Зодиите през 2024г. -втора част

Зодиите-през-2024г.-втора-част-HironBG.com_.jpg

ЗОДИИ И АСЦЕНДЕНТИ ОТ ВЕЗНИ ДО РИБИ

ВЕЗНИ- Аз се колебая!

Промяната, която започна през последните четири години в живота ви ще продължи и през 2024г. В живота ви по странен начин ще се преплитат нишките на миналото, настоящето и бъдещето. Някои водещи теми от 2023г. ще продължават да бъдат активни, но ще има и нови събития, които ще изискват от вас да проявите смелост и решителност, да поставите едно ново начало в живота си свързано с вас самите. Тъй като сте нерешителни част от събитията, които ще доведат до вашата личностна промяна ще бъдат задействани от външни обстоятелства и хора, най-вече от вашите партньори. Темата за любовта и взаимоотношенията ще бъде фокусна тема. Главата на Дракона ще транзитира през дома на партньорствата. Ще слагате край на взаимоотношения, които са изчерпили своето предназначение и ще създавате нови връзки. Сатурн в Риби ще ви насочва към здравословна промяна на начина ви на живот и преструктуриране на работни процеси. Здравето ви ще се превърне в основна ценност. На нова основа ще бъдат поставени взаимоотношенията ви с любимите ви хора, деца, партньори, с вас самите. Някои от вас ще започнат нов творчески проект, нов бизнес, ще напишат историята на своя живот. В първата половина на годината ще се радвате на подкрепата от страна на вашите партньори или ще получавате щедри дарове на съдбата, а през втората половина ще поставяте нови цели, ще учите и пътешествате. Истината е тази, която ще ви показва вярната посока.

СКОРПИОН-Аз Искам! 

Вие сте истински представител на числото 8 като символ на необходимостта от трансформация и постигане на равновесие в многообразието от крайности. Очаква ви вълнуваща 2024г., в която ще бъдете жонгльорите на Живота. Годината ще бъде справедлива за вас. Резултатите ще зависят от това, което сте направили през предходните години. Движете се в посока запазване на стабилните структури и увеличаване на финансите. През 2024г. се стремете към златната среда, избягвайте крайностите, всяка крайност ще генерира загуба. Какво да очаквате? Продължава промяната в начина ви на живот, работните процеси и взаимоотношения с колеги или служители. Създайте си стил на живот, който ще ви гарантира добро здраве. В първата половина на годината вашите партньори ще заемат важно място в живота ви и събитията, които ще се развиват ще бъдат свързани с тях. Ще създавате нови партньорства или ще развивате съществуващите. Обединяването ви с вашите партньори ще бъде източник на повече възможности и печалби. През втората половина на годината партньорствата ви ще се развиват и задълбочават. Ще генерирате по-високи печалби, ще се радвате на подкрепа морална, физическа и финансова от авторитетни личности и партньори. През тази година ще продължават промените в темата свързана с дом, семейство, среда на съществуване, имоти. Старото или новото положение, ще има кръстопътни ситуации, които ще ви накарат да направите нови избори. От 2008-ма година вие натрупахте много нови знания и информация. През тази година ще споделяте с другите вашите мъдрост, знания, опитност. Бъдете вдъхновители на другите!  Влечението ви към невидимия свят и това, че го разбирате ви помага в избора на посока. Внесете в живота си повече забавление, романтика и светлина.

СТРЕЛЕЦ- Аз се прицелвам!

Вие сте късметлиите на зодиака! През невероятната 2024г. Юпитер вашият планетен управител на 25ти май ще премине в противоположният знак Близнаци. Отново ще получите щедри дарове от него, но до голяма степен това ще зависи от взаимоотношенията ви с вашите партньори. 2024г. ще бъде една специална година, в която начинът ви на живот ще се променя, а заедно с него и вашите взаимоотношения. Много нови хора ще влязат в живота ви, чрез тях ще определяте и линията си на движение. Ще получите повече популярност и известност. През 2024г. промяната ще продължава, запазете стабилните структури и се придържайте към златната среда. Избягвайте крайностите, успокояването на егото ще бъде градивно за вас. Ще бъдете подложени на тест и проверка на това, което научихте през изминалите три-четири години. През 2023г. Плутон премина за кратко в знака Водолей и насочи вниманието ви към знанието, комуникацията, информацията, договорните взаимоотношения. През тази година съдбата ще ви даде допълнителни възможности в тази сфера, ще има наместване на пластове борба между стари убеждения, знания, идеи и придобиване на нови знания. Богатият информационен поток ще генерира нови събития и възможности към вас. Важно е да имате конкретни цели и да не се разпилявате. Възможно е в областта на знанието и информацията да станете откриватели, да патентовата своя идея, а дори  и да я реализирате в информационното поле. Сатурн в Риби  ще продължава да ви поднася своите уроци насочвайки вниманието ви към теми свързани с дома, семейството, родителите, имотите. Интуитивно ще търсите сигурността във всяка нейна форма: емоционална, финансова  и физическа. През годината ще се наложи да се съсредоточите върху мястото, където живеете. Някои ще се преместят, други ще създават дом, ще купуват жилище или уреждат имотни казуси. Северният възел е в знака Овен и ще внесе промени  в дома на любовта, децата творчеството, свободното време, самостоятелния бизнес. Поставяте едно ново начало в тези сфери, очакват ви по-добри възможности, нова дейност, разширяване на съществуващата или нова любов. Но не забравяйте всичко започва от вас самите. това е дома на любовта към себе си и себеопознаването. Отделете време за вас самите, всяка стъпка към откриването на истинската ви същност ще ви донесе положително развитие в посочените теми.

КОЗИРОГ-Аз Използвам!

