Годишен Хороскоп за Зодиите през 2023г

Годишен-Хороскоп-за-Зодиите-през-2023г.-HironBG.com_.jpg

Зодиите от Везни до Овен

ВЕЗНИ- Аз се колебая!

През 2023г. ще се наложи да научите урока свързан с решителността, умението да балансирате различните сфери от живота си, да поставяте правилни граници между вашите интереси, това, което искат другите и това, което искате вие. През последните три години в живота ви се случиха важни промени. Възможно е да сте определили своите приоритети и все по-малко да се колебаете при взимането на решения. В първите два месеца на годината Сатурн ще продължава транзита си през вашият дом на децата, творчеството, любовта, самостоятелният бизнес, свободното време и забавленията, а след това ще предаде поста си на Плутон, който ще ви помогне да трансформирате и промените това, което не сте успели  по време на транзита на Сатурн.  Ако добре сте научили своите уроци, възможно е в първите два месеца от годината да усетите облекчение в основната за вас тема от изброените.

От март месец в продължение на 30месеца строгият владетел ще  транзитира  във вашият дом на: работните процеси, служителите, служенето и помагането, здравето и начина на живот.  Работата, здравето, кариерното ви развитие ще продължават да ангажират вниманието ви  и ще изискват да поемете нови отговорности, по възможност преструктуриране и развитие. Сатурн ще ви изследва и тества, ще ви подтикне да се усъвършенствате и да покажете най-доброто от себе си. Юпитер в Овен до май месец ще транзитира във вашият дом на партньорските отношения. Това е времето, когато можете да намерите своя партньор, както в личен така и в делови план, да подобрите връзките си, да получите повече подкрепа от вашите партньори.  От май 2023 до май 2024г. щедрият владетел ще транзитира в дома на подкрепата, парите на другите, наследствата. Заедно със сериозните уроци, натовареният ви график, увеличените отговорности през 2023г. ще се радвате на повече любов, подкрепа и финанси.

СКОРПИОН-Аз Искам! 

Вие сте от знаците, за които годините на пандемията внесоха важни промени и трансформации. В първите два месеца от годината родените в последната декада на знака ще се наложи да довършат започнати процеси свързани с активните през последните две години и половина теми:

дом, семейство, родители, имоти.

Домът, който е засегнат от планетата на дисциплината и отговорностите Сатурн е подложен на повече събития, които имат една важна цел, научаване на определен урок и издигане на ново ниво. Довършете това, което е необходимо, поемете необходимите отговорности тъй като тези теми ще бъдат преразгледани от транзитиращият Плутон в знака Водолей. Плутон е ваш планетен управител, а неговите уроци са крайни, но и изцеляващи. Това, което не е научено със Сатурн ще бъде отработено с Плутон, но мерките са по-сериозни.

 От март 2023г. в продължение на 30месеца Сатурн влизайки в знака Риби ще постави акцент върху вашият пети дом.

Неговите теми са свързани с  децата, любовта, творческите занимания, почивките, забавленията, радостта от живота в най-голяма степен, собствен бизнес или участие в политиката. През 2022г. Юпитер в Риби внесе разширение, подобряване в тези теми, нови знания и умения, а сега при транзита на Сатурн ще се наложи да придадете конкретна форма, да поемете отговорности. Положителните събития през годината са свързани с Юпитер, който до май месец ще транзитира през вашият дом на работата, здравето, начина на живот. Очакват ви  повишения, разширяване на дейноста, подобряване на начина ви на живот.  От май месец, когато  Юпитер премине в знака  Телец той ще създаде благоприятни тенденции  във вашите партньорски взаимоотношения. Може да срещнете нов партньор в личен или делови план, да създадете нови партньорства, брак.

СТРЕЛЕЦ- Аз се прицелвам!

Вие сте късметлиите на зодиака. Късметът и през 2023г. ще продължава да бъде на ваша страна. Юпитер вашият планетен управител транзитира до средата на май месец през знака Овен.

Той ще внесе много положителна енергия, обстоятелства и промени в дома на любовта, децата, творчеството,свободното време, самостоятелният бизнес, политиката. За тези, които нямат връзка(а и за тези, които имат) възможностите да срещнете любовта ще  се увеличават.

От май месец до края на годината Юпитер  ще подкрепи дома на вашата работа. Очакват ви по-добри възможности, нова дейност, разширяване на съществуващата. Начинът ви на живот ще се подобрява.

И все пак не забравяйте, вярната посока за вас се нарича Баланс.. 2023г. носи много промени и обрати, дори и а вас.

През  тази година ще бъдете подложени на изпитите на Сатурн, който през март месец ще премине в знака Риби. Вашето слънце в Стрелец и зодия Риби са в конфликтен аспект. Сатурн в Риби  ще продължава да ви поднася своите уроци като през тази година ще насочи вниманието ви към теми, които изискват отговорност: дом, семейство,родители, имоти. Тази позиция на Сатурн може да не е приятна за вашият огнен темперамент, но ще се наложи да се  приспособите. Когато Сатурн засяга тази сфера от живота човек интуитивно се насочва към търсене на емоционална, финансова, морална, емоционална и физическа сигурност.

Свободата за вас е нещо много ценно, но семейството и домът ви носят сигурността, от която имате потребност. Транзитът на Сатурн в четвърти астрологичен дом не е лесен, но в природата винаги има равновесие.

Плутон във Водолей ще продължи мисията на Сатурн от последните около 3 години и ще активира промени в областта на информацията, образованието и взаимоотношенията с вашите братя и сестри. В следващите около 20 години  той ще ви даде възможност да изчистите всичко излишно що се отнася до вашите мисли, убеждения  и да поставите ново начало в областта на комуникацията или в живота си. Всичко започва първо с мисъл. Възможно е в областта на знанието, информацията да станете откриватели, да патентовата своя идея и да я реализирате в информационното поле.

КОЗИРОГ-Аз Използвам!

 Вие сте един от знаците, които са избрали пътят на отговорността, дисциплината и постоянството. От 2008г. бяхте подложени на сериозни трансформации. Със сигурност животът ви не е същият. През 2023г. ви очакват повече положителни емоции и събития, навярно сте научили своите уроци от строгият Учител Сатурн. През тази година до голяма степен ще почувствате неговата благосклонност.

В първите два месец от годината ще се наложи да внесете последни корекции, а от март започва голямата промяна. Най-важно е да не се съпротивлявате на промените, а да ги приемете като част от живота. От март месец използвайте  всичко, което до сега сте усвоили като опит, житейска мъдрост, знание, за да придадете на живота си нова форма според вашите ценности и това, което ви харесва.  

От март Сатурн ще смени знака си от Водолей в Риби и ще премине във вашият дом на информацията, контактите, договорните взаимоотношения,  знанието, пътуванията. В продължение на 30месеца ще имате възможност да усвоите важни уроци, да промените начина си на мислене, да достигнете до вашата аудитория и почитатели. Две седмици по-късно планетата на трансформациите Плутон ще премине в знака Водолей и ще продължи развоя на събитията, които се активираха през последните 30месеца. В следващите 20 години ще имате възможност да подобрите и най-вече да трансформирате своето отношение към парите. Домът, в който транзитира Плутон засяга вашата ценностната система, себеоценка,енергията, здравето и парите.

Плутон ще остане в знака Водолей до 2044г., ще имате дълъг период, в който ще можете да научите неговите уроци. Положителното влияние и по-щастливи събития се свързват с транзита на Юпитер, който до май месец ще създаде положителни предпоставки  във вашите дом, семейство, имоти. За да получите даровете му ще се наложи да направите известно приспособяване. Например ако обичате да живеете сами, но вече е време да създадете семейство, ще се наложи да направите компромиси със свободата си.

От средата на май месец до 26ти май 2024-та година Юпитер ще подкрепи темите свързани с търесенето на щастието, любовта, свободното време, децата, творчеството. Възможно е в този период да намерите любовта на живота си.

ВОДОЛЕЙ- Аз го пред усещах!

