината 2024г. е една различна година, годината на безкрайните възможности. През 2023г. родените в последната декада на знака получиха знаци, че е необходимо да направят съществени промени в живота си. През 2024г. такива знаци ще получат и останалите представители на знака най-вече в периодите около затъмненията. Главата на Дракона през тази година продължава да транзитира през дома на вашата кариера и социално развитие. Тук в тази сфера ще настъпят съществени промени. 2024г. ще бъде една динамична и справедлива година, в която резултатите ще зависят до голяма степен от това, което сте направили от 2020г. до сега. Добре е да бъдете активни, дейни да използвате енергийната вълна. До 25ти май 2024г., докато Юпитер транзитира все още през знака Телец той ще раздава допълнителни награди на  тези, които са били смели да надскочат рамките на ограниченията. През първата част от годината  ще можете да сбъднете своя мечта, да увеличите приятелите си, да започнете нови групови занимания, които ще ви помогнат да се усъвършенствате. От края на май до 11ти юни 2025г. Юпитер в Близнаци ще транзитира през дома на вашите минали животи и подсъзнание. В продължение на една година ще имате възможност да довършите процеси от миналото, да се усъвършенствате, да изследвате своя вътрешен свят. Тази една година ще бъде година на натрупване на енергия, знания, осъзнатост. По този начин ще внесете баланс в живота си между материалното и духовното, между кариерното си развитие и важността на семейството. Балансът и равновесието са основната линия на 2024г. Ценен за вас урок е да се научите да живеете в настоящето и да пуснете миналото. Истината е тази, която ще ви показва посоката.

ЛЪВ-Аз Съм!

Вас царствени представители на зодиака ви очаква една необикновена година. Годината 2024г. е година на справедливостта, истината, равновесието. Промените и трансформациите при вас са започнали на по-ранен етап. Основната линия на движение ви е позната. През тази година ще се наложи да бъдете гъвкави и да продължите започнатото. До средата на годината довършете започнатото през 2023г. Взаимоотношенията ви с вашите партньори ще бъдат сферата от живота, която ще внесе най-сериозни трансформации на вътрешно ниво. Новаторът, прогресивният Водолей в лицето на Плутон срещу лъвския ви нрав. Това е годината на пробуждането, в което старото ви Аз получава възможността да бъде променено. Егоистичните ви представи свързани с вас самите е необходими да преживеят болезнената трансформация на егото, а резултатът ще доведе до осъзнатост, опознаване и разкриване на истинската ви благородна същност, без обуславяне под светлините на любовта към себе си. През година ще имате възможност да промените начина си на живот, да въведете необходимите промени в областта на работата и кариерното ви развитие. Някои от вас ще заемат по-висока позиция, а други ще продължават  да надграждат и разширяват своята дейност. Втората част на годината ще бъде по-положителна, с лекота ще постигате своите цели и мечти. В карти Таро числото 8 под чиято вибрация е годината е Главният Аркан-Силата. Постарайте се да се свържете със силата си като укротите и трансформирате старото си Аз и най-вече развиете духовност. Балансирайки материалното и духовното ще постигнете лесно това, което искате. Време е да пуснете от живота си това, което не ви служи: взаимоотношения, нагласи, поведение, фалшиви модели на сигурност. Постарайте се да получите подкрепата на вашите партньори, тя  ще ви подейства стимулиращо.

ДЕВА-Аз Служа!

През 2024г. вие прилежни Деви ще получавате богатството, което заслужено ви се полага. Годината е под вибрацията на числото 8, което е справедливо число. Вие притежавате всички качества, които носят успех: трудолюбие, постоянство, точност, отговорност, търпение, уважение, аналитичност. През 2024г. резултатите ви ще бъдат отговор на действията ви през последните четири, пет години. Годината е година на безкрайните възможности, на придобиването на знание, година на равновесието и баланса. Мнозина от вас ще бъдат насочени към необходимостта да внесат равновесие в живота си. Ако до сега работата ви е била водеща ще постигнете баланс като насочите вниманието си към вашите партньори, които от своя страна ще ви помогнат да се обогатите на вътрешно ниво. Сатурн в Риби транзитира в дома на вашите партньорски отношения. Някои от вас ще сложат край на връзки, които са се изчерпали с времето, други ще поставят партньорствата си на нова по-стабилна основа, а трети, които не са имали време за партньорства ще имат възможност да създават такива. През втората част от годината Юпитер в Близнаци в продължение на цяла година ще покровителства дома на вашата кариера и социално развитие. Ще увеличите успеха си, ще постигнете повече слава, ще увеличите своята аудитория. Имате възможност да научите човечеството на ценностите, които носите!

Следва продължение….

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова