HironBG.com | Събитие

Емоционалната травма „Страх от отхвърляне“

 

   4

На 12-ти ноември 2016г.  от 15:30 до 17:30 часа в център „Хирон“ ще се проведе практически уъркшоп, чиято основна цел е приемане, разбиране и освобождаване от  една сериозна емоционална травма, “ страх от отхвърляне“.

Всеки един от нас носи в себе си  емоционални травми или има своите уроци, с които е необходимо да се справи в този си живот. За да може душата да се справи по-лесно и да понесе болката, всеки един от нас в зависимост от емоционалната травма, която има,  използва своя защитен механизъм или така наречените „маски“. Маските са едновременно и защита, но и сериозна пречка да изживеем живота си пълноценно, да си позволим да „бъдем Себе си“, да имаме хармонични отношения, както със самите себе си, така и с другите хора.  В своята книга“ 5-те травми, които пречат да бъдеш какъвто си“, авторката Лиз Бурбо дава подробно обяснение как се образуват травмите и кои са основните защитни механизми.  Какво е емоционална травма?

Емоционалната психологическа травма  се образува в резултат на сериозни , травмиращи събития в живота на човек.
Когато в момента на самото  събитие сме се вцепенили и не сме могли да отреагираме адекватно и да изразим своята емоция свободно, а сме я подтиснали под формата на  страх, болка, обида, унижение, гняв в себе си, то тези емоции остават на подсъзнателно ниво и действат като една незараснала рана в живота ни, която може да се активира във всеки един момент.  “ Страхът от отхвърляне“ е много дълбока емоционална травма, която съществува в различна степен във всеки един човек, но при някои, за  които това е основна травма, може да нанесе сериозни проблеми в личните взаимоотношения.

Целта на този уъркшоп е:

Да се научим да  разпознаваме  тази травма  и да разберем начините  чрез, които можем да се  да се справим с нея .

Страхът от отхвърляне блокира сърдечната чакра, а това спира потока на енергия в жизнения канал, проблемите са от физически болести до липса на любов и споделеност в живота, невъзможност за материализиране на идеите.  Не можем да очакваме да получим истинска любов, докато не дадем такава на себе си, а след това и на другите. Излекуването на травмата е възможно едва когато си позволим да бъдем това, което искаме да бъдем, когато дадем на себе си  прошка, а също така и на тези, чрез които се е активирала травмата. Това ще ни освободи от  страховете, вината и преценките, от страха да даваш и да получаваш любов!

Медитация за зареждане на сърдечната чакра с Любов!

Основна цел: Да върнем Любовта в живота си!

 

 

водещ: Нина Ненова-консултант личностно развитие и себеопознаване

Място-център „Хирон“

Дата- 12-ти ноември 2016г. от 15:30 до 17:30 часа

Размяна на изобилие-21 лв.

необходимо е предварително записване на

тел. 0889344355

или

имейл:lorna08@abv.bg

 

 

Автор и водещ:
  • инж. Нина Ненова – астропсихолог, анализатор по хюман дизайн; консултант личностно развитие и себеопознаване; терапевт Енергийно лечение и Регенериране на Матрицата; Мастер Теате-Рейки, преподавател и обучител по Астрология; Кабала; Таро; Нумерология; енергийни инициации – Архангели; Акаши;
  • Основател и създател на Хирон БГ – Център за Личностно развитие и Себеопознаване

Чрез инструментите, които използва в своя богат опит в областта на личностното развитие още от 2005 г. до сега, астрологът Нина Ненова (Рея Мей) - консултант по личностно развитие и себеопознаване, ще ви преведе през необятния вътрешен свят на вашата душа, ще ви помогне да опознаете и разберете своята истинска същност, да разкриете своята мисия и цел в живота си, да се освободите от обвързаността и товарите на миналото, да преживеете дълбока и изцеляваща вътрешна трансформация, чиято цел е завръщане към своята истинска същност и вътрешна сила.

Пишете ми

инж. Нина Ненова