Вие сте знак, който е силно засегнат от промените през последните години на пандемията. През тази година трансформацията ще продължава, но ще се редуват периоди с положителни събития и периоди, когато ще се наложи да направите промени със своя силно свободолюбив нрав.

До март месец Сатурн,  който е ваш втори планетен управител ще продължи транзита си през първи дом, дом на аза, личността, характера. Имате два месеца на разположение да поемете тези отговорности, които сте избягвали през последните 30месеца. До голяма степен те са свързани с отношението ви към вас самите.  Събитията, които се активираха в живота ви имат за цел да ви накарат да поемете отговорност към себе си, да  изградите нова визия на личността си, която ще ви помогне да създадете по-добра форма на живота си.

Мястото на Сатурн ще бъде заето от 23ти март от Плутон, големият трансформатор.

Това, което не успяхте да научите със Сартурн във Водолей ще учите чрез Плутон. В този период на неговото транзитиране през знака Водолей  ще се наложи да направите важни промени във вашият характер, а това ще внесе сериозни промени във взаимоотношенията ви с постоянните ви партньори.  

От 7ми март Сатурн ще премине  в знака Риби,  в продължение на 30месеца ще транзитира в дома на вашите притежания, финанси, дарби и таланти.

Чрез неговите уроци ще успеете да промените ценностната си система, да промените отношението си към парите  и най-вече да подредите вашите приоритети.

Юпитер, планетата на разширението и късмета до 16-ти май ще бъде в знака Овен.

Той ще внесе положителни събития, подобрения в сфератата на вашите контакти, договорни отношения, образование, пътувания, информацията, взаимоотношения с братя и сестри. От средата на май до май 2024г. Юпитер ще внесе положителна промяна в областта на дома, това може да бъде покупка на имот, дом или подобрения в тези сфери. Ако нямате семейство сега е годината, в която можете да постигнете успех в тази посока.

РИБИ-Аз разбирам!

Може да се каже, че късметът и положителното влияние, което се активира през 2022г. ще продължи и през 2023г.

Юпитер в Овен ще продължи добрите дела от миналата година на Юпитер в Риби. След като повишихте своето самочувствие, добихте увереност, то естествен фактор е повишаването на вашите финанси през 2023г. До май месец ще се радвате на повече придобивки, възможности, награди, чрез който ще увеличите финансите, а някой от вас ще могат да реализират своя дарба, талант.

От май месец 2023г. до май 2024г., Юпитер ще ви възнагради с нови запознанства, контакти, възможности в сферата на знанието, образованието или ще получите достъп до необятната информационна библиотека.

Във Вселената съществува естествен баланс, така че ще се наложи да поемете повече отговорности след като Сатурн премине в Риби на 7ми март. В продължение на 30месеца ще се наложи да учите урока за поставянето на правилни граници, да добиете повече увереност, да вярвате повече в себе си и потенциалите си.

Покажете на света вашата мистична природа. Вие ще бъдете маяк, който може да води другите в мъглата, която е толкова силна през 2023г.

От 23ти март Плутон, планетата на трансформациите и изцелението ще премине в дома на изолацията, миналите животи, духовното израстване и подсъзнателните, психични процеси. Това е естественият дом на Рибите, а присъствието на Плутон  ще ви подейства изчистващо от всички стари модели, травми, преживявания. Вашият вътрешен свят ще претърпи промяна, интуицията ви ще бъде по-силна.  Важно е да се научите да я следвате!

С пожелание за много късмет, изобилие, благоденствие и любов!

Щастлива Нова 2023 година!

Споделяне:

Свързани Статии:

Новолуние-в-Козирог-2024-HironBG.com_.jpg

Новолуние в Козирог-2024

   Новолуние в Козирог Първото Новолуние за 2024-та година настъпва в 13:57ч. на 11ти януари в 20тия градус на знака Козирог. Козирогът е знакът на

Марс-в-Козирог-Недостижимият.jpg

Марс в Козирог-Недостижимият

Марс, планетата на действието, виталността, сексуалността и енергията от 5ти януари до 13ти февруари 2024 година ще транзитира в земният знак Козирог.   Под една

Пишете ми

инж. Нина Ненова