Годината 2024г. е под вибрация на числото 8, а негов управител е същият Сатурн, който управлява знака Козирог. Това е вашата година, година, в която събитията ще бъдат естествено продължение на това, което сте направили и предприели през изминалите години. Вие сте знакът, който от 2008г. до сега е подложен на сериозни трансформации. През 2024г. и в по-голяма степен през 2025г. ще прилагате в живота си наученото до сега. Плутон и през тази година ще се движи между знаците Козирог и Водолей. Родените в последната декада на знака от 2ри септември до 19ти ноември отново ще попаднат под трансформационните изисквания на Плутон. Това са последните проверки, чрез които ще се наложи да се разделите с вашето минало и постепенно да се насочите към новото, прогресивното, което идва с Плутон във Водолей. Вашата мъдрост и ценен опит е добре да споделите с другите, тези които са ви близки и тези, които искат да ви чуят. През втората половина на годината Юпитер ще се премести в дома на работата ви. Предстои разширяване на дейността, подобрения и увеличаване на придобитото. Юпитер действа в размах и внася повече късмет, там където транзитира. Възможно е да се наложи да усвоите нови знания, за да получите неговите дарове. Богатият информационен поток ще ви даде необходимата информация. Ще учите ценни уроци с вашият планетен управител, който транзитира в дома на контактите, знанието, информацията, мисловната дейност. Това е годината, в която ще осъзнаете, че мисълта предшества материята, ще се учите да управлявате мисли си и да ги насочвате в необходимата градивна за вас посока. Северният възел, Главата на Дракона ще транзитира в дома на вашите дом, семейство, имоти. Той ще ви даде възможност да поставите ново начало в тази сфера.  Ако нямате семейство това е годината, в която можете да създадете такова. Бъдете смели, нека промяната ви движи и внася положителни обстоятелства в живота ви.

ВОДОЛЕЙ- Аз го предусещах!

Важните промени в живота ви продължават.  От 2023г., когато Плутон премина за кратко във Водолей вашата роля към обществото стана значима. Плутон ще остане в знака Водолей до 2044г., ще имате дълъг период, в който ще учите неговите уроци. През тази година ще продължавате да помагате на другите да бъдат като вас, да развият ново съзнание, за едно прогресивно и подпомагащо се общество. Някои от вас през последните години претърпяха сериозни трансформации на личностно ниво, които ще продължат и през следващите години. Вторият ви управител Сатурн е в знака Риби ще транзитира в дома на вашите ценности и притежания. През цялата година и следващата приоритетите ви ще се променят, а заедно с вашето личностно развитие ще откривате и нови таланти, които имате. Важна тема ще бъдат финансите ви и притежанията. Ще учите уроци свързани с енергията на парите и тяхното правилно разпределяне и харчене.  Информацията ще бъде определяща, новите знания технологии, компютри, изкуствен интелект  ще ви помогнат да поставите ново начало в живота си. Юпитер, планетата на разширението и късмета до 25ти  май месец ще внесе положителни събития и придобивки в дома на семейството и дома.  Това може да бъде покупка на имот, дом или подобрения в тези сфери. Ако нямате семейство сега е годината, в която можете да постигнете успех в тази посока. След 25ти май в продължение на една година Юпитер ще транзитира в дома на любовта, свободното време, децата, самостоятелната дейност. Това е една най-хубавите теми, очаква ви романтична година, в която ще има от всичко: уроците на съдбата, но и много положителни емоции. Предпазвайте се от импулсивно взети решения. Мислете преди да действате, движете се в посока запазване на стабилните структури, изпълняване на поети отговорности и задължения.

РИБИ-Аз разбирам!

През 2024г. вие ще продължите да плувате в своите води. Един от основните уроци на 2024г., урокът за равновесието между материалното и духовното вие започнахте да усвоявате още през 2023г. Две водещи планети транзитират в знака Риби: Нептун вашият планетен управител, който управлява духовния свят и Сатурн в Риби-отговарящ за живота в материята. През 2024г. ще продължавате да жонглирате с тези две толкова различни по своята същност енергии, но резултатът от добре наученият урок ще ви дари с трайно щастие в бъдеще. До март 2026г. имате възможност да направите съществени промени в своя характер, да научите да поставяте граници и да защитавате себе си, да бъдете по-уверени.  През годината ще се радвате на повече придобивки възможности, награди, възможности, чрез който ще увеличите финансите си, а някой от вас ще могат да реализират своя дарба, талант. Чрез изследване на вашите дарби и таланти ще можете да поставите ново начало в живота си. Година, в която пренареждате своите ценности и приоритети. До май месец  Юпитер ще ви възнагради с нови запознанства, контакти, възможности в сферата на знанието, образованието или ще получавате  достъп до необятната информационна библиотека.  След май месец в продължение на една година вторият ви планетен управител Юпитер ще покровителства дома на семейството, имотите, дома, корените. Ще имате възможност да получите неговите щедри дарове в тази област.  Планетата на трансформациите и изцелението, Плутон във Водолей ще премине в дома на изолацията, миналите животи, духовното израстване и подсъзнателните, психични процеси. Това е естественият дом на Рибите, а присъствието на Плутон  ще ви подейства изчистващо от всички стари модели, травми, преживявания. Започвате сериозно изследване на вашето подсъзнание. В него има много богатства, докосването до тях ще ви даде нова посока! Плутон ще развие още повече вашите психични способности. Вътрешният ви свят ще претърпи промяна, интуицията ви ще бъде по-силна. Възможно е животът ви да се развие  в нова посока!

С пожелание за много късмет, изобилие, благоденствие и любов към всички почитатели и последователи!

Щастлива Нова 2024 година!

Нека бъде мирна, изобилна година, година, в която мечтите стават реалност!

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова