HironBG.com | Събитие

Звездата на Маговете и Новолунието в прогресията

 

    звездата на Маговете

Как звездата на маговете се свързва с Новолунието в Прогресията
     Лекцията  съдържа астрологични знания, а метода е свързан с тази част от астрологията, която дава прогноза за период от време. 
 
За звездата на Маговете: тя дава посоката на движение на енергията между отделните планети и връзката между тях, използвана е още от най-дълбока древност за определяне на най-подходящо време като ден и час за започване на дадена дейност.
 
 А Прогресивната астрология е тази, която ни показва какъв път сме изминали от момента на нашето раждане до настоящие етап в живота си. Често в часовете по астрология си говорим за това,как се раждаме в един знак, а да кажем след 40 години Слънцето и личните планети са извървяли дълъг път и вече сме под управлението на друга зодия…тези знания до къде сме стигнали и пътя на Душата ни дава Прогресията.
   Ще съчетаем двата вида знания и ще поговорим за Прогресивното Новолуние в личния хороскоп.
 
 
Всеки от участниците ще получи насока за най-важните задачи, които  е необходимо да реши в този 29 годишен период от живота си.
 
  Всеки ще разбере  коя планета от Звездата на Маговете  управлява този  29-годишен цикъл.
 
  Какво е необходимо да усвои в този период, за да може да се движи в правилната  посока?
 
Какво се случва на Прогресивното Пълнолуние в живота му?
 
 
Споделям информация за Прогресивното Новолуние:  това е момента, когато човек получава нов импулс за развитие. Живота като, че ли тръгва в друга посока, започваме да усещаме нови влечения, желанията ни се променят.
 Прогресивно Новолуние преживяваваме най-много три пъти в живота си
( продълбителността му е 29-години)
При някои хора има нови начинания, при други не. Старите стереотипи и стил на живот са изчерпани, а това води до криза, усещане че живота е пуст и празен. Възниква стремеж за нов живот, но новото е още в зародиш!
  
На къде да тръгна?
 
Какво да направя?
 
Как да изляза от тази трудна ситуация?
 
В общи линии тази е посоката в която ще се движа при представяне на лекцията.
 
водещ: инж. Нина Ненова-астропсихолог; консултан по личностно развитие и себеопознаване
Място на провеждане-Център „Хирон“
 
такса за участие: 20лв.
 
записване за участие до 8-ми юли
 
Очаквам ви заедно да разберем какво е най-важно за всеки един на този етап от живота му!
Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова